اشتری:

نژادپرستی و فقر ریشه های مهم تروریسم هستند

فرمانده نیروی انتظامی از خروج نام گروهک منافقین از لیست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا و آمریکا انتقاد کرد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، سردار حسین اشتری در اجلاس کارگروه عملیاتی پروژه کالکان که به منظور بررسی ساز و کارهای مبارزه با تروریسم با حضور کشورهای مختلف دنیا در هتل هما برگزار شد، گفت: امروزه تروریسم به عنوان یک چالش بزرگ جهانی در میان همه کشورهای جهان مطرح است و ضرورت دارد همه کشورها با همدلی و همبستگی نسبت به مقابله با این پدیده شوم با یکدیگر همکاری کنند.

وی با بیان اینکه مبارزه با اشکال مختلف تروریسم از اهمیت زیادی برخوردار است، ادامه داد: نژادپرستی، فقر و... از جمله مواردی است که به گسترش تروریسم دامن می‌زند. این پدیده شوم مختص دین و مذهب خاصی نیست و نمی‌توان صرفا با ادوات نظامی با آن مبارزه کرد.

 

نقش اینترپل در مبارزه با گروه‌های تروریستی و تکفیری

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه اینترپل در موضوع افراط‌گرایی و مبارزه با گروه‌های تروریستی و تکفیری نقش موثری دارد، گفت: اینترپل می‌تواند راهکارهایی برای مبارزه با این گروهک‌ها ارائه داده و همچنین کشورهای مختلف از این طریق می‌توانند با تبادل اطلاعات راه نفوذ تروریست‌ها را مسدود و از هر گونه اقدام جلوگیری کنند.

سردار اشتری با بیان اینکه امروزه اقدامات تروریستی، صلح و امنیت ملی و بین‌المللی را مورد هجمه قرار داده است، گفت: تنها عزم راسخ جهانی می‌تواند ریشه این پدیده شوم را بخشکاند.

وی جمهوری اسلامی را پیشگام مبارزه با جرایم سازمان یافته دانست و گفت: علی‌رغم ناامنی‌های منطقه ، جمهوری‌اسلامی از امنیت بالایی برخوردار است چراکه ساختار امنیتی ما به گونه‌ای است که قابلیت کنترل تحرکات و اقدامات مخل امنیت را از نقطه مرزی تا نقاط مرکزی و فضای مجازی را دارا بود و می‌توانیم آنها را کشف و خنثی کنیم.

جمهوری اسلامی خود یکی از بزرگترین قربانیان ترور است

 

فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: البته جمهوری اسلامی خود یکی از بزرگترین قربانیان ترور است. بیش از 17 هزار نفر از شهروندان  و مردم عادی کشورمان در سال‌های پس از انقلاب قربانی تروریسم شدند.

سردار اشتری اضافه کرد: البته جمهوری اسلامی تعدادی از این گروه‌ها را نابود کرده اما برخی از آنها با فرار از کشور به اقدامات مجرمانه خود ادامه داده‌اند که یکی از این گروه‌ها گروه تروریستی منافقین است که بیش از 12 هزار نفر را به شهادت رسانده و دست در دست یکی از بزرگترین جنایتکاران تاریخ یعنی صدام داشته است.

انتقاد از خروج نام منافقین از لیست گروهک‌های تروریستی

فرمانده ناجا با بیان اینکه از سال‌ها قبل تا چند سال پیش نام گروه تروریستی منافقین در لیست گروهک‌های تروریستی آمریکا و اتحادیه اروپا قرار داشت، گفت: اما متاسفانه چند وقتی است به دلایل نامعلوم نام گروهک از از این لیست خارج شده است.

سردار اشتری در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت و استفاده گروهک‌های تروریستی از فضای مجازی اشاره کرد و گفت: اقداماتی چون آموزش، عضوگیری، پرداخت پول، تبادل اطلاعات و... از جمله اقداماتی است که گروهک‌های تروریستی با استفاده از ظرفیت فضای مجازی انجام می‌دهند. بنابراین لازم است سازمان‌های بین‌المللی دسترسی به زیرساخت‌های فضای مجازی را در اختیار تمام کشورها قرار دهند.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه تأمین مالی تروریسم در این نشست  مورد توجه قرار گرفته است، گفت: قاچاق موادمخدر و زنان از مهم‌ترین منابع تروریست‌هاست اما مهم‌ترین منبع به ویژه برای گروهک‌های تکفیری، منابع مخفی چند کشور خاص است.

سردار اشتری با اشاره به استقرار سامانه شناسایی گذرنامه‌های جعلی در مبادی ورودی و خروجی کشور اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با همکاری اینترپل در دو سال اخیر 450 مورد گذرنامه مفقوده را شناسایی کرده است. 16 هزار پیام میان ایران و کشورهای عضو اینترپل تبادل شده و بیش از 30 نفر از مجرمان تحت تعقیب را نیز به کشور بازگرداندیم.

فرمانده نیروی انتظامی همچنین به مشارکت فعال جمهوری اسلامی در تأمین امنیت رویدادهای مهم جهانی اشاره کرد و گفت: پلیس ایران در تأمین امنیت مراسم‌هایی چون المپیک و جام جهانی فوتبال، حضور فعال و چشمگیری داشته است.

در این مراسم از همسر شهید دکتر علی محمدی از شهدای هسته ای تقدیر شد.

 

دیدگاه تان را بنویسید