سید علی امامی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برگزاری دوره‌های آموزشی برای مرغداران و افزایش سطح امنیت زیستی و بیوسکیوریتی و همچنین کنترل ورود و خروج و رعایت اصول بهداشتی قرنطینه ای در مرغداری ها اقدامات پیشگیرانه انجام شده توسط کارشناسان این اداره است.

وی افزود: واحدهای مرغداری صنعتی، روستایی و بومی در مقابل بیماری آنفلوآنزای پرندگان بسیار حساسند و توجه ویژه مسولین در دوره فراگیری بیماری ضرورت دارد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان‌های پردیس و دماوند با اشاره به واکسیناسیون ۶۰ هزار قطعه طیور با واکسن خوراکی نیوکاسل خاطر نشان کرد: بیماری نیوکاسل نیز یکی از بیماری‌های واگیر طیور بوده که خسارت‌های بسیار زیادی را ایجاد می کند و کارشناسان  این اداره طی ماه گذشته طیور روستایی دو شهرستان پردیس و دماوند را طی ۱۴ روز کاری به منظور پیشگیری از نیوکاسل واکسینه کردند.

امامی گفت: پرنده فروشان سیار در شهرستان پردیس مشکل ساز هستند آنها در کنار جاده پرنده‌هایی را عرضه می‌کنند که سلامت پرندگان مورد تایید ما نیست.

وی افزود: فروشندگان سیار، پرندگان را از استان‌های شمالی خریداری می‌کنند و ما سابقه‌ای در مورد سلامت پرندگان و یا محل عرضه آنها نداریم.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان‌های دماوند و پردیس با اشاره به پی‌گیری اداره دامپزشکی در خصوص دریافت حکم دادستانی برای جلوگیری از فعالیت فروشندگان سیار خاطر نشان کرد  دریافت حکم دادستانی در حیطه وظایف این اداره نیست و ما به منظور پیشگیری از بیماری برای رفع مشکل اقدام کردیم اما فروشندگان هنوز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

امامی ادامه داد: برای جمع آوری فروشندگان سیار از نیروی انتظامی، پلیس راهور، اداره راهداری، شهرداری شهرهای پردیس و بومهن در خواست و انتظار همراهی و مساعدت داریم.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفردر شرق پایتخت قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.