لطف الله هنگی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پالایشگاه تهران در راستای مسئولیت اجتماعی خود در کنار تولید فرآوردههای نفتی و سوخت کشور با تولید مواد ضدعفونی کننده به کمک دیگر جهادگران این روزها شتافت.
وی با اشاره به اینکه محلول تولید شده(آب ژوال) به هنگام استفاده تا ۵۰ برابر آب مخلوط و استفاده میشود، افزود: با اجرای این طرح، پالایشگاه تهران به قابلیت تولید آب ژاول پنج درصد دست یافته است.
هنگی با بیان اینکه به اینکه رعایت الزامات زیست محیطی و احترام به حقوق مردم منطقه از مهم ترین اهداف مورد توجه مدیران شرکت پالایش نفت تهران است، ابراز کرد: پالایشگاه تهران آمادگی دارد تا در تامین نیاز سازمانها و شرکتهای همجوار به ماده ضدعفونی کننده آب ژاول مشارکت داشته باشد.
این مسئول ادامه داد: این شرکت با توجه به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و مخاطرات ناشی از احتمال سرایت ویروس بین پرسنل، اجرای برنامههای بهداشتی، نظیر ضدعفونی کردن منظم کلیه ساختمان، دفاتر کاری، مسیرهای تردد و خودروهای داخلی را با جدیت و نظارت دنبال میکند و به همین منظور جهت تامین پایدار ماده ضدعفونی کننده با کیفیت، فرایند تولید آب ژاول طراحی و پیادهسازی شده است.
شرکت پالایش نفت تهران ظرفیت پالایش ۲۳۵ هزار بشکه در روز دارد؛ این پالایشگاه سال ۱۳۴۷ تأسیس شده و اینک مشتمل بر ۲ پالایشگاه جنوبی و شمالی است.