بازداشت 1389 مرد و 48 زن در چهارشنبه‌سوری

رییس پلیس پیشگیری ناجا درباره آمار خسارات جانی حوادث چهارشنبه سوری از دستگیری 1389 مرد و 48 زن در چهارشنبه‌سوری امسال خبر داد و گفت: از این تعداد 959 نفر به مراجع قضایی معرفی شده و مابقی با اخذ تعهد آزاد شدند.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، سردار محمد شرفی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، درباره حوادث چهارشنبه‌سوری امسال گفت: امسال زمان استفاده از مواد محترقه کاهش یافت.

وی از دستگیری 1389 مرد در چهارشنبه‌سوری امسال خبر داد و گفت: از این تعداد 923 نفر به مراجع قضایی معرفی شده و مابقی بااخذ تعهد آزاد شدند.

سردار شرفی همچنین از دستگیری 48 زن در این شب خبر داد و افزود: از این تعداد نیز 12 نفر با اخذ تعهد آزاد شده و مابقی به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گفته وی در آمار دستگیری‌ها نیز شاهد کاهش نسبت به مدت مشابه در سال قبل بوده‌ایم.

رییس پلیس پیشگیری ناجا درباره آمار خسارات جانی حوادث چهارشنبه سوری گفت: 185 نفر در بیمارستان بستری شدند و 1093 نفر نیز به شکل سرپایی در محل درمان شدند. همچنین دو تن نیز جان خود را از دست دادند که یکی از آنها در تهران و دیگری در اصفهان جان خود را از دست داد.

وی اضافه کرد: برابر آمارها در این شب 46 نفر از عوامل اورژانس، پلیس و آتش‌نشانی نیز در سراسر کشور مصدوم شده‌اند.

سردار شرفی در ابتدای این نشست درباره عملکرد پلیس پیشگیری در طول ۱۱ ماه گذشته عنوان کرد: در این مدت دستگیری قاچاقچیان کالا پنج در صد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه 18 درصد از دستگیری معتادان نیز متعلق به پلیس بوده است، گفت: جیب‌بری در کشور پنج درصد کاهش داشته است ولی در سرقت دوچرخه رشد ۵ درصدی و در سرقت احشام شاهد رشد ۲۵ درصدی بوده‌ایم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا افزود: پلیس در ۶۳ درصد از مأموریت‌ها در کمتر از ده دقیقه در محل حادثه حضور داشته است و در زمان وقوع جرائم خشن در ۸۰ درصد از پرونده‌ها پلیس کمتر از ده دقیقه بعد از اعلام حادثه در محل حادثه حضور یافته است.


سردار شرفی با بیان اینکه آمارها میانگین کل کشور است، گفت: آمارها در تهران در برخی شاخص‌ها متفاوت‌ است.

وی همچنین از رصد رفتار مأموران کلانتری‌ها و اپراتورهای ۱۱۰ از سوی بازررسی ناجا خبر داد و افزود: در صورت عدم رسیدگی به درخواست‌ها از سوی مأموران یا اپراتورها و یا همچنین در صورت تماس با ۱۱۰ و تأخیر در ارسال مأمور انتظامی، شهروندان می‌توانند انتقادات خود را با ۱۹۷ در میان بگذارند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به برنامه‌های پیش روی پلیس در سال 96 اظهار کرد: پایش مناطق حاشیه نشین و گسترش نظارت تصویری در این مناطق و همچنین نقش دوربین بر روی لباس مأموران گشتی و خودروهای پلیس پیشگیری از جمله این برنامه‌هاست.

راه‌اندازی سامانه افراد دارای نیازهای ویژه در پلیس پیشگیری

وی با بیان اینکه ارسال الکترونیک پرونده‌های قضایی از کلانتری در سال آینده نیز توسعه یافته و گزارش پیامکی روند رسیدگی به پرونده نیز در سال آتی ادامه خواهد داشت در ادامه از راه اندازی سامانه افراد دارای نیازهای ویژه در پلیس پیشگیری تا سال آینده خبر داد و گفت: افرادی همچون بیماران مبتلا به آلزایمر اطلاعاتشان با همکاری بهزیستی و دیگر نهادهای مسئول جمع آوری شده و در یک سامانه ثبت می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد دو پلیس فرودگاه و پیشگیری در سال جاری اظهار کرد: در حوزه فرودگاهی شاهد افزایش 19 درصدی کشفیات مواد مخدر و همچنین افزایش 64 درصدی کالای قاچاق بوده‌ایم. در حوزه ریلی و پلیس راه آهن نیز افزایش 32 درصدی در کشف مواد مخدر و 151 درصدی در ارزش ریالی کالای قاچاق را شاهد بوده‌ایم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه تمامی کلانتری‌ها و پاسگاه‌های پلیس به دوربین مجهز هستند گفت: تنها در بخش‌هایی که توسعه الکترونیک وجود نداشته این اقدامات انجام نشده که آن هم در چند روستا و ده است و برنامه‌هایی را برای توسعه آن نیز در دست اجرا داریم.

شرفی همچنین از تشکیل قرارگاه نوروزی ابوذر در پلیس پیشگیری خبر داد و گفت: وظیفه این قرارگاه پیشگیری از وقوع جرم است و یکی از کمیته های آن پیشگیری انتظامی است و در نوروز 95 حدود 76 هزار نفر از کارکنان این حوزه و 16 هزار نفر از بخش های مختلف مردمی بسیج محلات، نگهبان محله و پلیس افتخاری برای امنیت مناسبت های سال و سفرهای نوروزی و 13 فروردین همکاری می کنند.

وی همچنین اضافه کرد: 1679 دوربین در 33 شهر نصب شده است .

 

دیدگاه تان را بنویسید