بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در راستای فعالیت‌های خود در روستاها و مناطق محروم، حضوری پررنگ در چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر دارد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، این بنیاد در جهت معرفی و انعکاس بخشی از فعالیت‌های گسترده‌ خود در مناطق روستایی و عشایری در راستای محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی این مناطق و توزیع عادلانه‌ امکانات و فرصت‌ها برای همه‌ اقشار جامعه، در چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر که با رویکرد تبیین نقش روستاییان و عشایر در سال رونق تولید از 24 تا 27 مرداد برپاست، شرکت کرده است.

براساس این گزارش، تعدادی از صاحبان مشاغل ایجاد شده در رسته‌های شغلی متفاوت توسط بنیاد برکت در مناطق روستایی و عشایری، به نمایندگی از 52 هزار نفری که از ابتدای سال 97 تاکنون، با مساعدت و حمایت‌های این بنیاد صاحب کسب‌وکار و شغل شده‌اند در این نمایشگاه حضور دارند.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در این نمایشگاه، همچنین مدل توسعه‌ روستا و طرح‌های اشتغال‌زایی سحاب (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال برکت)، آسمان (آیین‌نامه‌ سرمایه‌گذاری مردمی و اشتغال نیروی انسانی) و آفتاب (آیین‌نامه‌ی فقرزدایی و توان‌افزایی برکت) و مدل مهتاب (مدل هادی تلاش اقتصادی برکت) را که از سوی کمیته‌ تحقیق و توسعه‌ این بنیاد طراحی شده‌اند، ارایه و تبیین خواهد کرد.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) عمده فعالیت‌های خود را در روستاها، مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور متمرکز کرده و در این راستا، تا به امروز 91 هزار و 750 میلیارد ریال در این مناطق سرمایه‌گذاری کرده است. این میزان سرمایه‌گذاری موجب اجرای 48 هزار و 335 پروژه شامل 24 هزار پروژه‌ تکمیل شده و 24 هزار و 335 پروژه‌ در دست اقدام شده است.

این بنیاد در حوزه‌های وسیعی به جهت خدمت‌رسانی به محرومان، به‌خصوص در مناطق روستایی و عشایری فعالیت دارد که از جمله می‌توان به اشتغال و کارآفرینی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، توسعه‌ی فضاهای آموزشی از طریق تأسیس مدارس برکت، انجام امور عمرانی و زیربنایی، ساخت مراکز فرهنگی مذهبی، توسعه‌ خدمات بیمه‌ای و ساخت بیمارستان و مراکز بهداشت و درمان به منظور افزایش دسترسی آحاد جامعه، به‌ویژه هم‌وطنان ساکن مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی اشاره کرد.

فعالیت‌های بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه‌ اشتغال‌زایی و کارآفرینی به عنوان اصلی‌ترین و عمده‌ترین اقدامات این بنیاد منجر به راه‌اندازی 10 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور با ایجاد 40 هزار شغل در سال گذشته شده است. این بنیاد همچنین اجرای 30 هزار طرح اشتغال‌زایی دیگر با 84 هزار شغل را در سال 98 در 28 استان، 171 شهرستان و 6 هزار روستا در دست اقدام دارد. از این تعداد از ابتدای سال 98 تاکنون 4405 طرح اشتغال‌زایی با 12 هزار و 217 شغل ایجاد شده است. بنیاد برکت از ابتدای سال 97 تاکنون برای ایجاد طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بالغ بر 11 هزار و 780 میلیارد ریال، سرمایه‌گذاری کرده است.

این بنیاد در حوزه‌های فعالیت‌های اشتغال‌زایی در بخش‌های بنگاه‌محور و تسهیلات‌محور نیز به ترتیب مشارکت در 345 طرح با ظرفیت ایجاد شغل برای 228 هزار نفر و حجم‌ کل سرمایه‌گذاری 54 هزار میلیارد ریال و اجرای 236 طرح با ظرفیت ایجاد اشتغال برای 5100 نفر و حجم کل سرمایه‌گذاری 3 هزار و 950 میلیارد ریال را به پایان رسانده است.

در سال جاری مراکز تولیدی که بنیاد برکت با آنها مشارکت اقتصادی کرده است، محصولات خود را به ارزش 704 میلیارد و 498 میلیون ریال به 11 کشور روسیه، چین، اوکراین، هنگ‌کنگ، ترکیه، عراق، امارات، ترکمنستان، گرجستان، تاجیکستان و افغانستان صادر کرده‌اند.

احداث و در دست ساخت بودن 1644 مدرسه با 9292 کلاس درس و پوشش 2550 روستای کشور، مشارکت در ساخت 30 هزار واحد مسکن محرومان، اجرای 815 پروژه‌ی عمرانی مانند آب‌رسانی، راه‌سازی، برق‌رسانی، ساخت پل، کتاب‌خانه و بهسازی روستا، ساخت و تکمیل 11 بیمارستان و 200 مرکز جامع سلامت و مراکز بهداشت و درمان در 600 نقطه‌ی روستایی و بهره‌برداری از یک‌هزار و 95 مسجد و مرکز فرهنگی در 2200 روستا، از جمله دیگر فعالیت‌های بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) درروستاها، مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته است.

همچنین بنیاد برکت از طریق بیمه‌ی برکت اقدام به صدور نزدیک به 297 هزار فقره بیمه‌نامه برای روستاییان در 8 هزار روستای کشور کرده است. با این اقدام بیش از 3 میلیون و 505 هزار نفر از روستاییان کشور تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

پوشش بیمه‌ درمان تکمیلی 200 هزار نفر از ایتام و مددجویان در قالب طرح «برکت مهدوی» و کمک به درمان 5500 زوج نابارور در مناطق محروم و روستایی که منجر به تولد 500 نوزاد در قالب طرح «برکت خانواده» شده، از دیگر اقدامات بنیاد برکت است.

گفتنی است، چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر با رویکرد تبیین نقش روستاییان و عشایر در سال رونق تولید از 24 تا 27 مرداد در نمایشگاه بین‌المللی تهران برپاست. غرفه‌ بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سالن 8 و 9 و غرفه‌ بیرون این سالن در نمایشگاه، از ساعت 10 تا 21 پذیرای میهمانان و بازدیدکنندگان است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.