پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز خبر داد؛

ورود ۷۶۵۰ کامیون ۱۰ تنی خاک به اهواز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با بیان این‌که در سال‌جاری هفت‌هزار و 650 کامیون ده‌تنی خاک وارد اهواز شده است، به وجود ترکیبات نمک، منیزیم، آهن، سولفات و سولفور در این خاک اشاره کرد و گفت : سولفات و سولفور در کنار رطوبت یک محیط اسیدی را به‌وجود می‌آورد که در رسانایی اثر می‌گذارد و آسیب وارده به شبکه برق نیز به‌دلیل رسانایی بسیار زیاد بود.

به گزارش جی پلاس، یدالله حضرتی در نشست "علل خاموشی‌های گسترده اخیر خوزستان" که چهارشنبه، 11 اسفند در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: ما تابستان را در دمای بالا با وجود ریزگردها با غلظت بالا طی کردیم، اما شبکه برق پایدار ماند که نشان‌دهنده استاندارد بودن شبکه است. ریزگردها که از سال 80 آغاز شدند، بر تأسیسات تأثیر زیادی دارند بنابراین آلودگی شاخص مهمی در طراحی شبکه‌های برق است.

 وی با بیان اینکه اهواز در بسیاری موضوعات مانند آلودگی حرف اول را می‌زند، افزود: در سال 2011 اهواز آلوده‌ترین شهر جهان شناخته شد اما دستگاه‌های سنجش در شرایط آلودگی هوا، غلظت بالاتر از 10 هزار میکروگرم را سنجش نمی‌کنند؛ تجهیزات عایق ما نیز بر اساس همین الگوی آلودگی به کار گرفته می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز ادامه داد: در ازای هر کیلوولت نیاز است که 31 تا 34 میلی‌متر فاصله خزشی وجود داشته باشد؛ از سال 87 که ریزگردها شدت پیدا کرد، مقره‌های میخی، کششی و ... بر اساس همین فاصله خزشی انتخاب شدند و شرکت توزیع نیروی برق از همان زمان روی این موضوع کار کرد.

حضرتی عنوان کرد: در سال 95 تاکنون 23 روز ریزگرد داشته‌ایم؛ با وجود این تعداد بالای روزهای ناسالم، چه‌طور می‌توان مقره‌ها را هربار شست؟ در همین سال هفت هزار و 650 کامیون ده‌تنی خاک وارد اهواز شده است. مطابق با آزمایش‌های انجام‌شده در ترکیبات خاک جدید، نمک، منیزیم، آهن، سولفات و سولفور وجود دارد که میزان این نمک بالا است؛ همچنین سولفات و سولفور در کنار رطوبت یک محیط اسیدی را به‌وجود می‌آورد که در رسانایی اثر می‌گذارد و آسیب وارده نیز به‌دلیل رسانایی بسیار زیاد بود.

وی با بیان اینکه طی سه مرحله خاموشی هر مشترک 30 ساعت بی‌برقی کشیده است، گفت: 33.4 مگاوات توان تلفاتی و زیانی بود که به صنعت برق وارد شد. در روز بیست و سوم بهمن، ستاد بحرانی در شرکت توزیع نیروی برق اهواز تشکیل شد و یک بسیج همگانی شکل گرفت و علی‌رغم این‌که تمام شرکت‌ها در مناطق خود درگیر حوادث مختلفی بودند، اتحاد خوبی صورت گرفت که نشان‌دهنده این است که وزارت نیرو و توانیر برای مشترکان خود اهمیت قائل هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با اشاره به عملیات شست‌وشوی اخیر، گفت: 932 نفر در 214 اکیپ در استان حضور پیدا کردند و 11 روز عملیات به‌طول انجامید. 36 ماشین آتش‌نشانی و مقره‌شویی و 96 نفر آتش‌نشان درگیر این عملیات شدند.

حضرتی عنوان کرد: با بررسی‌های انجام‌شده با توجه به تعداد روزهای وقوع ریزگردها که به طور متوسط 36 روز در سال است، متوجه شدیم که 108 دستگاه ماشین آتش‌نشانی و مقره‌شویی و 288 نفر آتش‌نشان و نیروی مقره‌شوی نیاز است، در حالی‌که بدهی ادارات دولتی به شرکت توزیع نیروی برق اهواز نزدیک به 288 میلیارد تومان می‌شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.