آیا احیای سازمان ملی جوانان یک مانور تبلیغاتی است؟

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه در دولت یازدهم در جهت فراهم‌سازی مقدمات احیای شورای عالی جوانان عمل کردیم،گفت: برای دستیابی به این هدف نیازمند افزایش مشارکت اجتماعی جوانان و بودجه بودیم که این اقدامات انجام شد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، محمدرضا رستمی افزود: آقای  روحانی از ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم نسبت به ادغام دو حوزه ورزش و جوانان مساله داشت و به منظور جلوگیری از اقدامی اشتباه و تصمیم‌گیری عجولانه درباره این دو حوزه در نخستین شورای عالی جوانان که سال ۹۳ تشکیل شد، قرار شد کمیته ویژه‌ای برای بررسی وضعیت دو حوزه ورزش و جوانان تشکیل و تداوم وضعیت کنونی یا تفکیک حوزه جوانان از ورزش را بررسی کند. در این جلسه قرار شد مطالعه تطبیقی میان ساختار حوزه جوانان در ایران با سایر کشورها انجام شود.

وی اضافه کرد: کمیته ویژه‌ای متشکل از نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وقت، وزارت ورزش و جوانان و معاونت حقوقی ریاست جمهوری تشکیل و مطالعه تطبیقی انجام شد. بر اساس مطالعات صورت گرفته مشخص شد که لازم است سازمان ملی جوانان به عنوان یک سازمان فرابخشی تشکیل شود.

رستمی در پاسخ به این پرسش ایسنا که " قرار شد بر اساس تصمیم کمیته ویژه، حوزه ورزش و جوانان با روند کنونی فعالیت خود را انجام دهند، گفت: در این کمیته سه پیشنهاد مطرح وهمان زمان مشخص شد که لازم است سازمان ملی جوانان تشکیل شود.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: بخش عمده‌ای از نمایندگان مجلس قبل با ادغام حوزه ورزش و جوانان موافق بودند. بنابراین طرح موضوع تفکیک این دو حوزه به مجلس فعلی موکول شد و اکنون نمایندگان مجلس دهم تفکیک این دو حوزه را اقدامی کارشناسی تشخیص داده‌اند.

رستمی با بیان اینکه با توجه به رویکرد ما نسبت به ضرورت راه‌اندازی سازمان ملی جوانان تلاش کردیم این موضوع را در برنامه ششم توسعه لحاظ کنیم،گفت: سازمان ملی جوانان نیازمند انجام تغییراتی است تا به یک سازمان قدرتمند و با اختیارات و منابع بیشتر نسبت به گذشته تبدیل شود بنابراین در برنامه ششم توسعه منابع مالی حوزه جوانان اصلاح شد. این کار یک اتفاق مهم بود چرا که بودجه بخش جوانان از ۱۰ میلیارد تومان به ۴۵۰ میلیارد تومان افزایش یافت. با توجه به افزایش بیش از ۴۰ برابری بودجه حوزه جوانان زمینه تشکیل سازمان ملی جوانان فراهم شد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: اگر قرار است سازمان ملی جوانان نقش سیاست‌گذاری و راهبری ایفا کند، لازم است مشارکت اجتماعی حداکثری جوانان فراهم شود بنابراین طی دولت یازدهم تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان از ۵۰ سمن به ۲۰۰۰ سازمان مردم‌نهاد افزایش یافت.

وی اضافه کرد: با فراهم شدن «زیرساخت اجتماعی و منابع مالی» زمینه راه‌اندازی سازمان ملی جوانان فراهم شد و رئیس جمهور به این موضوع در معرفی مسعود سلطانی‌فر به عنوان وزیر ورزش و جوانان به مجلس تاکید کرد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: رئیس جمهور در هفته جوان راه‌اندازی سازمان ملی جوانان را به جوانان هدیه دادند تا ظلم ناشی از تصمیم غلط غیرکارشناسی ادغام دو حوزه ورزش و جوانان متوقف شود. تشکیل سازمان ملی جوانان فرصت بزرگی برای به فعل در آوردن پتانسیل جوانان در بخش‌های اقتصادی و اجتماعی است.

رستمی در پایان اظهارکرد: قرار است در پی دستور رئیس جمهور نسبت به احیای سازمان ملی جوانان، سازمان اداری-استخدامی لایحه‌ای را تهیه کند و به مجلس ارائه دهد. امیدواریم مجلس این لایحه را در اولویت بررسی قرار دهد و به سرعت تصویب شود البته در حال حاضر تمام مقدمات در سازمان اداری-استخدامی تقریبا طی شده است و این لایحه باید در کمیسیون تخصصی مربوطه و هیات دولت تصویب  سپس در مجلس بررسی شود. ما امیدواریم در ابتدای دولت دوازدهم سازمان ملی جوانان احیا شود.

 

دیدگاه تان را بنویسید