به گزارش ایرنا، محمدعلی اسدی روز دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استانداری تهران بر ایجاد مراکز نگهداری معتادان تاکید کرد و گفت: شهرداری امکانات نگهداری 600 معتاد را برای مراکز خاورشهر و جاجرود در نظر گرفته است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران اضافه کرد: امسال در طرح پاکسازی مناطق توسط پلیس بیش از یک هزار معتاد جمع آوری شدند که این امر نیازمند ایجاد مراکز نگهداری است.
وی در خصوص پلمپ خانه های پلاک قرمز گفت: همچنین تعدادی از خانه های مواد فروشان در محله شوش، هرندی و مولوی پلمپ و مالکان تعدادی از آنها شناسایی شد و بقیه خانه ها هنوز تعیین تکلیف نشده است از این رو باید به وضعیت خانه هایی که موقوفه هستند و یا در آنها مواد مخدر توزیع می شود به سرعت رسیدگی کرد.
وی همچنین با بیان اینکه نمایندگان معاونت درمان دانشگاه ها در مراکز غربالگری پایتخت برای بهبودی وضعیت معتادان حضور یابند گفت: حضور نمایندگان بر اساس دستور کار جلسه کمیته درمان کاهش آسیب و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته به تصویب رسیده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران درباره آموزش و اشتغال بهبود یافتگان گفت: استقرار نماینده فنی و حرفه ای و امکانات آموزشی در مراکز غربالگری معتادان ضروری است در این باره طی مکاتبه هایی از اداره کل فنی و حرفه ای استان تهران درخواست شده است این درحالی است که آنان اعلام آمادگی کرده اند ولی نیازمند تخصیص اعتبار هستند.
اسدی افزود: ارائه آموزش ها و مهارت ورزی به معتادان اثربخشی بیشتری در بهبودی و مانع بازگشت آنان به چرخه اعتیاد می شود.

** شورای اجتماعی کشور برنامه ای برای جمع آوری معتادان ندارد
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با اشاره به اینکه شورای اجتماعی کشور برنامه ای برای جمع آوری معتادان ندارد گفت: وزیر کشور نیز موافق جمع آوری معتادان نیست بلکه موضوع صیانت از بهبود یافتگان را دنبال می کند و برای بهبود و درمان معتادان اعتبار اختصاص داده اند.
فرزانه مروستی ادامه داد: باید گزارشی از وضعیت معتادان استان تهران از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران تهیه شود تا با مطرح کردن آسیب های اجتماعی این حوزه، نسبت به جمع آوری و غربالگری آنان اقدام و اعتبار لازم دریافت کنیم.

** خانه های ناامن در هرندی تهران تخریب شوند
فرماندار تهران نیز در این جلسه با بیان اینکه باید خانه های ناامن در هرندی تهران تخریب شوند گفت: 92 باب خانه ناامن در این منطقه شناسایی شده است که باید آب، برق و گاز آنها قطع و در نهایت تخریب شود.
عیسی فرهادی بیان کرد: در این زمینه با مرجع قضایی هماهنگ کرده ایم تا وضعیت این خانه ها تعیین تکلیف شود در صورتی که مالکان آن ها شناسایی نشود به عنوان فضای بازی در اختیار مردم منطقه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: شهرداری باید تا پایان اردیبهشت در زمینه مصادره این خانه ها اقدام و با مراجع قضایی مکاتبه کند.

** مصوبه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اجرایی شود
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ نیز در این برنامه با اشاره به اینکه مصوبه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اجرایی شود اظهار داشت: باید از چارچوب های اداری خارج شد و به صورت انقلابی عمل کرد.
سردار محمدرضا یزدی بیان کرد: باید در خصوص محله هایی که در آنها مواد مخدر خرید و فروش می شود و از لحاظ اجتماعی ناامن است به مردم اطلاع رسانی کرد چرا که این امر خانمان سوز است.
فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ با تاکید بر تخریب خانه های مصادره شده مواد فروشان توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: این منازل به عنوان پلاک قرمزها شناسایی شده اند با این که پلمپ شده است از بالای خانه ها اقدام به جابجایی مواد مخدر می کنند.
وی ادامه داد: خانه هایی شناسایی شده است که با شش خانه دیگر در ارتباط بوده که این نوع ساخت خانه مشخص است برای توزیع مواد صورت گرفته است از این رو باید مصادره و تخریب شوند.
وی اضافه کرد: اگر تعیین تکلیف نشود و به همین روند باقی بماند مردم از اقدامات مبارزه با مواد مخدر ناامید خواهند شد.

** باید هزینه درمان معتادان تامین شود
فرماندار شهرستان شمیرانات نیز با بیان این که باید هزینه درمان معتادان تامین شود گفت: پنج سال است که این جلسه ها تشکیل می شود و دستگاه های متولی بهانه تامین هزینه ها را می گیرند.
سیاوش شهریور اضافه کرد: تا زمانی که هزینه ها تامین نشود بحث درمان معتادان با مشکل روبرو خواهد شد.
وی ادامه داد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در این زمینه اعتبار دریافت می کند باید شفاف سازی کرده و پاسخگو باشد.

** کمیته ای از نهادهای قضایی در مراکز غربالگری تشکیل شود
یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه کمیته ای از نهادهای قضایی در مراکز غربالگری تشکیل شود اظهار داشت: باید تیمی از مراجع قضایی در این مراکز حضور داشته باشند تا نسبت به شیوه غربالگری نظارت داشته باشند.
ناهید خداکرمی افزود: باید مدیریت به گونه ای صورت گیرد تا در موارد خاص مراکز درمانی پاسخگو نباشند.
تهرام/8138//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.