در تلگرام هم حضور دارد و تاکید می کند از ظرفیت فضای مجازی باید بهره مند شویم. می گوید خیلی علاقه مند به فعالیت رسانه ای نیست و بیشتر علایقش در حوزه فعالیت های پژوهشی و علمی است اما در شرایط کنونی، گاه ضرورت ایجاب می کند در زمینه رسانه ای نیز دست به کار شود.
از محافظه کاری های رسانه های رسمی نیز انتقاد جدی دارد و فضای مجازی را به فال نیک می گیرد و معتقد است: جوانانی که در این فضا وارد کار شده اند خیلی محافظه کار نیستند و این خوب است.
می گوید راهی جز شفافیت و مبارزه جدی با فساد نداریم و فضای مجازی، نحوه صحیح استفاده از آن و نیز عملکرد حرفه ای رسانه ها هم به تحقق این مهم کمک می کند.
حجت الاسلام سید سعید لواسانی مهرماه سال 1393 به عنوان امام جمعه لواسانات واقع در شهرستان شمیرانات استان تهران منصوب شد.
**توئیت های خبرساز
وی گرچه از مدت ها قبل در فضای مجازی فعال است اما روزهای پایانی بهمن ماه سال گذشته توئیت هایش درباره مبارزه با فساد در شمیرانات خبرساز شد؛ وی ابتدا در توئیتی با اعلام اینکه خبرهای خوبی در حوزه مقابله با فساد و نیز ساخت و سازها در راه است ضمن تشکر از سربازان گمنام امام زمان اعلام کرد که برخورد با فساد به مرحله عمل وارد شد و لباس و جایگاه هم نمی شناسد.
یکی دو روز پس از انتشار این توئیت خبرهای مربوط به بازداشت 2 مسئول اوقاف در مجموعه شمیرانات نیز در برخی رسانه ها منتشر شد.
به دنبال آن بسیاری از افراد و فعالان رسانه ای از ورود امام جمعه لواسان به مساله مقابله با فساد و اطلاع رسانی به مردم قدردانی کردند و آن را نویدبخش رویدادهای بهتر دیگری خواندند.
البته در مقابل این واکنش های مثبت، برخی علیه امام جمعه هم دست به کار شدند و گفتند که «امام جمعه را چکار به مبارزه با فساد، برود کار دینی مردم را انجام دهد». حجت الاسلام لواسانی البته از خجالت این افراد نیز درآمد و اواسط اسفند پارسال در یکی از خطبه های نماز جمعه بصراحت واکنش نشان داد و با اشاره به تحولات اخیر در حوزه تخلفات ساختمانی در این بخش و با بیان اینکه برخی مسئولان تلاش دارند از این فرصت سوء استفاده کنند گفت: ما مسئول دین، افکار مردم و مبارزه با فساد هم هستیم.
وی افزود: شایعاتی می شنویم که برخی از آنان مدعی هستند امام جمعه گفته «خانه شما را خراب و ساختمان های مردم را ویران کنیم»؛ این حرف های سخیف چیست؟ امام جمعه نه لودر و بولدوزر دارد و نه پلیس ساختمان و معاون شهرسازی و اساسا نمیتواند در روند کار دخالت کند؛ همه اینها وظیفۀ شهرداری و شورای شهر است و ربط مستقیم به امام جمعه ندارد. بنده به شورای شهر و شهردار تذکر میدهم مراقب باشند مردم را اذیت نکنند چراکه خط قرمز ما مردم هستند.
البته باز این افراد علیه امام جمعه لواسان ساکت ننشستند و بعد از این سخنان هم در خطبه های نمازجمعه، در قالب و به شکل بیانیه ای از طرف و به نام جمعی از «شهروندان لواسان»، درحالی که مشخصات، هویت و امضای آنان نیز منتشر نشد و معلوم نیست، مطالبی در برخی رسانه ها علیه امام جمعه نوشتند و مواردی را به حجت الاسلام لواسانی نسبت دادند که وی در این مصاحبه به برخی از این موارد پاسخ داد اما تاکید داشت هجمه در این موارد طبیعی است.
