به گزارش ایرنا در این نشست که روز چهارشنبه در شورای شهر تهران برگزار شد، عبدالمقیم ناصحی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حوزه های ماموریت فرهنگی شهرداری، رویکرد این کمیسیون در شورای چهارم را تشکیل کمیته های تخصصی و رویکرد کارشناسی نسبت به عملکرد شهرداری در این حوزه عنوان کرد .
عبدالحسین مختاباد رئیس کمیته هنر شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به عملکرد این کمیته در شورا گفت: یکی از مسایلی که بدان توجه کردیم بررسی و نگاه کارشناسی برای تخصیص بودجه های مناسب برای امور هنری بود که تا پیش از آن بیشتر بنابر رویکردهای سلیقه ای تخصیص می یافت.
وی گفت: بودجه هایی که در حوزه هنر هزینه شده هدفمند نبوده و حتی سالن های مجهز و استاندارد ساخته نشده است.
وی افزود: بهتر است که به این حوزه نگاه دقیق و کارشناسی تری داشته باشیم .
مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این نشست با اشاره به نظارت گریز بودن شهرداری تهران گفت: شهرداری ذاتا نظارت پذیر نیست و این یکی از مشکلاتی است که باید بدان پرداخت که در همین راستا یکی از موضوعات مهم بحث حسابرسی شهرداری است و باید حتما حسابرس خارج از شهرداری باشد و بارها ما این را مطرح کرده ایم .
وی با اشاره به ظرفیت کارشناسی کمیسیون ها گفت: باید ساز و کار کمیسیون به گونه ای باشد که برای جامع بودن طرح ها و لوایحی که در صحن شورا مطرح می شود با شکل گیری ارتباط بین کمیته ها نگاه کارشناسی جامع و دقیقی وجود داشته باشد.
شاکری تصریح کرد: متاسفانه هنوز شاخص کیفی برای سنجش عملکرد حوزه فرهنگی مدیریت شهری نداریم که باید به این موضوع توجه کنیم .
احمد حکیمی پور رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به ماموریت های حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: شورای جدید می تواند به بازنگری روی احکام فرهنگی و اجتماعی بپردازد که این نیازمند بررسی کارشناسی است .
وی تاکید کرد: به نظر من باید شورا برنامه چهارساله داشته باشد که در این برنامه ضعف نظارت فرایندی شورا برطرف شود چرا که در شورای چهارم نظارت موردی بود.
وی همچنین پیشنهاد کرد تا شورای جدید از ساختمان شورا که ذیل مجموعه شهرداری است، خارج شود همانطور که در ابتدای این شورا بودجه آن از ذیل بودجه شهرداری خارج شد.
حکیمی پور با اشاره به عملکرد کمیته در حوزه گردشگری گفت: در این سالها با هم افزایی میان شورا و شهرداری اقدمات خوبی در این حوزه انجام شده و اکنون تهران به عنوان مقصد گردشگری معرفی می شود و پیشنهاد کارشناسی کمیته این بود که سازمان گردشگری تاسیس شود تا ظرفیت های مدیریت شهری در این حوزه تجمیع گردد که در این صورت طبق براورد ما بیش از ٢٠٠٠ میلیارد تومان درامد پایدار برای شهرداری ایجاد می شود.
نائب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران فربه شدن بودجه شهرداری را ناشی از بیماری مدیریت شهری دانست و گفت: این هنر نیست که شهرداری بالای ١٧ هزار میلیارد تومان بودجه داشته باشد و باید برای اصلاح آن برنامه ای داشته باشید.
وی با اشاره به رویکرد کمیته میراث فرهنگی در این دوره گفت: تلاش ما حفظ بناهای میراثی و تاریخی در تهران بوده چرا که با توجه به اتمام باغات اکنون سوداگران ساخت و ساز به تخریب بناهای تاریخی روی آورده اند.
در این نشست محمد جواد حق شناس رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی منتخبان شورای شهر پنجم با تاکید بر استمرار برگزاری جلسات مشترک، خواستار ارایه مکتوب گزارشات کارشناسی جهت بررسی و تدوین راهبردهای مناسب برای آینده مدیریت شهری تهران شد.
خبرنگار: معصومه آقا امینی - انتشار: محمد آجورلو
تهران/7244//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.