کنترل آسیب های اجتماعی با مشارکت جوانان
معاون مرکز امور اجتماعی وزارت کشور با تاکید بر نقش جوانان در کنترل آسیب های اجتماعی، گفت: اقدامات سمنها در مبارزه با آسیبهای اجتماعی موثرتر از اقدامات دولتی است.
به گزارش جی پلاس، رضا محبوبی در حاشیه چهارمین گردهمایی مسئولان امور فرهنگی و جوانان سراسر کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت آسیب های اجتماعی و علل پدید آمدن آنها گفت: مسئولان امور جوانان سراسر کشور باید به دیدگاه مشترکی در مورد شرایط اجتماعی کشور برسند. همچنین تحلیلی از علل پیشامد آسیب های اجتماعی به مدیران استانی جوانان کشور ارائه شد که لازم است در این زمینه وحدت رویه انجام شود.
وی ادامه داد: در جلسه ای با حضور مسئولان جوانان سراسر کشور گزارشی از اقدامات در سطوح عالی نظام و جلسات با مقام معظم رهبری در زمینه چاره اندیشی آسیب های اجتماعی ارائه شد. همچنین برنامه های شورای اجتماعی کشور برای مقابله و کنترل آسیب های اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و وظایف ادارات کل استانی در تقسیم کار ملی توضیح داده شد.
معاون مرکز امور اجتماعی وزارت کشور با تاکید بر اینکه اعتیاد، طلاق و مفاسد اخلاقی از آسیب های اجتماعی مهم کشور است، ادامه داد: این موارد در جلسه با مسئولان جوانان سراسر کشور مورد بررسی قرار گرفت و معتقدیم بر مبنای تحلیل کارشناسی از وضعیت اجتماعی کشور موثرترین شیوه برای مقابله با آسیب های اجتماعی شیوه های مبتنی بر مشارکت مردم است.
محبوبی خاطرنشان کرد: از آنجا که بیشتر آسیب دیدگان اجتماعی در کشور را جوانان تشکیل می دهند، موضوع مشارکت جوانان در کنترل آسیب های اجتماعی فوق العاده موثر و کارآمد است.
وی اضافه کرد: اقدامات سمنها در مقابله با آسیب های اجتماعی به مراتب موثرتر از اقدامات سازمان های دولتی است به همین دلیل نقش وزارت ورزش و به ویژه مسئولان حوزه جوانان در این زمینه بسیار مهم است.
معاون مرکز امور اجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه در تقسیم کار ملی ۱۷ موضوع آسیبی که شکل فوری و عاجل داشتند تدوین شده است، خاطرنشان کرد: یکی از آسیب های اجتماعی موضوع جوانان است که این یک سند بالادستی به شمار می رود البته سند اصلی نتیجه جلسات با رهبر معظم انقلاب است که چهار موضوع اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی و مفاسد اخلاقی را اولویت قرار داده است.
محبوبی اظهار کرد: انواع و اقسام آسیب های اجتماعی در حوزه جوانان وجود دارد اما این چهار مبحث اولویت قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه در برخورد با حاشیه نشینی باید تمام جوانب پیش بینی شود، افزود: اگر برخورد با حاشیه نشینی معطوف به ارائه خدمات شود این خود به جذب جمعیت حاشیه نشین کمک می کند بنابراین معتقدیم اقدامات باید از طریق سمن ها و مشارکت اجتماعی جوانان صورت گیرد تا تاثیرگذاری پایدار و بیشتری داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید