مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان آخرین وضعیت کودک دو ساله‌ای را که توسط پدرش شکنجه شد، تشریح کرد.

به گزارش جی پلاس، فاطمه نوروزیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان، در رابطه با وضعیت کودک دو ساله‌ای که توسط پدرش شکنجه شده‌است، بیان داشت: از روز گذشته تا این لحظه تغییری در وضعیت این کودک به وجود نیامده است.

وی افزود: این کودک پس از وارد شدن ضربات سخت به ناحیه شکم با مشکلات تنفسی و خونریزی شدید به بیمارستان حاجی‌آباد منتقل شده بود، اما به‌ دلیل شدت جراحات و نیاز به اقدامات درمانی بیشتر به بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس اعزام شد، سطح هوشیاری این کودک مثل روز گذشته 5 است. آسیب شدید ناشی از خونریزی و نرسیدن اکسیژن کافی به مغز در مدت طولانی، سطح هوشیاری این کودک را به 5 رسانده است.

وی در خاتمه تاکید کرد: در حال حاضر این کودک به بیمارستان کودکان و به بخش ICU منتقل شده است، آسیب‌های وارده به این کودک در ناحیه شکم وی بوده و از ناحیه دست و پا دچار بریدگی با جسم تیز شده است و وضعیت جسمی مناسبی ندارد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی کودک آزاری

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.