به گزارش روز شنبه معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مجتبی یزدانی در این باره اظهار داشت: این طرح ها از سوی ادارات محیط زیست مناطق شهرداری تهران با نظارت اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری صورت می گیرد.
وی افزود: با توجه به اسناد بالادستی و الزامات قانونی مانند برنامه سوم شهرداری تهران، قانون مدیریت سبز، مصوبه هیات وزیران و مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری تهران اقداماتی را در جهت توسعه و ارتقاء سطح اجرای طرح ها و پروژه ها در زمینه مصرف بهینه انرژی در ساختمان های شهرداری و همچنین توسعه انرژیهای تجدیدپذیر از جمله طراحی و اجرای نیروگاههای خورشیدی در اماکن عمومی را در دست اجرا دارد.
یزدانی با بیان این که مدیریت مصرف انرژی بصورت جدی در معاونت خدمات شهری و محیط زیست مناطق ۲۲ گانه در حال پیگیری و اجرا است، گفت: با اجرای سیاستهای اجرایی در زمینه مدیریت مصرف انرژی، تدوین برنامه اجرایی و همچنین ارائه طرحهای جامع از جمله تدوین دستورالعمل اجرایی بهینهسازی مصرف منابع (آب، برق، گاز) در ساختمانهای شهرداری تهران، ممیزی ساختمان و تعیین نقاط هدر رفت انرژی، شناسایی نقاط بهبود و اجرای راهکارهای موثر سعی شده است تا در کاهش هزینههای اقتصادی و ارتقای کیفیت بهرهوری انرژی ساختمان اقدامات مفید صورت پذیرد.
به گفته یزدانی اجرای طرح های جامع مدیریت مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف در مناطق ۲۲ گانه منجر به روند کاهشی مصرف منابع در ساختمانهای تحت تملک شهرداری و کاهش هزینهها در مجموعه شهرداری تهران و همچنین ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شده است.
وی اذعان کرد: همچنین اقدامات صورت گرفته به گونه ای است که کاهش میزان مصرف حاملهای انرژی در قبوض صادره برای ساختمانهای تحت پوشش طرح کاملا مشهود و ملموس است.
یزدانی اظهار کرد: طبق بررسیهای انجام شده و مقایسه میزان مصرف منابع در ۵۶۰ ساختمان تحت پروژه اصلاح الگوی مصرف از سال ۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶ در زمینه میزان مصرف آب، برق و گاز ۳، ۹ و ۵.۶ درصد در ساختمانهای تحت پوشش روند کاهشی داشته است، که منجر به کاهش انتشار سه هزار و ۴۱۱ تن گاز CO۲ از ساختمانهای شهرداری تهران شده است.
وی تاکید کرد: به منظور تداوم برنامههای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و افزایش اقدامات باید به نگهداشت و بهره برداری صحیح تجهیزات، آموزش پرسنل علی الخصوص اداری، اجرایی و خدماتی بیش از گذشته پرداخته شود.