محسن پورسیدآقایی روز سه شنبه در حاشیه بازدید محمدعلی نجفی شهردار تهران از روند ساخت خط 6 و هفت مترو در جمع خبرنگاران افزود: بهره برداری از فاز نخست خط 6 مترو 350 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که تاکنون 80 میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی هزینه راه اندازی کامل خط6 را یکهزارو 800 میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: تاکنون سیویل (فعالیت های عمرانی )خط 6 مترو 90 درصد پیشرفت داشته اما پیشرفت بخش تجهیزات تنها 6 درصد است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران با اشاره به حضور مدیرعامل بانک شهر در بازدید روز جاری شهردار تهران از روند ساخت مترو از قول مساعد مدیرعامل این بانک برای تأمین اعتبار ساخت خط 6 و هفت خبر داد.
وی در ادامه با بیان اینکه بخش اصلی و ایستگاه های خط هفت احداث شده اظهار کرد: تجهیزات ایمنی در خط هفت مترو در حال نصب است و امیدواریم تا پایان اردیبهشت ماه فاز نخست این خط وارد مدار شود.
پورسیدآقایی اعتبار مورد نیاز برای رفع مشکلات ایمنی خط هفت را 370 میلیارد تومان ذکر کرد و یادآور شد: طی هفته آینده 100 میلیارد تومان از این مبلغ اختصاص پیدا می کند.
وی با اشاره به عدم وجود سیگنالینگ در خط هفت مترو تصریح کرد: هر خطای انسانی در خط هفت ممکن بود باعث بروز یک حادثه مرگبار شود و به همین دلیل برای تأمین ایمنی آن راهی جز تعطیلی خط وجود نداشت.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه تکمیل خط هفت مترو نیازمند 2 هزار میلیارد تومان اعتبار است گفت: با راه اندازی این خط تا پایان سال آینده در مجموع پایتخت هفت خط فعال خواهد داشت.
خط 6 متروی پایتخت به طول 31 کیلومتر جنوب شرق تهران را به شمال غرب این کلانشهر متصل می کند. این خط از دولت آباد در جنوب شرق تهران آغاز و با عبور از معابر مهمی مانند 17 شهریور، میدان شهدا، میدان امام حسین (ع)، میدان سپاه، میدان هفت تیر، میدان حضرت ولی عصر (عج)، کوی نصر، بلوار مرزداران، خیابان پیامبر و خیابان کوهسار در نهایت به شهرک کن در شمال غرب پایتخت منتتهی می شود.
خط 7 یک خط درون شهری به طول 27 کیلومتر با 22 ایستگاه است؛ این خط عمیق‌ترین خط متروی تهران است و از شهرک امیرالمؤمنین (قصر فیروزه) و در کنار ورزشگاه تختی در جنوب شرقی تهران آغاز شده و پس از طی مسیر شرقی- غربی و تقاطع با خط یک در ایستگاه مولوی، از ایستگاه بریانک به سمت شمال متمایل می‌شود و در ایستگاه نواب با خط 2 و در ایستگاه توحید با خط 4 تقاطع خواهد داشت.
خط 7 مترو تهران در امتداد بزرگراه چمران ادامه پیدا می‌کند و پس از عبور از کنار برج میلاد، وارد میدان صنعت در شهرک غرب شده و در انتها به میدان کتاب (نام های قدیمی: میدان فرحزادی، میدان بوستان) در سعادت آباد می‌رسد.
وی در ادامه با اشاره به آلودگی هوا و اینکه اولویتی مهمتر از سلامت مردم نیست افزود: آلودگی هوا تهران موضوع غیرقابل حل نیست و منابع آلودگی و برنامه عملیاتی برای رفع آن تهیه شده است.
پورسیدآقایی با اشاره به اینکه سهم هر یک از آلاینده ها مشخص است تأکید کرد: اتوبوس های و کامیون ها نیازمند نصب فیلتر هستند که قیمت فیلتر خودروهای دیزلی حدود 40 میلیون تومان است؛ از سوی دیگر وجود ناخالصی در گازوئیل موجب از بین رفتن فیلتر می شود.
وی اضافه کرد: در خصوص موتورسیکلت ها نیز باید موتورسیکلت های برقی جایگزین موتورسیکلت های فعلی شود اما به دلیل قیمت بالای موتورسیکلت های برقی باید کمک های بلاعوض و یارانه از سوی دولت به این بخش اختصاص یابد.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه حل این مشکلات نیازمند 7500 میلیارد تومان اعتبار است خاطرنشان کرد: شهرداری تهران آمادگی دارد مسئولیت حل این مشکل را به شرط داشتن اختیارات کافی برای مدیریت برعهده گیرد.
وی همچنین در خصوص کاهش قیمت یا رایگان کردن استفاده از حمل و نقل عمومی به منظور ترغیب مردم نیز یادآور شد: استفاده از مترو به دلیل قیمت کاهش یا افزایش نمی یابد چرا که با امکانات موجود نیز حاضر به پاسخگویی به تقاضای مردم نیستیم.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: عاطفه نژادسالاری انتشاردهند:موسی فعالیان
تهرام/9353 / 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.