به گزارش روز پنجشنبه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رضا کرمی محمدی با اشاره به نشست مشترک مدیران گروه بین المللی جست و جو و نجات شهری اینساراگ، سفیر اتریش و مدیران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: این نشست به شکل مجازی و با هدف بررسی راهکارهای تعامل و همکاری و انتقال تجربیات در فرآیند مقابله با کرونا در فضای اسکایپ برگزار شد.

وی با بیان اینکه دراین نشست مجازی آخرین وضعیت اقدامات جهانی و فعالیت های داخلی برای کنترل هر چه بیشتر بیماری کویت ۱۹ تشریح شد، گفت: طرفین تاکید کردیم که همکاری های جهانی لازمه ریشه کنی این بیماری در جهان است و آقای شولتس سفیر کشور اتریش در ایران نیز معتقد بود که تجربه کرونا نشان داد کشورهای اروپایی باید برای آینده خود را به ساختارهای غیر نظامی تجهیز کنند.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه ما نیز آمادگی کشورمان برای همکاری و تبادل تجربیات میان دو کشور را اعلام کردیم گفت: همکاری و مشارکت عموم شهروندان برای دستیابی به موفقیت نهایی در مقابله با کرونا امری الزام آور و ضروری است.

وی با بیان اینکه یکی از عمده ترین چالش های ما جلب مشارکت عمومی برای تحقق اهداف ترسیم شده است، خاطرنشان کرد: موفقت نهایی در غلبه بر این بحران فراهم سازی زمینه تبادل تجربیات و تعامل جهانی است.

کرمی محمدی همچنین با اشاره به ارائه پیشنهادی در مورد راه اندازی خط مستقیم تبادل اطلاعات و تجربیات کرونا میان تهران و وین، خاطرنشان کرد: این پیشنهاد از سوی رئیس تیم بین المللی اینساراگ مطرح و مقرر شد که ابعاد آن بررسی و در صورت امکان اجرایی شود.

نوربرت فورستن هوفر رئیس تیم بین المللی اینساراگ هم در اظهاراتی از طریق اسکایپ از آمادگی این تشکیلات برای برقراری خط آن لاین مستقیم برای انتقال تجربیات و تبادل اطلاعات و همکاری با سازمان های مسئول در ایران خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعات علمی موجود این ویروس در محیط خارج از بدن و محیط زنده چندان حیات طولانی ندارد و در صورتی که عموم مردم نکات ساده و بهداشتی توصیه شده را رعایت کنند به خوبی جامعه می تواند نسبت به ریشه کنی این ویروس موفق باشد.
 
وی افزود: قرنطینه در خانه، تعطیلی دانشگاه ها، مدارس و ...، اطلاع رسانی گسترده و آموزش از طریق رسانه های جمعی همراه با تعامل و پاسخگویی مسئولین به رسانه های جمعی، ایجاد ساز و کار اعزام پزشک به درب منازل و کاهش حضور مردم در اماکن عمومی از طریق تعطیلی و توقف برخی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از جمله اقدامات انجام شده تا کنون توسط دولت اتریش به شمار می آید. هدف و چشم انداز ترسیم شده آن است که بتوانیم از این طریق حلقه گسترش این بیماری را متوقف سازیم.

رییس تیم بین المللی اینساراگ گفت: دولت اتریش همچنین اقدامات دیگری همچون تهیه طرح برای کمک به موسسات اقتصادی، جبران خسارت های اجتماعی، آمادگی نیروهای نظامی برای شرایط حادتر و غیره را در دستور کار قرار داده است. بر اساس دستورالعمل های تهیه شده در حال حاضر ضدعفونی اماکن مانند تمام مراکز استراتژیک، نیرو گاه ها، فرودگاه ها، دفاتر حکومتی و ... در دستور کار قرار گرفته و الزامی برای گسترش عملیات ضدعفونی تا سطح شهر و معابر قائل نشده ایم.

وی گفت: بر اساس نظر متخصصان اگر افراد به طور مرتب دست های خود را بشویند و ماسک بزنند و فاصله یک متر و نیم از یکدیگر را عایت کنند کافی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.