معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران بر ضرورت ورود تعزیرات و دستگاه های نظارتی بر کنترل قیمت کالاهای اساسی در ایام منتهی به آغاز ماه مبارک رمضان تأکید کرد.
به گزارش ایلنا، جلسه کارگروه تنظیم بازار استان تهران صبح امروز یکشنبه(نهم اردیبهشت ماه) به ریاست محمد امامی امین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران و با حضور مدیران دستگاه های اجرایی عضو کارگروه برگزار شد.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران در این جلسه با اشاره به نوسانات اخیر نرخ ارز گفت: عده ای با سوء نیت در شرایط نوسانات اخیر با منفعت طلبی موجب افزایش نرخ برخی کالاهای اساسی شده اند.
وی افزود: کنترل دستگاه های نظارتی به ویژه تعزیرات بر قیمت و سلامت اقلام اساسی در ایام منتهی به ماه مبارک رمضان ضروری است و امیدواریم با تمهیدات اتخاذ شده افزایش قیمت کالاها کنترل شود.
در ادامه گزارشی از میانگین قیمت کالاهای اساسی تا ابتدای اردیبهشت ماه از سوی نماینده سازمان صنعت معدن و تجارت استان ارائه شد.
براساس این گزارش؛قیمت برنج، روغن نباتی، قند و شکر ولبنیات تا ابتدای اردیبهشت ماه بدون تغییر است و قیمت گوشت گوساله پنج درصد،گوسفند زنده ١٨ درصد و گوشت گوسفندی ١٤ درصد افزایش قیمت داشته است.
در ادامه ،نماینده شرکت پشتیبانی امور دام نیز گزارشی از پیش بینی میزان ذخیره گوشت مرغ و گوساله و تخم مرغ به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان ارائه داد.
در این گزارش آمده است:در حال حاضر حدود ٨٠٠ تن گوشت گوساله و ١٣٠٠ تن تخم مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره سازی شده است،همچنین روزانه ٦٠ تن گوشت سبک در میادین عرضه می شود و امسال در اقدامی جدید گوشت گرم گوساله از سیستان و بلوچستان برای عرضه وارد تهران می شود.
در ادامه نماینده شرکت غله استان تهران نیز به میزان ذخیره استراتژیک کالاهای برنج و شکر اشاره کرد و گفت: برای طرح ضیافت حدود ٣٩ هزار تن برنج و ٢٩ هزار تن شکر سفید در انبار شرکت غله ذخیره سازی شده است که علاوه بر استان تهران نیاز استان های دیگر نیز تأمین می شود.
براساس گزارش ارائه شده از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در این جلسه،میزان نیاز استان تهران در تأمین برنج در طرح ضیافت( ماه مبارک رمضان) ٨ هزار تن، شکر دو هزار تن،گوشت مرغ سه هزار تن و گوشت قرمز سه هزار تن (روزانه ٤٣١ تن )است.
گفتنی است، در این جلسه موضوع اختصاص ظرفیتی از میادین میوه و تره بار به تولیدکنندگان در دستور کار قرار گرفت و با دستور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مقرر شد؛تیمی متشکل از مدیرکل اقتصادی استانداری، مدیرکل جهادکشاورزی استان و نماینده میادین میوه و تره بار، موضوع اختصاص ٤٠ درصد از ظرفیت سازمان میادین و کشتارگاه میدان بهمن را به تولیدکنندگان پیگیری کنند.