در یکی از روزهای بارانی اواخر اسفند سال 97 فرصتی دست داد تا در جلسه ای در لواسان به عنوان خبرنگار ایرنا حضور پیدا کنم؛ از این فرصت استفاده کردم و در تماس تلفنی با امام جمعه لواسانات از وی خواستم چند دقیقه ای وی را ببینیم که باوجود آنکه از قبل هماهنگ نشده بود، با روی گشاده در دفترش در مصلا میزبان تیم خبری ایرنا بود و با وی گفت و گو کردیم.
**این رسانه های محافظه کار
پرسشمان را با چرایی فعالیت وی در فضای مجازی شروع کردیم که ابتدا درباره نقش رسانه ها در دنیای کنونی و ضرورت استفاده مناسب از فضای مجازی صحبت کرد و گفت: فضای مجازی با وجود مجازی بودن تاثیرات بسیار جدی در زندگی افراد دارد، لذا ما نیز باید از این ظرفیت بهره مند شویم.
امام جمعه لواسانات با تاکید بر نقش رسانه ها در مقابله با فساد ضمن بیان اینکه پنهان کاری شرایط ایجاد فساد را فراهم می کند تاکید کرد: خبرگزاری ها نقش بسیار مهمی در ایجاد شفافیت دارند اما باید مراقبت داشته باشند که با انتشار برخی اخبار موجب تشویش اذهان عمومی نشوند.
لواسانی با بیان اینکه علایقم بیشتر به مباحث علمی، پژوهشی و فلسفی است و معتقدم کار بیشتر باید عمقی باشد تصریح کرد: شخصاً به کارهای رسانه ای علاقه ندارم و گاه ضرورت ایجاب می کند؛ قابل انکار هم نیست که اگر بخواهیم بسیاری از مشکلات خود را حل کنیم نیازمند رسانه های فوق العاده قوی هستیم.
وی با انتقاد از برخی رسانه ها و خبرنگاران ادامه داد: برخی خبرنگاران بی ملاحظه رفتار می کنند و باعث صحبت هایی می شنود که گفتن آنها ضرورتی ندارد و تبعاتی هم ممکن است همراه داشته باشد.
لواسانی تاکید کرد: البته بنده هر زمان احساس ضرورت کنم صحبت می کنم و عکس العمل نشان می دهم.
**برخی حتی تهدید هم کردند
امام جمعه لواسان در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره برخی مسائل پیش آمده علیه خودش با اشاره به اینکه هجمه ها بعد از ورود به مسائل ساخت و سازها طبیعی است گفت: طبیعتاً آغاز برخی اقدامات و سخنرانی ها هجمه هایی را به همراه خواهد داشت لذا تاکنون بسیاری از افراد خیرخواهانه یا با تهدید نیز با بنده صحبت کرده اند.
وی تاکید کرد: در این مسیر حتی با همکاران، دوستان و نزدیکانم هم مماشات نخواهم داشت،مصداق های آن نیز موجود است.
**چرا تا حالا صحبت نکردم؟
وی در ادامه گفت و گو اظهارداشت: بعضاً به بنده معترضند که چرا پس از چهار سال فعالیت در سمت خود اقدام به صحبت در خصوص برخی مسائل می کنم که باید بگویم در این مدت در حال جمع آوری اطلاعات دقیق و مستندات بودم و هنوز هم از بسیاری از مسائل آگاهی ندارم. تازه پس از گذشت این مدت متوجه می شوم جریان شهرک های کلاک، باستی و ... چیست که البته هنوز باید اطلاعاتم افزایش پیدا کند.
خطیب جمعه لواسانات درباره شیوه اقدام در مبارزه با فساد نیز خاطرنشان کرد: بنده به عنوان امام جمعه وظیفه خود می دانم در صورت مواجهه با هر خطایی ابتدا به خود فرد تذکر دهم و در صورت حل نشدن به مراتب با مسئولان بالادستی مطرح کنم تا مشکلات داخل مجموعه نظام مرتفع شود.
