هیات داوران جایزه بهترین نمایش از نگاه منتقدان را به «هومن رهنمون» برای نمایش «رکسانا» ارائه کردند.
جایزه بخش پوستر نیز به نمایش «پیکار کنار پل»، جایزه گریم به «سید امیر میری» برای نمایش «پنهان خانه پنج در» و جایزه طراحی نور به «سید امیر حسینی» برای نمایش «نقل سرخ» اهدا شد.
جایزه بخش موسیقی به موسیقی نمایش «پیکار کنار پل» و موسیقی نمایش «رکسانا» ارایه شد .
جایزه طراحی لباس به طراح لباس نمایش «پنهان خانه پنج در» و جایزه طراحی صحنه به طراح صحنه نمایش «سیاحتنامه چاکر الدوله دوم» اهدا شد .
هیأت داوران، جایزه بخش نمایشنامه نویسی را به «علی حاجیلو» ، نویسنده نمایشنامه «پس کوچه ها» و «علی میرزا عمادی» نویسنده نمایشنامه «پیکار کنار پل» و «عادل عزیز نژاد» نویسنده «گرگها کروات نمی زنند» تقدیم کردند .
هیأت داوران در بخش بازیگران برتر زن، هیچ بازیگری را شایسته دریافت جایزه برتر ندانستند و از «صفورا خوش طینت»، «مریم ابراهیمی» و « آرزو صراف رضایی» برای بازی در نمایش «رکسانا» تقدیر کردند.
هیأت داوران در بخش بهترین بازیگر مرد از «سید امیر حسینی» برای نمایش «نقل سرخ»، «بهرنگ رهنمون» برای نمایش «رکسانا» تقدیر و جایزه بهترین بازیگر مرد را به «اصغر شیرزادی» برای نمایش«پیکار کنار پل» اهدا کردند.
در بخش بهترین کارگردان ، از «هومن رهنمون» برای نمایش «رکسانا» و «عادل عزیز نژاد» برای نمایش«گرگها کروات نمی زنند» تجلیل و جایزه بهترین کارگردانی را به «کیانوش احمدی» برای نمایش «پیکار کنار پل» تقدیم کردند.
همچنین هیات داوران سه نمایش «پیکار کنار پل»، «گرگها کروات نمی زنند» و «رکسانا» برای جشنواره تئاتر فجر معرفی شدند .
همچنین از سرپرستان گروه های نمایشی «پنهان خانه پنج در» ، «انتهای پارک»، «نقل سرخ»، «رکسانا» ، «سیاحتنامه چاکر الدوله دوم»، «پس کوچهها»، «پیکار کنار پل»، «رام کردن زن سرکش»، «گرگ ها کروات نمی زنند»، «بیوه ها» و« راز عروسک ها»، در این جشنواره تقدیر شد .
هیأت داوران در بخش عکاسی این جشنواره از «وحید مشایخی» و «مریم اکبری» تجلیل کردند.
تئاتر نان نیست که نخوریم، بمیریم
«هومن رهنمون» کارگردان تئاتر در این مراسم ، پس از دریافت جایزه بهترین کارگردان، طی سخنانی اظهار داشت: تئاتر هنری گروهی است؛ نان نیست که نخوریم بمیریم ، اما اگر نباشد ، توان نان خوردن را از دست می دهیم.
مسئولان ادارات ارشاد در کنار هنرمندان باشند
«حمیدرضا صفار» رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان تهران نیز در این مراسم اظهار داشت: گروه های تئاتر از ۱۰ شهرستان این استان در جشنواره حضور داشتند.
وی گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره توسط اساتید (قناعتیان، کیهور و نیک آبادی) ظرف هفت روز بازبینی شد و ۱۲ نمایش به مرحله نهایی رسید.
صفار تاکید کرد: این آمار توان اصلی هنرمندان استان تهران نیست.
وی با اشاره به برخی مشکلات هنرمندان در شهرستانهای استان، اظهار داشت: برخی گروه های تئاتر باید چند هفته معطل باشند تا رئیس اداره ای را ببینند.
صفار از روسای ادارات خواست در کنار هنرمندان باشند و گفت: ما توان اجرای عمومی تئاتر در شهرستان های استان را داریم و روسای ادارات میتوانند از این پتانسیل استفاده کنند .