رئیس دفتر تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت: مصرف مواد مخدر میتواند خسارتهای جبران ناپذیری را به حوزههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و سرمایههای انسانی جوامع وارد کند و خانواده را که عالیترین نهاد اجتماعی است، به شدت متزلزل کند.
به گزارش جی پلاس، دکتر تهمینه باهری اسلامی درباره رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: فعالیتهای خوبی در عرصه مبارزه با مواد مخدر انجام شده است یکی از نمونههای آن در حوزه مشارکتهای مردمی افزایش چشمگیر مشارکت NGO ها طی چند سال اخیر است، همچنین در حوزه پیشگیری و درمان تلاشهای بسیار خوبی را شاهد هستیم، البته در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر هنوز جای کار بسیاری وجود دارد و باید اقدامات بیشتری صورت بگیرد.
وی افزود: سطح اطلاعرسانیها توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر طی چند سال اخیر خوب بوده است؛ مخصوصا برگزاری همایش صیانت و اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته بسیار مفید بود و حتما کمک شایانی به فراگیری رویکرد مبارزه اجتماعی با مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی در جامعه خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مدیر گروه موادمخدر دانشگاه علوم انتظامی یادآور شد: متاسفانه جوانان به دلایل مختلف از جمله هیجانطلبی و تأثیرپذیری از گروه دوستان، کنجکاوی، لذتجویی، هویتیابی و فرار از مشکلات و مسئولیتها به سوی مصرف انواع مواد مخدر گرایش پیدا میکنند که این موضوع میتواند خسارتهای جبران ناپذیری را به حوزههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و سرمایههای انسانی جوامع وارد نماید و خانواده را که عالیترین نهاد اجتماعی است، به شدت متزلزل کند.
باهری در ادامه گفت: بنابراین نیاز به آموزش و اطلاع رسانی به مردم به ویژه جوانان توسط همه ارگانهای مسئول به ویژه صدا و سیما در این زمینه بسیار مهم و ضروری میباشد.
وی افزود: امروزه با ورود انواع مخدرهای صنعتی و با توجه به اثرات تخریبی شدیدی که دارند آگاهی بخشی و اطلاع رسانیهای به موقع میتواند یکی از علل کاهش مصرف مواد مخدر و جلوگیری از آلوده شدن اقشار آسیب پذیر به مواد مخدر در کشور باشد.
باهری در انتها از شناسایی مواد مخدر صنعتی جدید خبر داد و گفت به زودی درباره این مخدر جدید اطلاع رسانی انجام میشود.