وجود ۱۸۰۰ هکتار زمین بلاتکلیف در تپه سیف کمرد و روستاهای ترقیان و جاجرود و درگیری مردم این منطقه با اوقاف و محیط زیست نگران‌کننده است.

محسن علیجانی‌زمانی نماینده مردم تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه بخش زیادی از مناطق صنعتی و روستایی شهرستان پردیس فریز شده، گفت: در بازدیدی که چند روز اخیر از شهرستان پردیس و نشست با دهیاران شهرستان انجام شد روستاهای خسروآباد، جاجرود، عباس‌آباد و ترقیان با مشکلات شدید آب منطقه‌ای، تخریب خانه‌ها و فریز منطقه برای ساخت و نوسازی روبرو هستند. 

وی افزود: وضعیت بلاتکلیف منطقه برای نوسازی و فعالیت صنعتی، تخریب خانه‌های روستایی و درگیری‌های متعدد با اوقاف، محیط زیست و آب منطقه‌ای از مهمترین موارد بررسی شده با دهیاران بود که قرار شد با ارائه مستندات و درخواست کتبی پیگیری‌های لازم از مسئولان صورت بگیرد.

دبیر مجمع نمایندگان مجلس با تاکید بر اینکه تخریب فیزیکی باید آخرین اقدام یک ارگان باشد، گفت: می‌توان با هزینه کمتر از آسیب‌های بالاتر جلوگیری کرد و قبل از تخریب‌ها و شدت گرفتن درگیری هماهنگی با دادگستری و نمایندگان مردم صورت بگیرد و آنها را در جریان کار  قرار دهند.

این نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: برای کاهش خسارات در موارد این‌چنینی که یک طرف مردم و در طرفی دیگر ارگانی دولتی است هماهنگی با مجمع  نمایندگان مجلس ضروری است زیرا تعامل بین نمایندگان با دستگاه ها می تواند با لطمه کمتر مانع اعتراضات وسیع و مشکلات کنونی شود.

نماینده مردم استان تهران در ادامه گفتگو با ایلنا با اشاره به فریز شدن بخش بزرگی از منطقه زندگی روستایی و صنعتی شهرستان پردیس گفت: وجود ۱۸۰۰ هکتار زمین بلاتکلیف در تپه سیف کمرد و روستاهای ترقیان و جاجرود و درگیری مردم این منطقه با اوقاف و محیط زیست نگران‌کننده است. اگر بحث‌های محیط زیستی را صرفا در نظر بگیریم طرح‌های توسعه انجام نخواهد شد.

علیجانی یادآور شد: علاوه بر دست گذاشتن سازمان محیط زیست بر مناطق روستایی و صنعتی بخشی از املاک مسکن مهر که واقع در دشت بهشت می‌شود نیز درگیر است و باید از سوی ریاست‌جمهوری باز تعریفی مجدد در منطقه صورت بگیرد تا شهرک‌های صنعتی آسیب نبیند.

این مسوول با اشاره به تخریب برخی خانه‌ها در حاشیه رودخانه جاجرود اظهارداشت: آب منطقه‌ای هم ابعاد مختلف سیاسی اجتماعی و اقتصادی یک جریان را قبل از تخریب باید درنظر بگیرد و برای جلوگیری از مشکلات بزرگتر و حل مسئله آخرین اقدام تخریب فیزیکی باشد.

وی به بازدید خود از  خانه‌های تخریب شده حاشیه جاجرود اشاره کرد و افزود: بسیاری از مالکان این خانه‌ها بلاتکلیف هستند و وضعیت نامشخصی دارند چون از سویی با مجوز بخشداری وقت به ساخت خانه‌ها پرداخته‌اند و از سویی منازل‌شان با دستور اداره آب‌منطقه‌ و بدون تعیین مکان جدید تخریب شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.