«عدالتخواهی و عدالت طلبی نه امر سیاسی و جناحی است و نه قائم به فرد و شخص؛ بلکه اصلی مبنایی در انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی است و تسامح نسبت به آن جایز نیست. البته باید همه جوانب موضوع بررسی شود و نباید به جای عدالت طلبی سراغ افشاگری و حرف هایی رفت که موجب یأس و ناامیدی شود؛ زیرا هدف، عدالت خواهی و برخورد با فساد است. البته محافظه کاری ممنوع است».
در این بخش از مصاحبه امام جمعه لواسانات به موضوع برخی تخلفات در دوره شهردار دوره گذشته اشاره و تشریح کرد: ابتدا با خود ایشان، فرماندار، استاندار وقت و ... صحبت کردم که توجیه و بنده مساله را در سازمان بازرسی کل کشور مطرح و آنها نیز بررسی کردند که امروز شهردار سابق پرونده قضایی دارد؛ به نظرم کار درستی انجام دادم چراکه مشکل در درون نظام حل شد.
وی ادامه داد: رسانه ها نیز در گذشته به دلایل متفاوت که مشخص نیست علاقه ای به ورود به برخی از بحث ها و مسائل نداشتند؛ متقابلاً برخی مسئولان دولتی هم یا به دنبال توجیه بودند یا ضعف ها را قبول داشتند اما سکوت می کردند.
**40 سالگی انقلاب و مبارزه با فساد
امام جمعه لواسانات گفت: در ۴۰ سالگی انقلاب راجع به مسائل مهمی صحبت می کنیم که نشانگر بلوغ انقلاب اسلامی است؛ فضای مجازی نیز که به دست جوانانی مدیریت می شود که محافظه کاری ندارند و مطالب را صریح منتشر می کنند به این جریان رسانه ای جدید کمک می کند.
«مسائل را باید فرآیندی و ریشه ای پیگیری و حل کنیم زیرا اگر به دنبال موارد جزیی برویم قطعاً ضربه می خوریم و به نتیجه نمی رسیم؛ این بلوغ باعث ایجاد فرهنگ مطالبه گری شده؛ مطالبه گری در عدالت و مبارزه با فساد بخشی از کار است و بحث کارآمدی، ارزش های دینی و ... نیز بحث های جدی هستند».
لواسانی ضمن تاکید بر اهمیت شفافیت و دور شدن از پنهان کاری اظهارداشت: اگر مسائل شفاف بیان شود گرفتاری های متعدد هر بحث پیدا و حق مردم، دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا می شود. دنیا به سمت شفافیت حرکت می کند؛ امروز فضای مجازی اجازه نمی دهد شفاف نباشیم؛ اگر شفافیت وجود نداشته باشد سریع با شایعه از پا در خواهیم آمد زیرا مردم به سمت رسانه های خارجی جذب می شوند، رسانه هایی که به هیچ اصلی اعتقاد ندارند و هدفشان مستعمره شدن مجدد ایران است.
**شفافیت و فرآیندهای فسادانگیز
وی با بیان اینکه اختلافات داخلی کشور ما کوچک و جزیی است و در مقبولیت نظام مقدس جمهوری اسلامی وحدت داریم گفت: شفافیت نیازی است که دیر یا زود باید به صحن مجلس برود؛ برخی از مباحث نظیر فرآیندهای صدور مجوز ساخت، مالیات، ثبت و ... فسادانگیز هستند که باید مانند کشورهای دیگر راهکار مناسب آنها را پیدا کنیم که بسیاری از این راهکارها نیز شفافیت است. برای ایجاد دمکراسی و حضور مردم در صحنه نیازمند شفافیت هستیم.
لواسانی ضمن تاکید بر اهمیت مسئولیت اجتماعی گفت: نباید در مبارزه با ظلم و فساد در جامعه چشممان را ببندیم؛ نظام مقدس جمهوری اسلامی از نظر مبنایی و برنامه سالم است اما در اجرا با مشکلاتی مواجه شده است که باید آنها را اصلاح کنیم.
امام جمعه لواسانات ضمن بیان اینکه پنهان کاری شرایط ایجاد فساد را فراهم می کند اظهارداشت: خبرگزاری ها نقش بسیار مهمی در ایجاد شفافیت دارند و مراقبت داشته باشند با انتشار برخی از اخبار موجب تشویش اذهان عمومی نشوند. اخبار بد را نیز باید به طوری انعکاس داد که پیشرفت ها پنهان نشود چراکه مشکلات وجود دارند و هر کس با انجام کار تخصصی خود باید درصدد برطرف سازی آنها برآید.
