به گزارش پایگاه خبری پلیس پایتخت سردار علی ذوالقدری روز چهارشنبه اظهار داشت: در پی انتشار کلیپی در شبکه های اجتماعی در خصوص خواص و فواید درمانی و ضد کرونایی مصرف و نوشیدن ادرار شتر، بررسی موضوع در اختیار تیمی از ماموران پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.
وی ادامه داد: فردی که خود را مدیر داخلی یکی از انجمنهای طب سنتی معرفی میکند، در چند روز گذشته با انتشار کلیپ نوشیدن ادار شتر در فضای مجازی سبب گمراهی و تشویش اذهان عمومی شهروندان شده است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه با انتشار این کلیپ با موجی از بازتاب های منفی علیه ارزشهای اسلامی و جامعه پزشکی کشور در فضای مجازی و حقیقی مواجه بودیم، گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی با رصدهای اطلاعاتی سرنخهایی از مخفیگاه عامل انتشار این کلیپ به دست آورند و مشخص شد، مخفیگاه متهم در حوالی میدان فاطمی بوده و متهم بدون داشتن مجوز قانونی، مطب طب سنتی افتتاح کرده است و به طبابت بیماران می پردازد.
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ به اشاره به اینکه در پایشهای اطلاعاتی مشخص شد که متهم دارای مدرک تحصیلی سوم راهنمایی بوده و هیچگونه مدرکی برای طبابت ندارد، افزود: متهم کلیپ موصوف را در بیست و پنجم فروردین در یکی از روستاهای حوالی شهر کرج به همراه یکی از دوستانش تصویربرداری کرده و با توجه به شرایط فعلی موجود در جامعه از طریق شبکه های اجتماعی منتشر کرده است.
سرار ذوالقدری در پایان با تاکید بر اینکه هر مطلبی که در فضای مجازی بارگذاری و با کلیپی منتشر میشود، صحت نداشته و شهروندان به آنچه که مطالعه یا مشاهده میکنند اعتماد نکرده و بر صحت گفتار مدعی صحه نگذارند، گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.
روز یکشنبه مدیر انجمن موسوم به «علمی آموزشی طبالصادق»، با انتشار ویدیویی در یک اصطبل نگهداری شتر اقدام به نوشیدن ادرار این حیوان در مقابل دوربین کرده و از مردم خواسته بود برای درمان و مقاومت برابر کرونا آن را به صورت «گرم و تازه» بنوشند.
کیانوش جهانپور، رییس روابط عمومی وزارت بهداشت، روز دوشنبه اول اردیبهشتماه در واکنش به انتشار ویدیوی توصیه به نوشیدن ادرار شتر برای تقویت ایمنی علیه کرونا گفت: «هر فردی میتواند به اصطبل برود و هرچیزی را مصرف کند، اما هیچکدام از این موارد مورد تایید وزارت بهداشت نیست.»
این موضوع در رسانههای مجازی و رسمی با واکنش گسترده کاربران روبهرو شد.