محمد حسین مقیمی روز یکشنبه درنخستین نشست علمی و تخصصی ایثار اجتماعی که با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه ازاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد، اظهار کرد: در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، جامعه و مسئولان نظام به دنبال برنامه ریزی برای پیشرفت و رسیدن به اهدافی بود که سالها مردم انتظارش را می کشیدند.
وی با بیان اینکه کشور در شرایطی که هنوز سازمان و نهادی نداشت، جنگ هشت ساله را متحمل شد، گفت: مسئولان به دنبال برنامه ای برای توسعه، رفع کمبود ها و ایجاد عدالت در کشور بودند و دشمنان می دانستند اگر این برنامه ها اجرایی شود کارشان سخت خواهد شد.
مقیمی با اشاره به ورود نیروهای زره ایی، هوایی و دریایی عراق و تصرف هزار کیلومتر از مرز در روزهای نخست انقلاب، خاطرنشان کرد: گرچه دشمن تصور می کرد در مدت زمان چند روز کل ایران را از آن خود کند ولی حضور حماسی نیروهای عشایری، روستایی، مردمی و دیگر اقشار جامعه و ایثار و جانفشانی آنان باعث شد بعد از گذشت هشت سال دشمن از خاک جمهوری اسلامی بیرون رود.
استاندار تهران با بیان اینکه حضور دانشجویان، اساتید، دانش آموزان، مهندسین و ... در دوران جنگ تحمیلی بسیار تاثیرگذار بود، ادامه داد: اوج ایثار و ازخودگذشتگی را ملت ایران در جنگ تحمیلی نشان دادند و این مهم را می توان با وجود خانواده شهدا و شهادت چندین تن از عزیزانشان در جنگ دید.
وی ادامه داد: صدام درناباوری می دید که تیم های تولیدی، دانشجویان، اساتید، علما و روحانیون چگونه در کارخانه ها، دفاتر، دانشگاه ها، مزرعه و محیط کار خود با همت ایستاده اند و برای خروج دشمن از کشور تلاش می کنند.
مقیمی گفت: بعد از جنگ تحمیلی دولت و نظام جمهوری اسلامی برای توسعه کشور وارد کار شدند و فعالیت های سنگین و بزرگی را در بخش های ایجاد بزرگراه ها، سدها، فرودگاه ها، کارخانجات و ... آغاز کردند ولی این مهم موجب شد تا یک سری فعالیت های خرد و متوسط فراموش شود و همین غفلت مشکلاتی را ایجاد کرد.
این مقام مسئول پیشرفت کنونی کشور در عرصه های مختلف را مرهون همان فعالیت های بزرگ و عظیم دانست و گفت: گرچه امروز ایران در جایگاه مطلوبی قرار دارد ولی بخش های مغفول مانده نیازمند همت، ایثار و از خودگذشتگی مسئولان و مردم است تا همچون دوران جنگ تحمیلی با ایستادن روی پای خود، کارهای کوچک را سامان دهیم.
استاندار تهران نقش خیرین و سازمان های مردم نهاد را در این مهم موثر دانست و گفت: امروز خیرینی هستند که برای فعالیت های خرد دست بکار می شوند و همچنین سازمان های مردم نهاد که برای رفع مشکلات پای کار هستند.
وی با بیان اینکه امروز با مشکلات بسیاری در بخش فرهنگی و اجتماعی روبرو هستیم، افزود: با توجه به پنج آسیب اجتماعی در کشور همچون طلاق، مواد مخدر، حاشیه نشینی، فقر و مشکلات اخلاقی که در حضور رهبر معظم انقلاب به آن پرداخته شد، ایشان از همه مسئولان امر خواستند جلوی رشد آسیب ها گرفته شود.
مقیمی ادامه داد: اگر شاهد افزایش آمار طلاق و یا خرید و فروش مواد مخدر هستیم و اگرحدود 30 درصد فضاهای ساختمانی ما در بخش حاشیه نشینی است و اگر بالا بودن خط فقر مورد پذیرش نمی باشد و حتی اگر مسائل اخلاقی زیبنده ملت ایران نیست، باید برای رفع آن ایثار اجتماعی را تقویت کرد و علما در این خصوص چاره اندیشی کنند.
این مقام مسئول گفت: همانطورکه جنگ را حل کردیم و موضوعات غفلت شده نیز قابل حل است اگر نگاهمان به مسائل با حساسیت باشد زیرا فداکاری امر پسندیده ای است و کار خیر یعنی جامعه را به سمتی سوق دهیم که در شان جامعه اسلامی است.
شهرستان دماوند با جمعیتی افزون بر 100هزار نفر در 45 کیلومتری شهر تهران قرار گرفته است. این شهرستان از شمال با استان مازندران، از شرق با شهرستان فیروزکوه، ازجنوب با استان سمنان و از غرب با شهرستان شمیرانات و تهران همسایه است که این شهر از2بخش مرکزی و رودهن تشکیل می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
تهرام/7246/ 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.