مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: سازمانهای مردم نهاد جوانان به ویژه در امر اداره شهر و روستاها میتوانند بسیار موثر عمل کنند؛ به شرط آنکه وارد دعواهای گروهی، میانفردی و سیاسی نشوند.
به گزارش جی پلاس، رضا حجتی، افزود: در کشور ما چون رقابتهای سیاسی به طور کامل شفاف و مشخص نیست، ورود سازمانهای مردم نهاد جوانان به این رقابتها هم به خودشان و هم به فضای سیاسی آسیب میزند.
وی تاکید کرد: ما به سمنهای جوانان توصیه میکنیم که وارد مناقشات سیاسی نشوند. وظیفه آنها آگاهسازی، اطلاعرسانی، تبیین و روشنگری درباره مسائل مبتلا به مردم در حوزههای اجتماعی مختلف از استان تا روستا است. آنها باید در این زمینه فعالیت مستمر و ویژهای داشته باشند و با افزایش اطلاعات و دانایی مردم روی تصمیمات مدیریت شهری تاثیر بگذارند علاوه بر آن سمنهای جوانان میتوانند مطالبات مردم را دستهبندی کنند و نسبت به تحقق آنها اصرار بورزند.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان درباره استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد از سوی مدیریت شهری گفت: بهرهگیری از توانمندیهای این تشکلها را به مدیریت فضای شهری و روستایی توصیه میکنیم. این کار یکی از مصادیق واگذاری امور به مردم است و لازم است کارها در مدیریت اجتماعی و اقتصادی به مردم بسپاریم بنابراین شوراهای شهر میتوانند از دیدگاهها و کمکهای سازمانهای مردم نهاد بهره ببرد.
حجتی در پایان با بیان اینکه در عمل نیز میتوان از ظرفیتهای سمنهای جوانان بهره برد و پروژههایی را میتوان با مشارکت سمنهای جوانان اجرا کرد، تصریح کرد: تنها راه برای مدیریت بهرهور، بهرهگیری از توانمندیهای مردمی است و تنها راه استفاده از توان مردم همکاری با سازمانهای مردم نهاد است. مدیران دولتی به ویژه مدیران میانی باید دیدگاههایشان تغییر پیدا کند چرا که علیرغم تغییرات ایجاد شده در قوانین و توصیهها و منویات مسئولان ارشد نظام، هنوز سیستم مدیریتی تحت سیطره تفکر دولتی است و مدیران دولتی مایل هستند کارهای تصدیگرایانه را خودشان انجام دهند.