حسین توکلی کجانی روز چهارشنبه در جلسه پیشگیری از ویروس کرونا در شهرستان ری اظهار داشت: تمام قهوه خانه‌ها و سفره خانه‌های شهرستان باید تا اطلاع ثانوی از ارائه هر گونه قلیان به مشتریهایشان به شدت اجتناب نمایند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از قلیان های مشترک یکی از راه‌های اصلی شیوع ویروس کرونا در میان مردم محسوب می شود، افزود: ممنوعیت ارائه قلیان به تمام صنوفی مرتبط باید سریع ابلاغ شود و در صورت عدم رعایت ضوابط توسط آنها، برخورد جدی و حتی پلمب صورت می‌گیرد.

توکلی کجانی ادامه داد: علاوه بر مراکز عرضه قلیان تمامی پرنده فروشی‌های شهرستان ری نیز باید زیر نظر کارشناسان دامپزشکی شهرستان ری اقدام به ارائه خدمات به مردم نمایند.

این مسئول با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از زندان‌ها، مراکز ترک اعتیاد و آسایشگاه‌های نیز در شهرستان ری مستقر هستند، تاکید کرد: تمامی دستگاه‌های و عوامل اجرایی از جمله سازمان زندان‌ها، بهزیستی و سایر ادارات باید اقدامات پیشگیرانه و آموزشی را در محل‌های مذکور انجام دهند.

توکی کجانی ادامه داد: دستگاه های اجرای شهرستان مانند بخشداری‌ها، شهرداری ‌ها باید اقدامات لازم در خصوص گندزادایی و ضدعفونی کردن اماکن عمومی را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از واحدهای تولید محصولات بهداشتی و ضد عفونی در سطح شهرستان ری فعال هستند، افزود: ضمن شناسایی این واحدهای تولیدی باید محصولاتشان توسط دستگاه های دولتی خریداری و بین مردم توزیع شود تا شاهد افزایش قیمت این محصولات در سطح شهرستان نباشیم.

معاون استاندار تهران با تاکید براینکه اخبار مربوط به کرونا و افراد مبتلا به این ویروس در سطح شهرستان ری توسط شبکه بهداشت و بیمارستان‌ها به مردم اعلام شود، گفت: اطلاع رسانی دقیق و روشن به خبرگزاری‌ها باید در دستور کار مسئولان باشد تا شایعه ای در سطح شهرستان در خصوص ویروس کرونا منتشر نشود.

بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، ویروس کرونای جدید تاکنون حدود ۸۰ هزار نفر را در چین و ۳۰ کشور دیگر از جمله ایران مبتلا کرده است که از این تعداد،    بیش از دو هزار و ۶۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند.

اغلب قربانیان، چینی هستند. از مجموع مبتلایان به این ویروس تاکنون  حدود ۳۰ هزار نفر بهبود یافته اند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تا روز گذشته در ایران ۹۵ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۱۵ تن جان باخته اند.

 به گزارش سازمان نظام پزشکی کشور در مجموع ۱۷۰ بیمارستان در کشوربه مبتلایان به ویروس کرونا خدمات می دهند. در تهران،   ۱۴ بیمارستان و مرکز درمانی وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی تهران و ایران شامل مسیح دانشوری، شهدای گمنام، طرفه، مدرس، زعیم، یاس، ضیائیان، رازی، بهارلو، مروستی، شهدای یافت آباد، فیروزآبادی، فیروزگر و رسول اکرم(ص) نیز در نقاط مختلف پایتخت برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به ویروس کرونا پیش بینی و تجهیز شده است.

شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.