از شوراها در حوزه جوانان چه توقعی میرود؟
رئیس کمیته جوانان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نقش آفرینی شوراهای اسلامی شهر و روستا در جهت ساماندهی امور جوانان به نفع توسعه کشور است و میتواند از بروز آسیبهای اجتماعی پیشگیری کند.
به گزارش جی پلاس، جعفر سطوتی افزود: لازم است نیازهای جوانان «هدف و موضوع» شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار گیرد. به عنوان نمونه شوراها در جهت بهبود شیوه گذران اوقات فراغت جوانان شهر وروستا میتوانند تلاش کنند تا آنان اوقات فراغت سالم، سازنده و بانشاطی را سپری کنند چراکه توجه به این امر بر کاهش ناهنجاریهای اجتماعی مثل اعتیاد در بین جوانان موثر است. افزایش فرصتهای اشتغال و تسهیل ازدواج جوانان نیز میتواند در دستور کار شوراها قرار بگیرد.
,ی با بیان اینکه شوراها میتوانند از ظرفیتهای جوانان برای دستیابی به حکومت محلی کارآمدتر بهره ببرند،گفت: نسل جوان تحصیلکرده در کشور زندگی میکنند که در قالب سازمانهای مردمنهاد جوانان در حوزههای مختلف تخصصی فعالیت میکنند. شهرداریها وشوراهای شهر و روستا میتوانند آنان را به عنوان دستیاران و مشاوران به کار گیرند تا در برنامهریزی و اجرای برنامهها نقش ایفا کنند.
وی ضمن اشاره به طرح موضوع شوراها در قانون اساسی اظهارکرد: شوراها در کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه نهادینه شدهاند و از این طریق دموکراسی بیشتر تمرین میشود. در واقع شوراها یکی از ستونهای مربوط به مدیریت محلی یا حکومت محلی هستند چرا که حکومت محلی را شوراها و شهرداریها محقق میکنند.
رئیس کمیته جوانان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: حکومت محلی برای افزایش کارآمدی و اثربخشی بیشتر در اداره جامعه خود باید به همه حوزهها از جمله امور اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و آموزشی شهر و روستا فعالانه بپردازد و قدرت و توان مدیریت و برنامهریزی در این حوزهها را افزایش دهند.
سطوتی در پایان با بیان اینکه جوانان یک موضوع فرابخشی است،اظهارکرد: موضوع جوانان به همه بخشهای مدیریتی کشور مانند آموزش، سلامت، ورزش، رفاه و تامین اجتماعی مربوط میشود و باید بیشتر مورد توجه شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید