به گزارش روز شنبه ایرنا از معاونت ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران؛ محمد سالاری در بیستمین جلسه کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران که با مدیریت معاون عمرانی استاندار تهران در شهرداری منطقه ۱۷ برگزار شد، اظهار داشت: از دوره چهارم شورای شهر تاکنون، شهرداری تهران و سازمان نوسازی فراخوان هایی را  داده اند، نمایشگاه های مختلفی نیز در این خصوص برگزار شده اما هنوز تکلیف این پروژه مشخص نشده است.
وی افزود:‌ اگر ما نتوانیم اکنون که شورای شهر،شهرداری و دولت با هم همسو هستند، مشکلات را حل کنیم در آینده چه پاسخی برای شهروندان خواهیم داشت.

به گزارش ایرنا؛ طرح نیلوفری راه‌آهن نخستین طراحی شهری بافت فرسوده است که در منطقه ۱۷ تهران اجرا می‌شود؛‌ با توجه به این‌که سطح فوقانی راه‌آهن تهران-تبریز به زیرزمین انتقال پیدا کرده، انجام فعالیت‌ها در راستای ایجاد فضای مناسب طراحی شهری برای عموم در سطح فوقانی آن امری مهم تلقی می‌شد.
این طرح در منطقه ۱۷ و ۱۸ شهرداری تهران اجرا می شود و طراحی این فضا در بودجه ۹۷ پیش‌بینی شد و سازمان نوسازی طی اعلام عمومی در آبان ماه سال گذشته نسبت به دریافت طرح‌های پیشنهادی اقدام کرد؛ در حال حاضر مرحله داوری این طرح‌ها انجام شده و ۱۵ طرح به مرحله نیمه‌ نهایی رسیدند که از این میان سه طرح خارجی و ۱۲ طرح دیگر داخلی بوده است.
سالاری تاکید کرد: طرح محور نیلوفری بزرگترین پروژه محرک توسعه در حوزه  بازآفرینی شهری است و می تواند به عنوان یک الگوی موفق برای تهران باشد و به کل کشور نیز تسری پیدا کند اما عملا هنوز کاری انجام نشده است و ما باید حتما این موضوع را در شورای عالی شهرسازی و معماری  و  وزیر راه و شهرسازی در میان بگذاریم تا به نتیجه برسد.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در خصوص موضوع بهسازی محیطی نیز بیان کرد: سازمان نوسازی و شهرداری های مناطق  در این خصوص نیز گزارش دهند چراکه بهسازی محیطی نیز بخشی از وظایف آن هاست و ما در کمیسیون شهرسازی و معماری تلاش کردیم تا برغم تنگناهای مالی، بودجه قابل توجهی را به این موضوع اختصاص دهیم، ضمن اینکه سازمان نوسازی با داشتن تعداد قابل توجهی از املاک یکی از داراترین سازمان های شهرداری تهران است که بهتر است از این دارایی در این حوزه استفاده کند.
این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه بخش عمده مشکلات و چالش های شهر تهران هم در سطح کلان و راهبردی و هم منطقه ای و محلی بدلیل عدم شکل گیری مدیریت یکپارچه شهری است، اظهار داشت:  تشکیل ستاد بازآفرینی شهر تهران و کمیته های ذیل آن شکل گیری مدیریت یکپارچه بصورت رسمی است و امیدواریم مدل و الگوی این ستاد که برای اولین بار در دولت فعلی تصویب شد، منجر به انجام مجموعه ای از اقدامات شاخص  شود.
سالاری در ادامه به ارائه پیشنهادات خود برای عملیاتی شدن تصمیمات جلسات کمیته های ذیل ستاد بازآفرینی پرداخت و گفت: قبل از تشکیل این جلسات باید اولویت ها بررسی و کار کارشناسی بر روی آن ها انجام شود تا صرفا اولویت ها در جلسات مطرح و در دستور کار قرار گیرند، چراکه اگر  بعد از برگزاری جلسات صورتجلسه های مصوب به سرانجام نرسند قطعا موجب ایجاد بی انگیزگی می شود.
وی ادامه داد: ما به عنوان کمیسیون شهرسازی و معماری و اعضای شورای شهر  نیز جلسات موازی را با سازمان ها و نهادهای مربوطه برگزار می کنیم که می توان با انجام هماهنگی های لازم، یک  تقسیم کاری صورت گیرد لذا باید جلسه ای را به منظور آسیب شناسی جلسات فعلی و گزارش های مناطق  برگزار کرد تا سازمان نوسازی و شهرداری های مناطق نحوه ادامه جلسات را بررسی کنند. مصوبات جلسات باید بر اساس اولویت ها و دسته بندی شده باشند تا به دستاورد منجر شود.

تهرام/۷۲۴۴//۶۱۳۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.