به گزارش ایرنا، محمد امامی امین روز دوشنبه در حاشیه افتتاح چند طرح روستایی در شهرستان پردیس به مناسبت دهه مبارک فجر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موضوع رفع موانع تولید باید به یک گفتمان و زبان مشترک بین ساختار اداری و نظام بانکی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه هنوز برخورد سختگیرانه نسبت به تولید وجود دارد، اظهار داشت: برای تغییر این رویه باید تحولاتی در سیستم بانکی برای ایجاد سازو کار لازم در ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان و بهره برداران ایجاد شود.
معاون اقتصادی استاندار تهران با اشاره به مشکلات سیستم بانکی، خاطر نشان کرد: ستاد تسهیل رفع موانع تولید یکی از مسئولیت های ویژه استانداری است و برای رسیدن به رونق تولید بحث رفع موانع تولید باید به یک گفتمان تبدیل شود.
امامی امین گفت: بانک های عامل در ارائه تسهیلات عملکرد مناسبی نداشتند و ما از آنها گلایه داریم.
وی ادامه داد: امروز ۵ طرح توسعه روستایی در شهرستان پردیس افتتاح و به بهره برداری رسید که شاخص ترین آنها کارگاه قالی بافی بانوان در روستای کرشت بود.
معاون اقتصادی استاندار تهران با بیان اینکه طی سالهای گذشته به صنایع دستی به ویژه قالی بافی بی توجهی شده، اظهار داشت: صنایع دستی یکی از مهمترین صنایع در کشور ما است و کشورهایی که تخصص بافنده های ایرانی را ندارند سهم ما را در بازار جهانی از آن خود کردند.
امامی امین گفت: توسعه صنایع دستی اشتغالزایی و آورده ارزی بسیار خوبی را در بخش صادرات به همراه دارد و شهرستان پردیس با توجه به توسعه جمعیت مسکن مهر در سالهای آینده، ظرفیت مناسبی برای توسعه صنایع دستی برای بانوان علامند خواهد بود.
فرماندار شهرستان پردیس با اشاره به پروژههای افتتاح شده اظهار داشت: زمین چمن مصنوعی روستای سعید آباد به مساحت ۲هزار مترمربع، کلنگ زنی مسجد مرکز فرهنگی و مرکز انتظامی روستای سعید آباد، افتتاح مرکز معاینه فنی در منطقه صنعتی خرمدشت بخشی از پروژههایی بود که امروز، افتتاح و به بهره برداری رسیدند.
عبدالعظیم رضایی گفت: افتتاح افزایش ظرفیت یک دامداری در روستای طاهر آباد به میزان ۵۰۰ راس گاو، افتتاح یک واحد قالب بافی بانوان و افتتاح ساختمان گشت تعزیرات بخش دیگری از پروژه های شهرستان بودند که در نهمین روز از دهه مبارک فجر با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری رسیدند.
وی با بیان اینکه سخت گیری های اداره محیط زیست مشکلات زیادی به این شهرستان تحمیل کرده است، اظهار داشت: احداث آرامستان مطالبه بر حق مردم شهرستان است و بر اساس پی گیرهای انجام شده زمین آرامستان مشخص شده است.
فرماندار شهرستان پردیس ضمن عذر خواهی از مردم به دلیل طول کشیدن راه اندازی بیمارستانهای شفا و الغدیر، عنوان کرد: مسائل و مشکلاتی در رابطه با خیرین، دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد، پیگیری ها به نتایج خوبی رسیده و به زودی پس از قطعی شدن قرار داد، اعتبار مورد نیاز تامین و بیمارستان ها افتتاح و راه اندازی خواهند شد.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.