روز چهارشنبه و  در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) مردم تهران با برپایی هیات مذهبی در سوگ این مادر اشک ماتم ریختند.

در اجتماع هیات های عاشورایی تهران که در میدان هفت تیر برگزار شد محمود کریمی مداح اهل بیت به مدیحه سرایی پرداخت.

در این مراسم صدهاتن از مردم تهران با برپایی هیات سینه زنی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) اشک ماتم ریختند.

پخت سمنو در میدان امام حسین (ع) 

همچنین در مراسم عزاداری مردم شرق تهران در میدان امام حسین (ع) آئین سمنو پزان در برگزار شد.

در این مراسم که به همت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار شد حدود 10 دیگ سمنو در بین عزاداران توزیع شد و همچنین هیات عزاداری مساجد شرق تهران در میدان امام حسین (ع) به عزادارای پرداختند.

اجرای گروه همخوانی شمس الضحی و همچنین شعرخوانی و مدیحه سرایی و اجرای تعزیه خوانی از دیگر برنامه های سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در میدان امام حسین (ع) بود.

عزاداری مردم در میدان فاطمی

همچنین مردم تهران با اجتماع خود در میدان فاطمی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به عزاداری پرداختند.

در این مراسم نیز مداحان اهل بیت در سوگ حضرت زهرا (س) به عزاداری پرداختند.

همچنین ظهر امروز (چهارشنبه) مردم تهران در قالب هیات زنجیرزنی از میدان فردوسی تا میدان امام خمینی (ره) به عزاداری پرداختند.

در سایر مساجد و تکایا و همچنین امامزادگان شهر تهران نیز مراسم عزاداری برگزار شد و همچنین پخت و توزیع آش، حلیم و عدسی نذری از دیگر برنامه های امروز مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در شهر تهران بود.

به گزارش ایرنا، حضرت فاطمه(س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه و در خانه حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد. نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و از برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده است. ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه های این بانوی مطهر اسلام است.
سراسر زندگانی صدیقه طاهره(س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کرد و در تمام برهه های حساس زندگی در کنار امام اول شیعیان بود و از ایشان حمایت می کرد، حضرت زهرا(س) در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.
در دامن پاک فاطمه زهرا(س)، ۲ امام بزرگوار و ۲ شخصیت ممتاز عالم بشری، حضرت امام حسن(ع) مظهر حلم و وقار و حضرت امام حسین(ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب کبری(س) حماسه ساز روز عاشورا که پیام حسینی و حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.
سرانجام حضرت فاطمه(س) بر اثر شدت ضربات و لطماتی که به او بر اثر هجوم به خانه اش و وقایع پس از آن وارد گشته بود، بیمار گشت و در بستر بیماری افتاد.
در ایام بیماری، حضرت فاطمه(س) روزی امام علی (ع) را فراخواند و آن حضرت را وصی خویش قرار داد و به آن حضرت وصیت نمود که پس از وفاتش، فاطمه را شبانه غسل دهد و شبانه کفن نماید و شبانه دفن کند و احدی از کسانی که در حق او ستم روا داشته اند، در مراسم تدفین و نماز خواندن بر پیکر او حاضر نباشند.
حضرت فاطمه زهرا(س) در حالی که از عمر مبارکش ۱۸ سال بیشتر نمی گذشت، به روایتی در ۱۳ جمادی الاول سال ۱۱ هجری قمری و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.