به گزارش عصر چهارشنبه ایرنا، این مراسم در جهت حمایت از کودکان کار و پاسداشت شب یلدا در موزه رضا عباسی برپا که با استقبال خوب مدیران شهری انجام شد.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران برگزاری چنین رویدادهایی در کنار کودکان لذت بخش است افزود: استعدادها و وجود شما می تواند برای آینده کشور بسیار تاثیر پذار باشد.
محسن شیخ الاسلامی اضافه کرد: شب یلدا بهانه خوبیست تا کنار هم بودن را تجربه کنیم که این موضوع می تواند در کنار موزه ها گذشته این کشور را به خوب شناخت.
همچنین مدیر موزه رضاعباسی با بیان اینکه این مراسم با حضور ۴۰ کودک کار دختر و پسر ۱۰ تا ۱۳ سال برگزار شد افزود: در این شب کودکان از اشیای قدیمی و تالار های موزه دیدن کردن تا این روز را به خوبی در حافظه های خود ثبت کنند.
صدیقه قدرت آبادی گفت: این آیین با همکاری شهرداری منطقه هفت و موسسه نیکوکاری مهرآفرین حامی کودکان کار برگزار که در این برنامه فرهنگی شاهنامهخوانی، قصهگویی و موسیقی برای آنها اجرا شد.
وی ادامه داد: از آیینهای شب یلدا میتوان به دور هم جمع شدن خانوادهها، قرائت اشعار حافظ و احترام به بزرگترها اشاره کردکه تداوم این آیینها میتواند به استحکام بنیان خانواده و تقویت ارتباطات اجتماعی کمک کند.
حدود ۵۰ هزار شی تاریخی با ارزش در موزه رضا عباسی نگهداری می شود که حدود یک هزار مورد آن در معرض دید عموم قرار دارند.
این موزه آثار هنری دوره پیش از تاریخ تا قرن ۱۳ هجری را شامل می شود که در پنج تالار به نمایش گذاشته شده است.
مجموعههای به نمایش در آمده در این موزه بسیار متنوع است و آثاری از هزاره ششم پیش از میلاد تا اوایل قرن بیستم یعنی پایان دوره قاجار را در بر میگیرد.
آثار موجود در موزه رضا عباسی براساس ترتیب زمانی به نمایش در آمدهاند؛ بنابراین بازدید کنندگان میتوانند سیر تکامل هنر، تمدن و فرهنگ را در ایران زمین دنبال کنند. این چینش در میان موزههای دیگر ایران منحصر به فرد است.
موزه رضا عباسی کاشانی سال ۱۳۵۶ در خیابان شریعتی - نرسیده به پل سید خندان تهران گشایش یافت و به یاد نقاش مشهور دوره صفوی اهل کاشان، رضا عباسی نامگذاری شد.