**عزم جدی علیه زمین و کوه خواری
وی همچنین اظهارداشت: با نگاه نشاط، انگیزه، امید به آینده و عاقبت اندیشی باید وارد عرصه انجام امور شد؛ مباحثی نظیر زمین خواری و کوه خواری آنقدرها هم پیچیده نیست و برای برطرف شدن تنها نیازمند عزم جدی است. فساد هیچگاه از بین نمی رود اما می توان آن را به حداقل رساند؛ باید تلاش کنیم فساد به بدنه دولت، دیگر نهادها و نیز کارمندان مرتبط نشود و سریع نمایان شود.
وی تاکید کرد: سهل انگاری در کار شایسته نیست؛ با برنامه ریزی و عاقبت اندیشی می توان بروز فساد را مهار کرد، تاکنون نیز سکوت بسیاری از افراد منجر به پدیدار شدن فسادهای متعدد در جامعه شده است. بسیاری از افراد از ساده اندیشی و بی تدبیری درگیر فساد می شوند اما برخی دیگر انسان های فاسدی هستند که باید شناسایی و برخورد شدیدی با آنها شود.
**ویلاسازی ها را پیگیری کنید
امام جمعه لواسان در بخش های پایانی این مصاحبه نیز با اشاره به ویلاسازی های شهرک کلاک در این شهر تشریح کرد: در راستای جمع بندی گزارش جامع در این باره شایسته است از افرادی که اسمشان در این پرونده شنیده می شود، محلی های قدیمی، شهرداری و ... تحقیق کرد تا به تمام سوالات احتمالی پاسخ داده شود. خبرنگاران با این اقدام به دولت و قوای دیگر کمک می کنند تا اگر قانون نقصی داشته باشد درصدد اصلاح آن برآیند. همه باید یکسان به قانون کشور احترام بگذارند.
لواسانی افزود: ظاهراً امکانات خبرگزاری ایرنا به نسبت دیگر خبرگزاری ها برای کار بر پرونده های اینچنینی بهتر است و با کمی زمان می توانید گزارش های خوبی را به سرانجام برسانید.
لواسانات یکی از بخش های شهرستان شمیرانات در 11 کیلومتری شمال شرقی تهران واقع شده است.
تهرام/9897/ 1008
از محافظه کاری های رسانه های رسمی نیز انتقاد جدی دارد و فضای مجازی را به فال نیک می گیرد و معتقد است: جوانانی که در این فضا وارد کار شده اند خیلی محافظه کار نیستند و این خوب است.
می گوید راهی جز شفافیت و مبارزه جدی با فساد نداریم و فضای مجازی، نحوه صحیح استفاده از آن و نیز عملکرد حرفه ای رسانه ها هم به تحقق این مهم کمک می کند.
حجت الاسلام سید سعید لواسانی مهرماه سال 1393 به عنوان امام جمعه لواسانات واقع در شهرستان شمیرانات استان تهران منصوب شد.
**توئیت های خبرساز
وی گرچه از مدت ها قبل در فضای مجازی فعال است اما روزهای پایانی بهمن ماه سال گذشته توئیت هایش درباره مبارزه با فساد در شمیرانات خبرساز شد؛ وی ابتدا در توئیتی با اعلام اینکه خبرهای خوبی در حوزه مقابله با فساد و نیز ساخت و سازها در راه است ضمن تشکر از سربازان گمنام امام زمان اعلام کرد که برخورد با فساد به مرحله عمل وارد شد و لباس و جایگاه هم نمی شناسد.
یکی دو روز پس از انتشار این توئیت خبرهای مربوط به بازداشت 2 مسئول اوقاف در مجموعه شمیرانات نیز در برخی رسانه ها منتشر شد.
به دنبال آن بسیاری از افراد و فعالان رسانه ای از ورود امام جمعه لواسان به مساله مقابله با فساد و اطلاع رسانی به مردم قدردانی کردند و آن را نویدبخش رویدادهای بهتر دیگری خواندند.
