مهدی حیدری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مهم ترین اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در شش ماه نخست سال جاری در بخش مرکزی به اقدامات صورت گرفته در راستای برخورد با پدیده ساخت و ساز غیر مجاز اشاره و اظهار داشت: روستاهای بخش مرکزی با توجه به شرایط اقلیمی همواره مورد توجه سودجویان بوده و شاهد ساخت و سازهای متعددی در سطح روستاها هستیم که نظارت بصورت روزانه صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۷۰ مورد اخطاریه به منظور جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز صادر شده است، خاطرنشان کرد: با همکاری مقامات قضایی و پیگیری اداره جهاد کشاورزی شهرستان تاکنون یک هزار و ۴۱۶ مورد تخریب ساخت و ساز غیرمجاز و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سطح روستاهای بخش مرکزی انجام شده است.
بخشدار مرکزی دماوند همچنین به نصب دوربین های مداربسته و اجرای طرح پایش تصویری در سطحح روستاها اشاره کرد و گفت: این مهم نیز به همت دهیاری و شورای اسلامی چندین روستا انجام شده که می توان گفت در حال حاضر ۹۰ درصد روستاهای این بخش مجهز به دوربین مدار بسته هستند.
حیدری همچنین از اجرای ۱۴۰ پروژه عمرانی و خدماتی در راستای خدمت رسانی به اهالی روستا، توسعه روستاها و اعطای استقلال به دهیاری ها در نیمه نخست سال خبر داد و بیان داشت: ۵۵ پروژه عمرانی و خدماتی در سطح روستاها با اعتباری بالغ بر ۲۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان افتتاح و بهره برداری شده است.
وی به بررسی و حل مشکلات اهالی روستا توسط این نهاد اشاره کرد و افزود: برگزاری دیدارهای مردمی از جمله اقداماتی است که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته بود که از ابتدای سال تاکنون ۱۰ دیدار مردمی در سطح روستاها برگزار و مشکلات اهالی به صورت موردی بررسی و در راستای رفع آن اقدامات لازم انجام شد.
وی تصریح کرد: مشکلات مربوط به طرح هادی، آب شرب، سوخت رسانی، وضعیت نامناسب راه های روستایی و نبود زیرساختهای لازم از مهم ترین مشکلات مطرح شده در این دیدارها بود.
بخشدار مرکزی دماوند از افتتاح دو دهیاری در روستاهای دشتک و وردانه در راستای اجرای افق مدنظر به منظور تمرکز زدایی از بخشداری و واگذاری امور به روستاها به عنوان یکی از دیگر اقدامات انجام شده در طول این مدت خبرداد و گفت: برقراری کد آبادی روستای لیپشت به عنوان چهل و پنجمین روستای بخش مرکزی نیز به عنوان یکی از مهم ترین اقدامات این نهاد محسوب میشود.
حیدری راه اندازی سامانه مکاتبات اداری دهیاری ها به منظور تسریع در انجام امور را به عنوان یکی از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد و گفت: به منظور ایجاد آرامش روانی و رفاه اجتماعی تمام دهیاران، پرسنل دهیاری ها و پرسنل شورای بخش مرکزی برای نخستین بار در استان تهران تحت پوشش بیمه تکمیل درمان قرار گرفتند.
شهرستان دماوند از جمله شهرستان های شرق استان تهران است که داری دو بخش مرکزی و رودهن و پنج شهر دماوند، رودهن، آبعلی، ابسرد و کیلان می باشد.