محدودیت های ترافیکی چهارشنبه آخر سال اعلام شد

رئیس پلیس راهور ناجا به آماده‌باش بیش از 10 میلیون همیار پلیس در نوروز امسال اشاره کرد و گفت: 22 اسفند ماه آماده‌باش همیاران پلیس را خواهیم داشت.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، سردار تقی مهری در حاشیه دومین روز دوازدهمین همایش سراسری رؤسا و مدیران پلیس راهور هدف از برگزاری این همایش ارزیابی عملکرد یکسال گذشته و برنامه‌های آینده پلیس راهور دانست و گفت: نکته مهم در این همایش پرداختن به مساله طرح نوروزی است. امسال شرایط متفاوتی را شاهدیم چرا که تا پایان بهمن ماه 1.5 میلیون نفر گواهینامه گرفته‌اند؛ یک میلیون و 700 هزار وسیله نقلیه شماره‌گذاری شده که یک میلیون و 200 هزار آن خودرو و 480 هزار آن موتورسیکلت وارد چرخه حمل و نقل و ترافیک شده‌اند.

وی گفت: برآورد می‌شود که در روزهای آتی شاهد بارش برف و باران باشیم بنابر این شرایط سفر امسال یک شرایط متفاوت خواهد بود.

رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به این که ماموران پلیس راه در 110 نقطه برفگیر کشور مستقر هستند به رانندگان توصیه کرد: برنامه‌ریزی کامل در این زمینه داشته باشند و تجهیزات مناسب، زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی را با خود به همراه داشته باشند.

وی به اجرای رزمایش طرح نوروزی در 24 اسفند اشاره کرد و گفت: ‌این مانور در ضلع جنوبی مرقد امام(ره) با همکاری کلیه دستگاه‌های امدادی برگزار می‌شود؛ همچنین طرح نوروزی از 25 اسفند 95 تا پایان 14 فروردین 96 در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

رییس پلیس راهور ناجا گفت:‌ بیش از 1100 دستگاه خودرو و بیش از 5 هزار نیروی کمکی از سایر بخش‌های انتظامی برابر تدابیر فرمانده ناجا در طرح نوروز 96 به کمک پلیس راهور می‌آیند.

وی در خصوص ترافیک چهارشنبه آخر سال گفت: طرح ویژه ترافیکی برای چهارشنبه آخر سال درنظر گرفته شده است که این طرح در معابر اصلی و در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

رییس پلیس راهور ناجا به آماده‌باش بیش از 10 میلیون همیار پلیس در نورزو امسال اشاره کرد و گفت: در 22 اسفند ماه آماده‌باش همیاران پلیس را با آموزش و پرورش خواهیم داشت؛ این همیاران پلیس کمک بزرگی برای کنترل رفتار رانندگان در سطح جاده‌ها هستند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه اعلام مسدودی جاده‌ها بر عهده پلیس است یا وزارت راه گفت: اگر جاده‌ای مسدود شود و یا باز شود یا حالت‌های متفاوتی برای آن به وقوع بپیوندد مسئولیت اعلام آن بر عهده پلیس راه است.

سردار مهری در خصوص بهره‌برداری 600 دوربین کنترلی و برخوزد با تخلفات در جاده‌ها گفت: طبق قانون نصب تجهیزات و دوربین و سامانه هوشمند در سطح جاده‌ها به عهده وزارت راه و در شهرها به عهده شهرداری است؛ اما بهره‌برداری و اعمال قانون به عهده پلیس است.

وی در خصوص ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: کنترل ناوگان مسافربری به صورت محسوس و نامحسوس در همه ایام اجرا می‌شود. اگر هموطنان تخلفات حادثه‌ساز راننده را مشاهده کردند می‌توانند مراتب را به شماره 110120 پیامک کنند تا برخورد قانونی با راننده متخلف صورت گیرد.

 

دیدگاه تان را بنویسید