البته در مقابل این واکنش های مثبت، برخی علیه امام جمعه هم دست به کار شدند و گفتند که «امام جمعه را چکار به مبارزه با فساد، برود کار دینی مردم را انجام دهد». حجت الاسلام لواسانی البته از خجالت این افراد نیز درآمد و اواسط اسفند پارسال در یکی از خطبه های نماز جمعه بصراحت واکنش نشان داد و با اشاره به تحولات اخیر در حوزه تخلفات ساختمانی در این بخش و با بیان اینکه برخی مسئولان تلاش دارند از این فرصت سوء استفاده کنند گفت: ما مسئول دین، افکار مردم و مبارزه با فساد هم هستیم.
وی افزود: شایعاتی می شنویم که برخی از آنان مدعی هستند امام جمعه گفته «خانه شما را خراب و ساختمان های مردم را ویران کنیم»؛ این حرف های سخیف چیست؟ امام جمعه نه لودر و بولدوزر دارد و نه پلیس ساختمان و معاون شهرسازی و اساسا نمیتواند در روند کار دخالت کند؛ همه اینها وظیفۀ شهرداری و شورای شهر است و ربط مستقیم به امام جمعه ندارد. بنده به شورای شهر و شهردار تذکر میدهم مراقب باشند مردم را اذیت نکنند چراکه خط قرمز ما مردم هستند.
البته باز این افراد علیه امام جمعه لواسان ساکت ننشستند و بعد از این سخنان هم در خطبه های نمازجمعه، در قالب و به شکل بیانیه ای از طرف و به نام جمعی از «شهروندان لواسان»، درحالی که مشخصات، هویت و امضای آنان نیز منتشر نشد و معلوم نیست، مطالبی در برخی رسانه ها علیه امام جمعه نوشتند و مواردی را به حجت الاسلام لواسانی نسبت دادند که وی در این مصاحبه به برخی از این موارد پاسخ داد اما تاکید داشت هجمه در این موارد طبیعی است.
در یکی از روزهای بارانی اواخر اسفند سال 97 فرصتی دست داد تا در جلسه ای در لواسان به عنوان خبرنگار ایرنا حضور پیدا کنم؛ از این فرصت استفاده کردم و در تماس تلفنی با امام جمعه لواسانات از وی خواستم چند دقیقه ای وی را ببینیم که باوجود آنکه از قبل هماهنگ نشده بود، با روی گشاده در دفترش در مصلا میزبان تیم خبری ایرنا بود و با وی گفت و گو کردیم.
**این رسانه های محافظه کار
پرسشمان را با چرایی فعالیت وی در فضای مجازی شروع کردیم که ابتدا درباره نقش رسانه ها در دنیای کنونی و ضرورت استفاده مناسب از فضای مجازی صحبت کرد و گفت: فضای مجازی با وجود مجازی بودن تاثیرات بسیار جدی در زندگی افراد دارد، لذا ما نیز باید از این ظرفیت بهره مند شویم.
امام جمعه لواسانات با تاکید بر نقش رسانه ها در مقابله با فساد ضمن بیان اینکه پنهان کاری شرایط ایجاد فساد را فراهم می کند تاکید کرد: خبرگزاری ها نقش بسیار مهمی در ایجاد شفافیت دارند اما باید مراقبت داشته باشند که با انتشار برخی اخبار موجب تشویش اذهان عمومی نشوند.
لواسانی با بیان اینکه علایقم بیشتر به مباحث علمی، پژوهشی و فلسفی است و معتقدم کار بیشتر باید عمقی باشد تصریح کرد: شخصاً به کارهای رسانه ای علاقه ندارم و گاه ضرورت ایجاب می کند؛ قابل انکار هم نیست که اگر بخواهیم بسیاری از مشکلات خود را حل کنیم نیازمند رسانه های فوق العاده قوی هستیم.
وی با انتقاد از برخی رسانه ها و خبرنگاران ادامه داد: برخی خبرنگاران بی ملاحظه رفتار می کنند و باعث صحبت هایی می شنود که گفتن آنها ضرورتی ندارد و تبعاتی هم ممکن است همراه داشته باشد.
