به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شهرداری تهران؛ کاوه حاج علی اکبری در این باره گفت: مسابقه بینالمللی ایدههایی برای طرح انطباق کاربری و بازآفرینی کارخانه سیمان ری با هدف دریافت برترین و خلاقانهترین ایدههای طراحی و برنامهریزی برای احیا و بازآفرینی کارخانه سیمان ری به همراه پیشنهاد توجیهی و طرح اقتصادی (FS) آن برگزار میشود.
وی با بیان اینکه بهره برداری از کارخانه سیمان ری بر اساس مصوبه هیأت وزیران در سال ۱۳۹۷ به شهرداری تهران واگذار شده، گفت: سازمان نوسازی شهر تهران قصد دارد ایدههای برنامهریزی و طراحی مجموعه را به همراه توجیه اقتصادی و مباحث مربوط به سرمایهگذاری ایدههای مذکور به مسابقه بگذارد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با توجه به تاریخ، وسعت و محل استقرار کارخانه سیمان ری، این مجموعه از ظرفیتهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بالایی برای بازآفرینی و ایفای نقش جدید در مقیاس شهر، منطقه و حتی کشور برخوردار است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه جوایز ارزنده ای برای رتبه های برگزیده در این مسابقه در نظر گرفته شده، عنوان کرد: به برگزیده نخست مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان، برگزیده دوم مبلغ یکصد میلیون تومان و برگزیده سوم مبلغ ۵۰ میلیون تومان اهدا خواهد شد.
علی اکبری ضمن دعوت از همه گروهها و شرکتهای داخلی و خارجی واجد شرایط برای شرکت در این مسابقه بین المللی اعلام کرد: ثبت نام این مسابقه از تاریخ ۱۳ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ صورت می گیرد و علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به تارنمای سازمان نوسازی شهر تهران به نشانی http://nosazi.tehran.ir مراجعه کنند.
کارخانه سیمان شهرری، نخستین کارخانه سیمان ایران و از جمله نخستین مجموعههای صنعتی کشور است.
این کارخانه که در زمینی به وسعت حدود ۹۰ هزار مترمربع قرار دارد، تا اواخر سال ۱۳۶۲ فعال بوده اما در اسفند ۱۳۶۲ به دلیل توسعه شهر تهران و شرایط تولید قدیمی همراه با انتشار آلودگی، تولید واحدهای کارخانه متوقف شد و درنهایت در سال ۱۳۶۳ این مجموعه منحل شد.