فرهاد افشار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رویه شهرداری منطقه ۲۰ (شهرری) در راستای برخورد با تخلفات، ارائه تسهیلات و امکانات یکسان به افراد دارای مشکل است تا وحدت رویه ای در زمینه برخورد با تخلفات وجود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: میزان عوارضی که از تخلفات حوزه شهرسازی دریافت می شود در واقع رقم حداقلی تعیین شده از سوی شورای اسلامی شهر است.
این مسئول یادآور شد: در راستای تخفیف برای عوارض شاید نتوان کاری انجام داد، چرا که اقدامات بر اساس قانون و به شکل قانونمند انجام می شود.
افشار با بیان اینکه پارکینگ های تعهدی از نکات مورد توجه و از سال های قبل برجای مانده است، گفت: با توجه به اینکه از اساس تصویب قانون در شورای شهر از سال ۹۲ به بعد اعطای امتیاز پارکینگ در قالب پارکینگ تعهدی ممنوع بوده و نباید انجام می گرفت.
وی اضافه کرد: ریز دانه بودن املاک و ایجاد انگیزه موجب تداوم ممنوعیت اعطای امتیاز پارکینگ تعهدی تا سال های ۹۴ و ۹۵ شد.
افشار یادآور شد: همزمان با صدور پروانه برای دریافت بیشترین حجم بار گذاری تا سقف مشخص شده، پارکینگ ها به صورت تعهدی از مالکین تعهد گرفته تا در پایان کار در شهر تا فاصله ۲۵۰ متری پارکینگ تامین شود.
این مسئول اضافه کرد: افرادی که در پایان، توان تامین پارکینگ را نداشتند با مشکلاتی در این حوزه مواجه شدند و به همین دلیل، عمده افراد یا املاک خود را پیش فروش کرده یا در انتهای کار واگذار کرده زیرا در زمان مقرر توان انتقال اسناد را به صورت رسمی به واسطه عدم تامین پارکینگ و دریافت پایان کار را نداشته و با مشکل مواجه شدند.
شهردار منطقه ۲۰ (شهرری) اضافه کرد: برای رفع معضل مردم در خصوص پارکینگ تعهدی با همکاری و همفکری شهرداری و مجموعه حوزه شهرداری منطقه، تدبیری اتخاذ شده تا در مالکیت موضوع ساخت پارکینگ لحاظ شده و پروانه ای برای احداث پارکینگ توسط سازمان نوسازی تعریف شود.
وی گفت: ۸۰ پلاک متعهد به تامین حدود ۵۰۰ پارکینگ تعهدی شده بودند که اقدامات در راستای رفع مشکلات این قشر افراد انجام شد.
افشار ادامه داد: حجم بالایی از دادخواست های الزام تنظیم به سند که در مراجع قضایی تشکیل شده مربوط به پا میگن ها است و شهرداری برای رفع این معضل تدابیری را اتخاذ کرده است.
این مسئول تصریح کرد: سازنده های بزرگ مقیاس در سنوات گذشته با توجه به پایین بودن قیمت زمین در منطقه حضور یافته و مجتمع های بالای ۱۰۰ واحد را در منطقه احداث کردند.
شهردار منطقه ۲۰ (شهرری) در ادامه این مطلب افزود: این افراد به تعهدات خود در صدور پروانه عمل نکرده و پس از واگذاری املاک به متقاضیان، عملا نتوانستند الزامات صدور پروانه را رعایت کنند و برای گرفتن پایان کار با مشکل مواجه شدند.
وی ادامه داد: شهرداری منطقه ۲۰ (شهرری) حداکثر توان خود را برای رفع معضلات مردم ساکن در مجتمع ها بکار گرفته و متقاضیان این گونه فضاها با مراجعه به شهرداری از حداکثر مساعدت و همراهی برخوردار خواهند شد تا اسناد آنها صادر شود.
افتتاح میدان هادی (ع) با هدف کاهش بار ترافیک در مسیر حرم عبدالعظیم
افشار گفت: میدان امام هادی (ع) در ضلع جنوب حرم عبدالعظیم (ع) برای کاهش ترافیک و تسهیل در تردد زائران ظرف دو هفته آینده افتتاح می شود.
وی افزود: در مسیر ورودی شهرری از بزرگراه آوینی، خیابان زهره وند دسترسی مستقیمی به حرم عبدالعظیم (ع) وجود نداشت و کسانی که از خیابان زهره وند وارد خیابان سلمان فارسی می شدند باید مسیر طولانی را طی می کردند.
شهردار منطقه ۲۰ (شهرری) یادآور شد: خیابان زهره وند با خیابان هلال احمر هم راستا شده و تقاطع این محل ساماندهی شده تا کسانی که از مسیر شمال به جنوب و بالعکس را طی می کنند از ضریب امنیت بالا بدون ترافیک برخوردار شوند.
افتتاح فضای گردشگری راگا در ری
این مسئول خاطرنشان کرد: فضای گردشگری راگا به عنوان یک محل تفرجی با هدف پر کردن اوقات فراغت مردم شهرری از دیگر اقدامات شهرداری در این منطقه به شمار می رود که تا پایان سال این فضای گردشگری به بهره برداری می رسد.
افشار یادآور شد: همزمان با چهل و یکمین بهار انقلاب در راستای اجرایی شدن مطالبات مردمی و پاسخگویی به درخواست ها، ۱۲۰ ملاقات حضوری با شهردار در ایام دهه فجر انجام گرفت.
(شهرری) جنوبیترین منطقه شهری شهرداری تهران است و دارای پنج ناحیه داخل محدوده و ۲ ناحیه خارج محدوده و ۲۱ محله است.