پروژه 2 هزار میلیارد تومانی شهرداری در شورا رأی نیاورد
طرح موضوع تخصیص 2 هزار میلیارد تومان اعتبار در بودجه سال آینده شهرداری تهران برای هوشمند سازی معابر پایتخت با واکنش منفی اعضای شورا مواجه شد.
جی پلاس، محمد سالاری روز سه شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به اعلام این رقم گفت که شهرداری تهران بجای اختصاص 2 هزار میلیارد تومان برای هوشمندسازی، بهتر است بدهی معوقه پیمانکاران را پرداخت کند.
او گفت: شهرداری تهران هم اکنون 2 هزار میلیارد تومان به پیمانکاران بخش خصوصی بدهی دارد که این افراد برای وصول خود مرتب به اعضای شورای شهر مراجعه می کنند.
سالاری گفت: هوشمندسازی را می توان با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی و بدون نیاز به تخصیص اعتبار انجام داد، از این رو اولویت شهرداری تهران باید پرداخت مطالبات معوق پیمانکاران باشد.
نگرانی از واگذاری پروژه هوشمندسازی با ترک تشریفات
محسن سرخو عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه مباحث مطرح شده در خصوص پروژه هوشمندسازی، از «واگذاری بدون اجرای تشریفات قانونی و مناقصه پروژه های هوشمندسازی در تهران»، اظهار نگرانی کرد.
سرخو افزود: پیش از این خبرهایی مبنی بر اینکه درصد معینی از پروژه های هوشمندسازی بدون انجام تشریفات قانونی و مناقصه به شرکتی خاص تحت عنوان «قشم» واگذار شده را شنیده ایم، که اقدامی خلاف قانون است.
او گفت: حتی اگر بخواهیم طرح هوشمندسازی را با 100 میلیارد تومان اجرا کنیم، حتما باید از طریق برگزاری مناقصه باشد تا ابهامی ایجاد نشود.
سرخو گفت: من نگران این هستم که این 2هزار میلیارد تومان به یک شرکت خاص واگذار شود زیرا با این رقم می توان یک خط مترو ساخت که باید در این زمینه بسیار با دقت و حساسیت اقدام کنیم.
هدف؛ یکپارچه سازی خطوط مترو
علیرضا دبیر عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه مباحث مطرح شده، هدف از اجرای طرح هوشمندسازی در تهران را یکپارچه سازی خطوط مترو و ارتقای بار ایمنی پایتخت عنوان کرد.
وی افزود: هوشمندسازی با مولفه هایی چون فیبرنوری، تجهیزمعابر به دوربین ها و راه اندازی وای فای شهری بسیار مهم است که در تمامی شهرهای بزرگ دنیا انجام شده و یا درحال اجراست.
اسماعیل دوستی عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه با تاکید بر ضرورت اجرای طرح هوشمندسازی در پایتخت گفت: تامین 2 هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز اجرای این پروژه باید از طریق فاینانس(تسهیلات اعتباری برای تامین منابع مالی) انجام شود.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید