مجید صفری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه مردم کرونا را جدی بگیرند، اظهار داشت: چیزی بالاتر از سلامت مردم وجود ندارد و برای دولت، حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی نیز سلامت مردم در اولویت است.
وی گفت: امسال با توجه به موضوع شیوع کرونا، باید برخی از اقدامات که در سالهای گذشته به صورت سنتی و رسم و رسوم محلی صورت میگرفت اعم از دید و بازدید، حضور در مراسمات و بر سر مزار در پنجشنبه پایانی سال را کنار بگذاریم.
این مقام مسئول با بیان اینکه مطمئن هستیم که مردم ما فهیم هستند و شرایط را درک کرده و کمک میکنند که حتی زودتر از پیشبینی بهداشتی، بتوانیم موضوع را مهار کنیم، تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم که تا میتوانند به توصیههای پزشکی، وزارت بهداشت و درمان توجه کنند و امیدواریم که با کمترین هزینه و تلفات از این مسیر عبور کنیم.
فرماندار شهرستان دماوند سهم مسئولان منطقه در مقابله با کرونا را تکمیل و تأمین نیازهای حوزه بهداشت و درمان و اجرای طرح ها و مصوبات لازم درخصوص مقابله با این ویروس دانست و افزود: از ابتدای آغاز به کار ستاد، حوزه پشتیبانی ما به کمک اصناف و بهداشت همه تلاش خود را کرده تا بتواند اقلام بهداشتی و مورد نیاز شهروندان و شبکه درمان را فراهم کند.
وی افزود: با توجه به هجوم این ویروس و افزایش مصرف، مانند همه نقاط کشور قدری دچار کمبود شدیم، اما همه تلاش خود را انجام دادیم که در این راستا نقش گروههای مردمی، اصناف، کارخانهها و کارگاهها بی بدیل بوده است.
صفری با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم صورت گرفته در بخش صنعت، تولید روزانه ۵۰ هزار عدد اسپری ضدعفونی کننده توسط یکی از واحدهای تولیدی در شهرستان دماوند است، بیان داشت: در این خصوص با شیوع کرونا خط تولید کارخانهای در شهرک صنعتی تغییر کرد و در حال تولید اسپری ضدعفونی به نام دماوند است.
این مقام مسئول گفت: همچنین با توجه به مجوز استاندار در خصوص هزینه ارزش افزوده برای تأمین اقلام مورد نیاز بیمارستانها و با داشتن اعتبارات شهرستانی، همه اقلام، داروها و کالاهای مورد نیاز را تأمین میکنیم تا پزشکان و پرستاران به عنوان مدافعان سلامت بدون دغدغه وارد کار شوند.
خدماتی به مسافران در دماوند ارائه نمیشود
فرماندار شهرستان دماوند با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات ما در مقابله با کرونا، عدم خدمات رسانی به مسافران نوروزی است، گفت: در این راستا به هتلها و میهمانسراها ابلاغ کردیم که فعالیت خود را تعطیل کرده و به هیچ وجه مهمان نپذیرند و در مقابل از مردم توقع داریم که در منازل خود بمانند و از شهر تهران و سایر شهرستانها به شهرستان دماوند مسافرت نکنند.
وی ادامه داد: قاعدتاً شاید برخی از افراد به دلیل خطی بودن دماوند قصد عبور از این شهرستان را داشته باشند و شاید چند ساعتی را توقف کنند که این حق طبیعی است ولی توصیه ما خودداری از هرگونه سفر است چراکه ما نمیتوانیم خدماتی به آنها ارائه کنیم و اجازه دهند که با تلاش همه افراد که به صورت شبانهروزی و از جان گذشته فعالیت میکنند، این موضوع را مهار کنیم.
صفری در جواب این سوال که برخی از شهروندان درخواست قرنطینه شدن دماوند را داشتند نیز گفت: موضوع قرنطینه کردن، ضوابط و شرایط خاصی دارد و حتماً باید در این خصوص از ستاد ملی کشور مجوز صادر شود و ما این مجوز را نداشتیم.
وی با بیان اینکه برخی از شهرها به صورت موقت این کار را انجام دادند، اما در موضوعهای ملی کسی نمیتواند به صورت جزیرهای عمل کند؛ گفت: اگر بخواهیم به صورت برنامهریزی و کارشناسیشده پیش رویم، باید حتماً هماهنگی در کل کشور صورت گیرد.
این مقام مسئول تاکید کرد: سیاست ما بر این بود که بتوانیم بهترین راه مورد توصیه بهداشت را در نظر بگیریم و زنجیره وصل کرونا را قطع کنیم که برای رسیدن به این موفقیت، بهترین راه ماندن مردم در خانه است.
وی به دیگر اقدامات صورت گرفته توسط ستاد پیشگیری از کرونا در شهرستان اشاره کرد و افزود: ضدعفونی کردن مکرر معابر شهری و روستایی، بوستاها، پمپ بنزین ها، وسایل حمل و نقل عمومی، توزیع پک های بهداشتی در مراکز درمانی، کسبه، تاکسیداران، تعامل انجمن های مردم نهاد در جمع آوری کمک های مردمی و ... از دیگر اقدامات صورت گرفته در این خصوص است.
صفری گفت: ضمن تبریک پیشاپیش سال نو به همه شهروندان و عرض تسلیت به همه خانوادههایی که عزیزان خود را در این شرایط از دست دادند، گفت: ما در سال جدید با روحیه جدید به مقابله با کرونا ادامه میدهیم و امیدواریم که با تلاش، کوشش، همکاری و همبستگی مردم در کوتاهترین زمان از شر این ویروس منحوس خلاص شده و مردم به زندگی عادی خود بازگردند؛ ما سال پرماجرایی را طی کردیم، اما توانستیم با کمک خداوند سربلند بیرون بیاییم؛ از این موضوع نیز حتماً سربلند بیرون خواهیم آمد