به گزارش روز دوشنبه شرکت مترو تهران ؛ مدیرعامل شرکت مترو با اشاره به بهره‌برداری از این ورودی گفت: ایستگاه دروازه شمیران یک ایستگاه تقاطعی بین خط ۲ و ۴ است که هر یک از این ۲ خط تا پیش از این دارای ۲ ورودی مستقل بودند.

علی امام افزود: سازه این ورودی در مجتمع تجاری، اداری ابن سینا تعبیه شده و امکان تردد شهروندان از بیرون از  این مجتمع در مجاورت آن امکان پذیر است.

مدیرعامل شرکت مترو با بیان این که مقدمات ساخت ورودی جنوبی ایستگاه دروازه شمیران از ۱۰ سال گذشته فراهم شده بود، عنوان کرد: به دلیل برخی مشکلات حقوقی که با مالک مطرح بود امکان بهره‌برداری از آن فراهم نبود که امروز با رفع مشکلات حقوقی شاهد راه‌اندازی آن در ضلع جنوب میدان ابن سینا هستیم.

 امام تاکید کرد: با توجه به اینکه این ورودی حکم زیرگذر عابر پیاده را نیز دارد با بهره‌برداری از آن تردد شهروندان آسان‌تر شده و از بار جمعیت بر سطح معابر شهری کاسته می شود. همچنین امکان تخلیه اضطراری را در شرایط احتمالی تسهیل می‌کند.

مدیرعامل شرکت مترو در ادامه با اشاره به بهره برداری از پست فشار قوی ۶۳/۲۰ کیلوولت ایستگاه اکباتان عنوان کرد: راه‌اندازی این پست فشار قوی امکان توسعه غربی خط ۴ را از نظر تامین توان میسر کرده و به افزایش مانور و تعمیرات اساسی پست‌های شبکه برق‌رسانی که در برخی از تجهیزات به دوره تعمیرات اساسی نزدیک شده‌اند نیز کمک می‌کند.

امام همچنین با بیان به اینکه پست فشار قوی ایستگاه اکباتان قابلیت طرح توسعه پست برق امیرکبیر به منظور برق‌رسانی به بخشی از خط ۴ را نیز فراهم می‌کند، عنوان کرد: راه‌اندازی این پست می‌تواند به کاهش سرفاصله حرکت از ۴ دقیقه به ۲ دقیقه و افزایش جابه‌جایی مسافر نیز کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر امکان تغذیه برق ۲۰ کیلوولت نیمه غربی خط ۶ نیز از پست فشار قوی ۶۳/۲۰ کیلوولت اکباتان امکان پذیر است.

مدیرعامل شرکت مترو با اشاره به اینکه تمام پست‌های برق در خطوط مترو با قابلیت توسعه در سال‌های آتی راه‌اندازی می‌شوند به توسعه پست گازی آزادی اشاره و عنوان کرد: این پست ۲۲ سال پیش راه‌اندازی شده بود و تنها به پشتیبانی خط ۲مترو کمک می‌کرد که با راه‌اندازی خط ۴ ضرورت توسعه پست گازی آزادی نیز مطرح شد.

وی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی پست فشار قوی ۶۳/۲۰ کیلوولت اکباتان عنوان کرد: اتصال پست گازی آزادی به پست فشار قوی اکباتان نیز در پاسخ به این ضرورت انجام شد.

مدیرعامل شرکت مترو با بیان اینکه توسعه پست‌های برق برای خطوط در حال بهره‌برداری امری حساس و نیازمند دقت بالا است، گفت: طراحی پست گازی آزادی در ۲۲ سال گذشته توسط چینی‌ها انجام شده بود و توسعه آن به دلیل معارض‌هایی که بر سر راه بود امری خطیر بود زیرا توسعه آن نیازمند اقداماتی همانند تغییر فشار گاز بدون ایجاد کوچکترین خلل در خط ۲ بود. خوشبختانه این امر با رعایت تمام استانداردها انجام شد.

تهران در حال حاضر دارای ۷ خط فعال مترو به طول ۲۴۶ کیلومتر با ۱۲۷ ایستگاه است و طبق برنامه توسعه، این تعداد به ۱۱ خط افزایش خواهد یافت.

شمار واگن‌های فعال در مترو تهران هم اکنون یک هزار و ۲۳۰ واگن، برابر ۱۵۷ قطار است که روزانه به‌طور میانگین بیش از ۲ میلیون مسافر را جابه‌جا می‌کنند.

اولین خط مترو تهران یعنی خط ۵ در سال ۱۳۷۷ میان تهران و کرج راه اندازی شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.