محسن هاشمی روز یکشنبه در یکصد و نود یکمین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه قرارداد مشارکتی شهرداری با جشنواره فیلم فجر یک قرارداد برد-برد است، گفت: پیش از آغاز فیلم های جشنواره مسائل فرهنگی مورد توجه شهرداری و مسائل اجتماعی در قالب تیزرها و کلیپ هایی پخش می شود.
وی تأکید کرد: این قرارداد، قراردادی مشارکتی است و قرارداد کمک نیست، بنابراین نیاز به مصوبه شورا در این زمینه نیست. رسم است در جشنواره های ملی اسپانسرها در جهت تبلیغ اهداف خود آن جشنواره را حمایت می کنند و شهرداری نیز در همین راستا به عنوان اسپانسر و به صورت مشارکتی در جشنواره حضور دارد.
هاشمی با بیان اینکه قرارداد به صورت مشارکتی بلامانع است، گفت: در زمان جشنواره تعداد افرادی که به سینماها می آیند افزایش یافته و به همین دلیل اسپانسرها در قرارداد با صدا و سیما یا جشنواره ها اهداف تبلیغاتی و فرهنگی خود را دنبال می کنند. این موضوع در جلسه هم اندیشی شورای شهر تهران که صبح امروز برگزار شد، شهردار به اعضای معترض توضیح داد و در واقع من از صحبت های شهردار این موضوع را یاد گرفتم.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه موضوع دیگری که در جلسه امروز بررسی شد، متمم بودجه و نحوه بحث آن در صحن بود، گفت: برخی از اعضا گلایه داشتند که کمیسیون برنامه و بودجه پیشنهادات آنها را در خصوص تلفیق مدنظر قرار نداده است و نباید قبل از بررسی در کمیسیون تلفیق به صحن می آمد.
به گفته هاشمی، رقم پیشنهادی شهرداری برای لایحه متمم ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: در جلسه امروز موضوع طرح تفصیلی منطقه ۲۲ نیز مورد بررسی قرار گرفت که آیا در صحن شورا بررسی شود یا در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسد.
هاشمی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص زمان ارسال لایحه بودجه سال ۹۹ شهرداری گفت: این لایحه باید آخر دی ماه به شورا ارسال شود.
وی همچنین گفت: شهرداری باید در خصوص تحقق بودجه غیر نقد حساس باشد تا طرح های توسعه ای در شهرداری دچار مشکل شود.
هاشمی به گزارش عملکرد ۹ ماهه شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار طی سالهای اخیر، شاهد افزایش چشمگیر شفافیت و بهبود شاخص های مالی هستیم.
براساس این گزارش در ۹ ماهه نخست جاری، با وجود همه مشکلات مانند رکود و تحریم و تورم در کشور و افزایش هزینه های جاری، میزان هزینه کرد شهرداری، ۹۲ درصد بودجه یعنی ۸ درصد کمتر از سقف تعیین شده بوده است و میزان تحقق درامدها، ۹۹ درصد یعنی تقریبا بصورت کامل درامدها محقق شده که به معنای صفرشدن کسری بودجه و کاهش تعهدات قبلی است و بازپرداخت بدهی ها ۷۰۰ درصد و بازپرداخت سود و تسهیلات حدود ۳۰۰ درصد نسبت به بودجه افزایش یافته که البته از نظر درصد قابل توجه اما از نظر رقم، کلان نیست.
وی ادامه داد: از مجموع منابع مدیریت شهری نیزشاهد حدود ۵۰ درصد درامد پایدار بوده ایم که روند روبه رشدی داشته اما باید بهبود بیشتری پیدا کند.