به گزارش ایرنا، علی نوذرپور روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سه بند درخصوص لغو مصوبه بلندمرتبه سال ۹۳ در زمان حضور حناچی در شورای عالی معماری و شهرسازی توسط این شورا تصویب می شود اظهارداشت: متاسفانه این مصوبه تا سال ۹۵ از سوی شهرداری مرکز به شهرداری منطقه ابلاغ نمی شود و به همین دلیل برخی از پروانه های صادر شده در این زمان صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه پرونده مذکور سال ۹۵ پروانه اخذ کرده خاطرنشان کرد: در این پروژه قرار بود ۷۰ درصد از زمین به شهرداری داده شود و تنها کاری که توانستیم انجام دهیم گرفتن سند مالکیت این ۷۰ درصد بود که تا آن زمان انتقال نیافته بود.
شهردار منطقه ۲۲ ادامه داد: این پرونده پروانه دریافت کرده و عوارض مربوط به آن را پرداخت کرده است؛ هر چند از نظر شهرداری غلط است اما حقوق مردم به شمار می رود.
وی تصریح کرد: زمانی که سند قانونی و پروانه وجود داشته باشد هیچکس غیر از حکم قضایی نمی تواند جلوی ان را بگیرد.
نوذرپور یادآور شد: سخن سخنگوی شورا نیز بر مذاکره با این فرد در راستای صرف نظر از ساخت و ساز بود که برآورد اولیه ما برای جا به جایی حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان است.
به گفته وی این پروژه ۳۰ طبقه است که ۱۰ طبقه زیر زمین و ۲۱ طبقه روی زمین قرار دارد.
۳۵ درصد از فعالیت های منطقه ۲۲ در حوزه فراغت تعریف شده است
شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به اینکه طرح تفصیلی جدید این منطقه هفته گذشته به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید گفت: این منطقه در مقیاس شهر تهران باید کارکرد فراغتی ایفا کند که در طرح تفصیلی جدید منطقه ۳۵ درصد از فعالیت های منطقه در حوزه فراغتی تعریف شده است.
وی در خصوص اصول کلیدی در طرح تفصیلی جدید عنوان کرد: در اولویت بودن حفاظت از محیط زیست در تمام تصمیم گیری ها، مبنا قرار گرفتن توسعه کیفی به جای توسعه کمی، بازتعریف نقش فرامنطقه ای که در طرح جامع مورد توجه بود، توجه به بارگذاری های آموزشی و شکل گیری قطب های علمی و تبدیل به قطب امداد و نجات تهران از جمله اصول کلیدی در طرح تفصیلی جدید منطقه است.
نوذرپور ارتقا رقابت پذیری منطقه (برندسازی، کارآفرینی، بازاریابی و کسب درآمدهای نوین)، ارتقای کیفیت زیست و شکوفایی محلی را از دیگر اصول کلیدی طرح تفصیلی جدید منطقه ۲۲ ذکر کرد.
وی با اشاره به اینکه کنترل جمعیت پذیری و پرهیز از بارگذاری های جدید از اولویت های این منطقه است خاطرنشان کرد: البته بر تعهداتی که صورت گرفته و حقوق مکتسبه ایجاد شده پایبند هستیم.
شهردار منطقه ۲۲ توسعه شبکه حمل و نقل عمومی را از دیگر برنامه های این منطقه ذکر کرد و افزود: تلاش می کنیم مشارکت ذی نفعان بزرگ را برای اجرای خطوط حمل و نقلی جلب کنیم که البته این امر به صورت پیشنهاد است که هنوز به تصویب مرکز نرسیده است.
وی یادآور شد: طرح تفصیلی منطقه ۲۲ نخستین طرح تفصیلی که محور اول آن حمل و نقل عمومی بر اساس TOD و سپس بارگذاری مسکونی در آن دیده شده است.
نوذرپور با بیان اینکه استفاده حمل و نقل عمومی در منطقه نسبت به شهر تهران پایین تر است ضافه کرد: سهم استفاده از مترو در منطقه ۲۲ حدود ۸ درصد، اتوبوس ۱۱ درصد و تاکسی ۱۲ درصد است اما وضعیت استفاده از دوچرخه در مقایسه با سایر مناطق بهتر است.
شهردار منطقه ۲۲ در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص جمعیت این منطقه اظهارداشت: در حال حاضر سهم منطقه ۲۲ از جمعیت شهر تهران حدود ۲ درصد است و براساس سرشماری سال ۹۵ حدود ۱۷۶ هزار نفر در این منطقه ساکن هستند.
به گفته وی در حال حاضر با رشد ۶ درصدی، جمعیت این منطقه به ۲۱۵ هزار نفر رسیده است.
نوذر پور یادآور شد: بارگذاری ها و پروانه های صادر شده و توافقات انجام شده حدود ۲ برابر جمعیت فعلی و حدود ۴۷۵ هزار نفر است.
وی ادامه داد: در افق طرح ۱۴۰۵ جمعیت این منطقه به بیش از ۳۰۵ هزار نفر خواهد رسید.
شهردار منطقه ۲۲ خاطرنشان کرد: جمعیت منطقه در در افق طرح ۱۴۱۵ حدود ۵۲۰ هزار نفر پیش بینی شده که باید برنامه ریزی ها و کالبدی که شکل می گیرد متناسب با این جمعیت باشد.
تهرام/۹۳۵۳//۱۳۴۸