محمدرضایی شریف آبادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: مراکز فنی و حرفهای شهرستان ری با همکاری سایر نهادها از جمله پادگانها، دانشگاهها، مراکز ترک اعتیاد، حوزههای علمیه و دهیاریها ۱۴۵ دوره آموزش فنی و حرفهای طی ۹ ماه سال جاری برگزار کردهاند.
وی با بیان اینکه مراکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان ری از ۲۹ مربی مجرب و کارآزموده برای آموزش هنرجویان استفاده می کند، افزود: رشتههای تراشکاری، جوشکاری، برق، الکترونیک، ابزار دقیق، مکانیک خودرو، صنایع چوب، آسانسور، سی ان سی و عمران از جمله رشتههای مورد آموزش در مراکز فنی و حرفهای این شهرستان است.
شریف آبادی خاطرنشان کرد: کیفیت بالای دورههای آموزشی مراکز فنی و حرفهای شهرستان ری موجب افزایش رغبت و علاقه جوانان و هنرجویان شده است، به طوری که مراجعه کاروزان به مراکز فنی و حرفهای جنوب تهران امسال نسبت با مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
رییس مرکز آموزش فنی وحرفهای شهرستان ری به نقش تأثیرگذار آموزشهای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال پایدار هنرجویان اشاره کرد و افزود: به منظور توانمند سازی سربازان در دوره خدمت و کسب شرایط اشتغال و کاهش دغدغه آنان برای ورود به بازار کار پس از اتمام دوره سربازی، آموزشهای مهارتی در پادگانهای شهرستان ری به صورت گسترده ارائه میشود.
شریف آبادی آموزشهای مهارتی را بستر اصلی توسعه اقتصادی خواند و خاطرنشان کرد: توانمند سازی افراد جامعه با ارائه مهارت امکان پذیر است.
وی ادامه داد: افزایش سطح مهارتی دانش آموزان و دانشجویان یکی از سیاستهای محوری دولت و مراکز فنی و حرفهای کشور است تا در سایه آن کاهش نرخ بیکاری و اشتغال پایدار محقق شود.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.