به گزارش روز سه‌شنبه مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، محمد فرجود اظهارداشت: این اپلیکیشن خدماتی در حوزه‌های طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای، ثبت و پیگیری پیام ۱۳۷، پرداخت خلافی خودرو و موتورسیکلت، استعلام و پرداخت عوارض شهرداری، پرداخت انواع قبوض و خرید و شارژ کارت بلیت‌های مترو و اتوبوس و خدمات حوزه شهرسازی را ارائه می‌کند.

وی با اشاره به ارسال هشت میلیون پیامک هشدار به شهروندان از هفت فروردین ۱۳۹۹ تاکنون گفت: سازمان فاوا برای کمک به ترویج آگاهی و اطلاع رسانی درباره ویروس کووید-۱۹ با ارسال پیامک هشدار به مالکان خودروهایی که در شهر تردد می‌کنند، آنها را تشویق به خارج نشدن از منزل کرده است.

دبیر شورای راهبردی تهران هوشمند با بیان اینکه تسهیلاتی برای کسب و کارهای نوآور با توجه به شیوع ویروس کرونا در نظر گرفته شده است، افزود: سازمان فاوای شهرداری تهران با هدف کمک به فعالیت‌های ستاد مبارزه با کرونا به عنوان پل ارتباطی بین کسب و کارهای اینترنتی و نوآور شهری با مدیریت شهری است.

فرجود بیان کرد: به دستور شهردار تهران و در جهت لایحه «هدایت و حمایت از زیست بوم نوآوری شهری» که در آینده‌ای نزدیک به تصویب شورای اسلامی شهر تهران خواهد رسید، از این کسب و کارها حمایت می‌شود، از جمله امکان فعالیت آنها در فضاهای مسکونی و تعلیق برخی احکام صادره برای این شرکت‌ها است که مورد استقبال زیست بوم نوآوری شهری هم قرار گرفت.

کاربران «تهران من» به دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر رسیدند

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران (فاوا)، نقش این سازمان را در کاهش حضور مردم در فضاهای شهری و دفاتر خدمات الکترونیک شهر قابل توجه دانست و گفت: سامانه «تهران من» یکی از مهمترین درگاه‌های ارایه خدمات و همچنین یک مرجع برای اطلاع رسانی و دریافت برخی خدمات شهری به صورت غیرحضوری است و اکنون بیش از دو میلیون و ۷۰۰هزار کاربر دارد.

وی با بیان اینکه اپلیکیشن و سامانه تهران من به تازگی در جهت اقدامات پیشگیرانه از شیوع بیشتر کرونا، اطلاعیه‌ها و آموزش‌های مربوط به این بیماری را منتشر کرده است، افزود: این سامانه امکاناتی مانند تماس اضطراری با اورژانس و دسترسی به اطلاعات مکانی پایتخت با محوریت مراکز درمانی و بهداشتی را هم در دسترس شهروندان قرار داده است.

چاپ پنج هزار مستند پایان کار ساختمان از سوی شهروندان

فرجود با اشاره به سرویس‌ هوشمندسازی خدمات حوزه شهرسازی در سال ۱۳۹۸ اظهارداشت: با شیوع ویروس کرونا برخی خدمات این حوزه کاملا به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود، شهروندان پیش از این برای دریافت برخی مستندات پرونده خود مانند صدور پروانه، اعلام عوارض نظارت فنی و فرم خلاف ساختمان، باید به دفاتر خدمات الکترونیک شهر مراجعه می‌کردند که در حال حاضر شهروندان به صورت برخط به این خدمات دسترسی دارند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران گفت: پایان کار آپارتمانی با همکاری این سازمان و معاونت شهرسازی و معماری به صورت آنلاین و از طریق سامانه تهران من قابل دریافت شده، به طوری که در مدت کوتاهی که از راه‌اندازی این سرویس‌ می‌گذرد حدود پنج هزار چاپ اینترنتی از مستندات از سوی شهروندان صورت گرفته است.

صدور هزار و ۲۰۰ پروانه با کدپستی اینترنتی

وی بیان کرد: با همکاری شرکت ملی پست و سازمان فاوای شهرداری تهران، امکان صدور کد پستی و شناسنامه فنی ساختمان (قانون پیش فروش) به صورت اینترنتی و بدون نیاز به حضور مالکان در اداره پست فراهم شد.

فرجود افزود: تا قبل از تعطیلات نوروز و در یک بازه زمانی کوتاه بیش از یکهزار و ۲۰۰ پروانه با کد پستی به این شکل صادر شده است که در سال جدید نیز این روند ادامه خواهد داشت.

به گفته مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، راه‌اندازی خط ویژه کرونا در مرکز تماس ۱۳۷، ایجاد بخش اطلاع رسانی درباره کرونا در پرتال شهرداری تهران و سامانه تهران من، برجسته کردن مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاه‌های مدیریت بحران تهران روی سامانه نقشه تهران به نشانی map.tehran.ir و اپلیکیشن نقشه همراه تهران (رایا) با امکان مسیریابی از دیگر اقدامات این سازمان است.

فرجود بیان کرد: راه‌اندازی سرویس جلسات مجازی با برگزاری بیش از یکهزار جلسه و ایجاد و توسعه زیرساخت دورکاری با هدف به حداقل رساندن حضور همکاران و نبود اختلال در انجام فعالیت مدیریت شهری از دیگر اقدامات ضروری سازمان فاوا در دوران شیوع کرونا بوده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.