جشن عاطفه ها در دو مرحله برگزار می شود
مدیرکل هماهنگی امور مشارکتهای مردمی کمیته امداد از برگزاری دو مرحلهای جشن عاطفهها خبر داد و گفت: این جشن در مرحله اول 23 و 24 شهریور ماه در پایگاهها و میعادگاههای نماز جمعه و در مرحله دوم 19 مهرماه در مدارس سراسر کشور برگزار خواهد شد.
ابوالقاسم رستگار در نشست خبری امروز معاونت مشارکتهای مردمی کمیته امداد که امروز در محل این نهاد حمایتی برگزار شد، در خصوص جشن عاطفهها، گفت: جشن عاطفهها یک جشن یک روزه نیست بلکه کمیته امداد حدودا سه ماه است که برای آن برنامه ریزی میکند و با صنوف، کارخانجات، صدا و سیما، مدارس و ... رایزنیهای خود را انجام داده است.
وی ادامه داد: هم اکنون تمامی نیازهای دانش آموزان کمتر برخوردار احصاء شده است و این در حالیست که آن دسته از دانش آموزانی که برای شهریه مدارس خود با مشکل روبرو میشوند همچون دانش آموزان نخبه حاضر در مدارس نمونه دولتی و ... ، این نهاد نسبت به پرداخت شهریه آنها اقدام خواهد کرد.
مدیرکل هماهنگی امور مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان آنکه کمکهای مردمی در جشن عاطفهها به صورت نقدی و غیر نقدی دریافت خواهد شد گفت: نیکوکاران میتوانند با شماره گیری #1*8877* ، همچنین از طریق اپلیکیشن «سکه» و یا با مراجعه به سایت کمیته امداد امام خمینی (ره) به نشانی EMDAD.IR کمکهای خود را واریز و در این جشن شرکت کنند.
مدیرکل هماهنگی امور مشارکتهای مردمی کمیته امداد در ادامه خبر داد: جشن عاطفهها در روز پنجشنبه 23 شهریور ماه به صورت نمادین در پایگاههای سراسر کشور برگزار خواهد شد. این در حالیست که این جشن در روز 24 شهریور ماه نیز در میعادگاههای برگزاری نماز جمعه و همچنین مصلیهای سراسر کشور برگزار میشود.
رستگار در ادامه با بیان آنکه هدف ما آن است که چادرهایی را که پیش از این در سالهای گذشته برای دریافت کمکهای مردمی به عنوان پایگاه در معابر برقرار میشدند را جمعآوری کنیم، ادامه داد: روشهای غیر حضوری بهترین و راحتترین راه پرداخت کمکهای نیکوکاران است و نیازی به حضور در پایگاهها نیست. این در حالیست که بیشترین تاکید ما نیز پرداخت از طریق روشهای غیر حضوری است.
وی در ادامه با تاکید بر آنکه حتی یک ریال از هزینههای جمع آوری شده در جشن عاطفهها برای برپایی این جشن توسط کمیته امداد هزینه نخواهد شد و هزینههای برپایی این جشن دارای اعتبارات جداگانه است، گفت: تلاش میکنیم تعداد پایگاهها را نیز کاهش دهیم در حالیکه چادرها نیز از سطح معابر جمعآوری شدهاند.
وی همچنین در خصوص برگزاری جشن عاطفهها در مدارس سراسر کشور، گفت: جشن عاطفهها در 19 مهرماه در مدارس سراسر کشور برگزار خواهد شد.
مدیرکل هماهنگی امور مشارکتهای مردمی کمیته امداد همچنین اعلام کرد: آموزشگاهها و مدارسی که دارای دانش آموزان محروم و کمتر برخوردا نباشند به عنوان معین مدارس دارای دانش آموزان محروم در نظر گرفته شده و مشارکتها از مدارس به مدارس کمتر برخوردار ارسال خواهد شد.
به گفته رستگار، شاخص تعداد پایگاهها به استانهای سراسر کشور ارائه شده است. این در حالیست که تمامی موسسات خیریهای که در این جشن با هماهنگی کمیته امداد فعالیت میکنند نیز علائم و نشانههای خیریه و کمیته امداد را با یکدیگر داشته و امکان برپایی این چادر را دارند. همچنین آنکه هر استان با توجه به صلاحدید خود میتواند تعداد پایگاههای استان را کم یا زیاد کند.
وی در ادامه با بیان آنکه هم اکنون 312 هزار دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند، گفت: بر اساس آخرین آمار هم اکنون یک میلیون حامی فرزندان تحت پوشش کمیته امداد در کشور وجود دارد که 330 هزار نفر از آنها در ماه مبارک رمضان جذب شدهاند و از این تعداد 190 هزار نفر اولین واریزی خود را انجام دادهاند.
مدیرکل هماهنگی امور مشارکتهای مردمی کمیته امداد همچنین گفت: 47 هزار نیکوکار نیز از طریق سایت محسنین جهت حمایت از کودکان حاضر در طرح محسنین ثبت نام کردهاند.
رستگار همچنین به طرح «بام مهر» نیز اشاره کرد و گفت: در این طرح 14 هزار خانواده یتیم فاقد مسکن حضور دارند که در تلاشیم به عنوان اولویت اساسی با مشارکت خیرین این خانوادهها را صاحب مسکن کنیم.
وی در خصوص طرح «همسفره» نیز گفت: در طرح همسفره که کمیته امداد با همکاری برنامه خندوانه آن را به انجام خواهد رساند نیز 70 هزار کودک فاقد حمایت وجود دارد که قرار است با مشارکت حامیان، این کودکان نیز مورد حمایت قرار گیرند که اسامی آنها به طور دقیق در سایت همسفره قرار گرفته است.
مدیرکل هماهنگی امور مشارکتهای مردمی کمیته امداد ادامه داد: در طرح همسفره حمایت غذایی از کودکان صورت خواهد گرفت، این در حالیست که این کودکان بدون حامی نیستند بلکه قرار است حمایتهای غذایی به طور ویژه برای آنها پیگیری شود.
رستگار در ادامه با بیان آنکه رقم نذورات مردمی نیکوکاران در عید قربان سال جاری معادل 35 میلیارد تومان است، گفت: رقم نذورات مردمی در عید قربان سال جاری نسبت به سال گذشته رشد 53 درصدی داشته است، این در حالیست که استانهایی همچون سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و اصفهان دارای بیشترین پرداخت قربانی به کمیته امداد بودهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون در طرح اکرام ، کودک فاقد حامی نداریم در خصوص طرح محسنین نیز گفت: هر چند در طرح محسنین که از دو سال پیش آغاز شده است نیز امروز کودک بدون حامی نداریم اما سرانه دریافتی آنها با سرانه دریافتی کودکان طرح اکرام قابل مقایسه نیست؛ به طوریکه سرانه دریافتی کودکان طرح اکرام به طور میانگین ماهانه 110 هزار تومان به صورت نقدی و 30 هزار تومان به صورت کالایی است. اما سرانه دریافتی کودکان طرح محسنین در مجموع 60 هزار تومان است به همین دلیل در صدد افزایش کیفیت آن هستیم.
به گفته وی، رقم سرانه دریافتی کودکان طرح اکرام در برخی از استانها حتی به 250 هزار تومان نیز میرسد.
دیدگاه تان را بنویسید