مصطفی حسنوند روز دوشنبه درجمع خبرنگاران افزود: در این طرح نیاز به حضور مستمر دانشآموزان در فضای مجازی نیست، بلکه آنها با هدایت معلم و والدین، پژوهش را در یک بازه زمانی معین انجام داده و برای معلم ارسال میکنند.
وی تصریح کرد: این طرح فرصت مناسبی برای دانش آموزان است تا در مباحث درسی مورد علاقه خود تحقیق کنند و در مدت انجام کار پژوهشی، نظرات خود را با معلم در میان بگذارند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: حفظ سلامت دانشآموزان در تعطیلات اجباری مدارس برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا یکی از اهداف اصلی جامعه آموزشی است.
حسنوند با اشاره به تدریس زمان بندی شده دروس توسط صدا و سیما خاطر نشان کرد: به دانش آموزان توصیه می شود به منظور پیشگیری از عقب افتادگی تحصیلی برنامه های ارائه شده را به طور مستمر دنبال کنند و اشکالات درسی را با کمک معلمان در فضای مجازی برطرف سازند.
وی ضمن تقدیر از معلمان سختکوش شهرستان اظهار داشت: معلمان با استفاده از فضای مجازی و راهاندازی کانالهای آموزشی، اقدامات ارزنده ای برای آموزش از راه دور دانشآموزان خود انجام می دهند.
رئیس اداره آموزش وپرورش شهرستان پردیس عنوان کرد: فضای مجازی در کنار رسانه ملی تا حدودی عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان را جبران کرده و آموزش از راه دور رسانه ملی فرصت مناسبی برای دانش آموزانی است که به فضای مجازی دسترسی ندارند.
حسنوند اشاره به ظرفیت مناسب انجمن اولیا و مربیان، اظهار داشت: اطلاع رسانی در مورد نمونه تکالیف پژوهش محور و سایر تکلیف درسی به دانش آموزانی که به فضای مجازی دسترسی ندارند یکی از ظرفیت های مناسب انجمن اولیا و مربیان مدارس در این شهرستان است.
وی با بیان اینکه برگزاری امتحانات آخر سال تحصیلی یکی از دغدغه های والدین است، گفت که هنوز از وزارت آموزش و پرورش ابلاغی در این زمینه صادر نشده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: تصمیمات وزارت آموزشوپروروش درجهت حفظ منافع آموزشی دانشآموزان خواهد بود و بهتر است والدین نگرانی بابت امتحانات پایان سال نداشته باشند.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.