به گزارش ایرنا روز دوشنبه ایرنا به نقل از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، اسفندیار زبردست در جلسه بررسی تدوین سند توسعه روستایی و لزوم تصویب و اجرای این سند در استان تهران افزود: روستاهای تهران با روستاهای کشور کمی فرق دارند و علت آن این است که هم اکنون ۷۴ روستای بالای سه هزار و ۵۰۰ نفر داریم که بر اساس تقسیمات کشوری قابلیت تبدیل به شهر شدن دارند.

وی یادآورشد: همین روستاهای تهران به خوابگاه (شاغلان در پایتخت یا دیگر نقاط) تبدیل شده‌اند و بنیاد مسکن باید بگوید چه کنیم؟ اگر نیاز به لایحه، قانون و برنامه دارد اعلام کنند و گرنه همین تعداد روستا بزرگ و به ۸۰ روستا-شهر تبدیل می‌شود.

ساخت‌وساز غیرمجاز در ۸۵ درصد روستاهای تهران

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران نیز در پاسخ به نقدها و اقدامات انجام شده در این زمینه گفت: ما امروز شاهد ساخت و ساز غیرمجاز در ۸۵ درصد روستاهای استان تهران هستیم که طرح های هادی را با مشکل روبه‌رو کرده است.

غلامرضا صالحی با بیان اینکه مشکل ما نداشتن متولی واحد است یادآورشد: همین ارزش افزوده را دهیاری‌ها برداشته‌اند و در حال توسعه روستاها هستند؛ جهادکشاورزی و دهیاری‌ها باید پاسخگو باشند و همکاری کنند.

وی تصریح کرد: در کجای قانون و برنامه چیزی به نام روستا-شهردار داریم؟ ما در برنامه ها و طرح هادی روستاها را کوچک دیدیم و حالا متهم هستیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: شورای برنامه‌ریزی باید مرجعیتی را برای بنیاد مسکن بپذیرد چون بنیاد مسکن متولی تهیه طرح هادی و توسعه روستایی است.

شهرام عدالتی خاطرنشان کرد: در ضمن باید روی نقاط بحرانی روستاهای تهران را نیز کار کرد.

وی ادامه داد: امروز روستاهایی مثل احمدآباد مستوفی و خسروآباد به شهرها الحاق شده‌اند چون قانون حریم روستا در تهران اجرا نشده است؛ اگر این قانون اجرا شود شهرداری حق ورود به حریم روستا را ندارد و حفظ حریم تحویل دهیار می‌شود.

آمار روستاهای استان تهران افزون بر یکهزار روستا اعلام شده است.

تهرام/۳۰۰۱//۱۳۴۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.