استاد اندوکرینولوژی و متابولیسم دانشکده پزشکی دانشگاه پادووا ایتالیا از کاهش احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در مبتلایان به دیابت نوع ۲ با مصرف داروی لیراگلوتاید خبر داد.

به گزارش ایلنا، اوکتای آکوش مدیر امور کلینیکال مدیکال رگولاتوری شرکت نوونوردیسک پارس با اشاره تغییر انقلابی در مدیریت دیابت در جهان اظهار کرد: در داروهای دسته GLP- 1 رسپتور آگونیست‌ها در گایدلاین ها موقعیت قوی پیدا کرده اند، بنابراین این داروها در زمینه کنترل بیماری‌های قلبی و عروقی در بیماران دیابتی موثر هستند، این دسته از داروها در خط دوم درمان دیابت و پس از متفورمین قرار می گیرند.

وی شمار مصرف کنندگان داروی "لیراگلوتاید" با نام تجاری ویکتوزا را بیش از ۱.۲ میلیون نفر دانست و بیان کرد: ۲۱ هزار بیمار در مطالعات بالینی داروی ویکتوزا شرکت کرده اند و حدود هزار مقاله درباره این دارو منتشر شده است، بنابراین هم اکنون اطلاعاتی قوی و موثق درباره ویکتوزا وجود دارد، ما همچنین سال گذشته مطالعه ای مشاهده ای یا غیر مداخله ای را در دنیای واقعی درباره ویکتوزا آغاز کردیم که سال آینده نتایج آن منتشر می شود.

ویکتوزا، پرمصرف ترین محصول در آمریکا

مدیر امور کلینیکال مدیکال رگولاتوری شرکت نوونوردیسک پارس با بیان اینکه سال گذشته ویکتوزا پرمصرف ترین محصول در آمریکا بود، عنوان کرد: این محصول از نظر میزان مصرف در دنیا در جایگاه دوم قرار داشت و ما امیدواریم که در سال ۲۰۲۰ میلادی بتوانیم این دارو را در ایران تولید کنیم.

در ادامه Angelo Avogaro (آنجلو آووگارو) استاد اندوکرینولوژی و متابولیسم دانشکده پزشکی دانشگاه پادووا ایتالیا اظهار کرد: هم اکنون درمان بیماران دیابتی به شکل ۳۶۰ درجه انجام می شود، داروهای کلاس GLP-1 با اثرگذاری بر مغز اشتها را کاهش می دهند، از سوی دیگر این داروها، احتمال بروز اختلالات قلبی و عروقی را در مبتلایان به دیابت نوع ۲ کمتر می کنند، این دسته از داروها وزن بیماران و فشار خون سیستولیک آنها را هم کاهش می دهند.

وی بیان کرد: خوشبختانه هم اکنون داروهای کلاس GLP-1  مانند ویکتوزا در ایران موجود است، این داروها خطر مرگ ناشی از اختلالات قلبی و عروقی را کاهش می دهند و به افزایش طول عمر و کیفیت زندگی بیماران دیابتی کمک می کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.