حسن محمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا در سطح مدارس اظهارداشت: فعالیتهای این نهاد تمرکز بر بحث آموزش است و تاکنون جلسات مشترکی در این حوزه با دانشگاه علوم پزشکی با حضور معاونان پرورشی و بهداشت و سلامت سراسر کشور داشتهایم.
وی گفت: توصیهها و دستورالعملهای وزارت بهداشت در قالب فایلها و فیلمهای آموزشی به مدارس ارسال و در اختیار معلمان، اولیا و دانشآموزان قرار داده شده است.
محمدی افزود: با همکاری شبکههای بهداشت و خانههای سلامت مناطق آموزشهای چهره به چهره با حضور کارشناسان و متخصصان به مدارس ارائه و توصیههای لازم ارائه میشود.
رئیس اداره تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش شهر تهران، نصب پوسترهای آموزشی و اطلاعرسانی برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا در مدارس با هدف افزایش آگاهی دانشآموزان و معلمان، تاکید ما رعایت موازین بهداشتی در مدارس، شست و شوی دستها با آب و صابون و شارژ صابون مایع از دیگر اقدامات این نهاد عنوان کرد و گفت: همچنین تاکید شده مدارسی که به سیستم آب گرم مجهز نیستند، تجهیز شوند.
وی درباره نصب و استفاده از ژل و مایعها ضدعفونی کننده در مدارس گفت: این اقدامات برای مکانهایی انجام میشود که دسترسی به آب و صابون نیست، در مدارس آب گرم و مایع دستشویی به صورت لولهکشی وجود دارد و علاوه بر این به مدارس تاکید شده که با مواد شوینده، وایتکس و مواد ضدعفونی، سطوح، صندلیها و نیمکتها ضدعفونی شود.
محمدی با اشاره به اینکه آموزشهای لازم برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا به تمامی ۶۰۰ مراقب سلامت مدارس داده شده، گفت: آموزشهایی نیز به صورت خوشهای به تمامی مدیران مدارس توسط شبکههای بهداشت و همکاری ادارات سلامت مناطق ارائه میشود.
رئیس اداره تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: امسال چنین اقدامات مشابه و آموزشهایی نیز درباره بیماری آنفلوانزا به تمامی مدارس ارائه شده است.
وی افزود: براساس دستورالعمل ارسالی به مدارس، مدیران موظفند در طول ساعات مدرسه و یا صبحگاهها تمامی دانشآموزان را برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا آموزش دهند.
محمدی با بیان اینکه تاکنون گزارش مستندی از بیماری کرونا در مدارس توسط شبکه بهداشت ارائه نشده، افزود: از رسانهها درخواست میکنیم که در رابطه با بیماری کرونا آرامش را در جامعه تزریق کنند، کرونا بیماری کشندهای نیست و میزان مرگ و میر این بیماری کمتر است.
رئیس اداره تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش شهر تهران درباره تشخیص بیماری کرونا در مدارس اظهارداشت: براساس دستورالعمل و پروتکل ارسالی شبکههای بهداشت به مدارس، در صورت مشاهده درصدی از علایم مشکوک به بیماری در دانشآموزان براساس تشخیص و تایید این شبکهها یک کلاس و کل مدرسه برای مدتی تعطیل خواهد شد تا علایم این بیماری در دانش آموزان مبتلا بهبود پیدا کند.
وی گفت: شبکههای بهداشت، دو بیمارستان را برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته که در صورت مشکوکبودن دانشآموزان، آنان به این بیمارستانها منتقل خواهند شد.
محمدی به دانش آموزان و خانوادهها توصیه کرد: اگر فرزندشان احساس کرد که علایم بیماری کرونا همچون تب و سرماخوردگی دارد به پزشک مراجعه کند و به مدرسه نیاید.
رئیس اداره تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش شهر تهران افزود: در مدارس در صورت مشاهده شدن علایم بیماری کرونا همچون دانشآموزان در اتاق مخصوص نگهداری میشوند تا آنان با حضور والدین خود به پزشک مراجعه کنند و نباید بدون تاییده سلامت در مدارس حضور پیدا کنند تا امنیت و سلامت سایر دانشآموزان به خطر بیفتند.
محمدی با بیان اینکه براساس ابلاغیه به مدارس سلامت دانش آموزان در اولویت است، اظهارداشت: در صورتی که دانشآموزی به علت مبتلا به این بیماری در مدرسه حضور پیدا نکرد، نگران عقب ماندگی از دروس نداشته باشد که کلاسهای جبرانی برای او برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، کروناویروس که از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه امسال) در شهر ووهان چین شروع شد، یک بیماری تنفسی مرگبار است.
شمار قربانیان ویروس کرونا در کشور چین از ابتدای شیوع آن به ۲هزار و ۲۳۳ نفر رسیده و بیش از ۷۵ هزار نفر مبتلا داشته است. در ایران مسئولان وزارت بهداشت ابتلای دو بیمار مبتلا به ویروس کرونا را در روز چهارشنبه (۳۰ بهمن) تایید کردند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تعداد جان باختگان این ویروس در کشور به چهار نفر رسیده است و تعداد افراد مبتلا به آن در مجموع به ۱۸ نفر میرسد.
تعداد افراد مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستانهای کشور، ۱۳ نفر اعلام شده است.