مجید صفری روز پنجشنبه در نهمین سفر استاندار تهران و هیات همراه به شهرستان های استان تهران در جلسه شورای برنامه ریزی استان مشترک با کمیته برنامه ریزی شهرستان دماوند اظهار کرد: شهرستان دماوند از سال 1314 به عنوان شهر ثبت و در سال 1325 تبدیل به شهرستان شد که بر اساس آخرین سرشماری سال 1395 جمعیت شهرستان دماوند 125 هزار و 479 نفر جمعیت دارد.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ثبت جمعیت در شهرستان دماوند، عدم ثبت جمعیت شناور است، گفت: متاسفانه در سرشماری سال 95 جمعیت شناور شهرستان که مربوط به جمعیت مهاجرین در تابستان، دانشجویان و .. می باشد که شاید به 200 هزار نفر می رسد، در سرشماری این سال منظور نشده است و همین امر موجب شده تا از سرانه اصلی شهرستان بهره مند نباشیم.
صفری با بیان اینکه شهرستان دماوند دارای 2 بخش مرکزی و رودهن است، افزود: این شهرستان دارای 5 شهر آبسرد، کیلان، ابعلی، دماوند و رودهن است که با توجه به قرار گرفتن در نزدیکی پایتخت از نقاط ضعف و قوتی برخوردار است که لازمه بررسی این موضوعات در کارگروه ها ضروری است.
فرماندار شهرستان دماوند مدیریت صحیح به شکل حقیقی را در تحقق برنامه ها و سیاست های اجرایی شهرستان ضروری خواند و گفت: امید است با استفاده از فرصت هایی که در شهرستان وجود دارد به ویژه در بخش آبخیزداری، منابع طبیعی، کشاورزی و بتوانیم گام های موثری برداریم.
صفری همچنین یکی از مطالبات مهم در شهرستان را اتمام پروژه های نیمه تمام دانست و بیان کرد: هم اکنون در شهرستان دماوند حدود 23 پروژه نیمه تمام وجود دارد که برخی از پروژه ها دارای پیشرفت 90 دردصدی هستند ولی به دلیل عدم احیا پروژه توسط دستگاه مربوطه و یا عدم واگذاری به بخش خصوصی سالها است بلاتکلیف مانده است.
این مقام مسئول با اشاره به جمعیت 40 هزار نفری اتباع خارجی در شهرستان نیز گفت: تاکنون شهرستان سرانه ای برای خدمات رسانی به آنان دریافت نداشته است

**دماوند پتانسیل تبدیل شدن به قطب علمی، فرهنگی، کشاورزی و درمانی را دارد
همچنین حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند به قدمت مذهبی و تاریخی این شهر اشاره کرد و گفت: دماوند به دلیل قرار گرفتن در نزدیکی شهر تهران و داشتن پتانسیل ها و قابلیت های بسیار، توانایی پشتیبانی از جمعیت استان را در شرایط امداد و نجات دارد در صورتی که زیرساخت های لازم فراهم شود.
وی با بیان اینکه دماوند استعداد های لازم را در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، تقویت حوزه های علمیه، کشاورزی و .. دارد، افزود: با توجه به اینکه دماوند در شعاع 120 کیلومتری قرار گرفته، احداث کارخانه، صنایع و معادن جهت توسعه و اشتغال مقدور نیست ولی می توان در بخش کشاورزی با توسعه سیب، عسل و گردوی دماوند در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشت.
امام جمعه دماوند با تاکید براینکه دماوند نیازمند حمایت مسئولان استانی در جذب سرمایه گذار است، گفت: سرمایه گذاران نیازمند تسهیل در روند ارائه خدمات شهری هستند و طولانی شدن جواب استعلام ها گاها موجب انصراف سرمایه گذار می شود که این مهم نیازمند حمایت مسئولان استانی است.
شهرستان دماوند با جمعیتی افزون بر 100هزار نفر در 45 کیلومتری شهر تهران قرار گرفته است. این شهرستان از شمال با استان مازندران، از شرق با شهرستان فیروزکوه، ازجنوب با استان سمنان و از غرب با شهرستان شمیرانات و تهران همسایه است که این شهر از2بخش مرکزی و رودهن تشکیل می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: الهام حیدری انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7246/ 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.