لواسانی تاکید کرد: البته بنده هر زمان احساس ضرورت کنم صحبت می کنم و عکس العمل نشان می دهم.
**برخی حتی تهدید هم کردند
امام جمعه لواسان در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره برخی مسائل پیش آمده علیه خودش با اشاره به اینکه هجمه ها بعد از ورود به مسائل ساخت و سازها طبیعی است گفت: طبیعتاً آغاز برخی اقدامات و سخنرانی ها هجمه هایی را به همراه خواهد داشت لذا تاکنون بسیاری از افراد خیرخواهانه یا با تهدید نیز با بنده صحبت کرده اند.
وی تاکید کرد: در این مسیر حتی با همکاران، دوستان و نزدیکانم هم مماشات نخواهم داشت،مصداق های آن نیز موجود است.
**چرا تا حالا صحبت نکردم؟
وی در ادامه گفت و گو اظهارداشت: بعضاً به بنده معترضند که چرا پس از چهار سال فعالیت در سمت خود اقدام به صحبت در خصوص برخی مسائل می کنم که باید بگویم در این مدت در حال جمع آوری اطلاعات دقیق و مستندات بودم و هنوز هم از بسیاری از مسائل آگاهی ندارم. تازه پس از گذشت این مدت متوجه می شوم جریان شهرک های کلاک، باستی و ... چیست که البته هنوز باید اطلاعاتم افزایش پیدا کند.
خطیب جمعه لواسانات درباره شیوه اقدام در مبارزه با فساد نیز خاطرنشان کرد: بنده به عنوان امام جمعه وظیفه خود می دانم در صورت مواجهه با هر خطایی ابتدا به خود فرد تذکر دهم و در صورت حل نشدن به مراتب با مسئولان بالادستی مطرح کنم تا مشکلات داخل مجموعه نظام مرتفع شود.
«عدالتخواهی و عدالت طلبی نه امر سیاسی و جناحی است و نه قائم به فرد و شخص؛ بلکه اصلی مبنایی در انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی است و تسامح نسبت به آن جایز نیست. البته باید همه جوانب موضوع بررسی شود و نباید به جای عدالت طلبی سراغ افشاگری و حرف هایی رفت که موجب یأس و ناامیدی شود؛ زیرا هدف، عدالت خواهی و برخورد با فساد است. البته محافظه کاری ممنوع است».
در این بخش از مصاحبه امام جمعه لواسانات به موضوع برخی تخلفات در دوره شهردار دوره گذشته اشاره و تشریح کرد: ابتدا با خود ایشان، فرماندار، استاندار وقت و ... صحبت کردم که توجیه و بنده مساله را در سازمان بازرسی کل کشور مطرح و آنها نیز بررسی کردند که امروز شهردار سابق پرونده قضایی دارد؛ به نظرم کار درستی انجام دادم چراکه مشکل در درون نظام حل شد.
وی ادامه داد: رسانه ها نیز در گذشته به دلایل متفاوت که مشخص نیست علاقه ای به ورود به برخی از بحث ها و مسائل نداشتند؛ متقابلاً برخی مسئولان دولتی هم یا به دنبال توجیه بودند یا ضعف ها را قبول داشتند اما سکوت می کردند.
**40 سالگی انقلاب و مبارزه با فساد
امام جمعه لواسانات گفت: در ۴۰ سالگی انقلاب راجع به مسائل مهمی صحبت می کنیم که نشانگر بلوغ انقلاب اسلامی است؛ فضای مجازی نیز که به دست جوانانی مدیریت می شود که محافظه کاری ندارند و مطالب را صریح منتشر می کنند به این جریان رسانه ای جدید کمک می کند.
«مسائل را باید فرآیندی و ریشه ای پیگیری و حل کنیم زیرا اگر به دنبال موارد جزیی برویم قطعاً ضربه می خوریم و به نتیجه نمی رسیم؛ این بلوغ باعث ایجاد فرهنگ مطالبه گری شده؛ مطالبه گری در عدالت و مبارزه با فساد بخشی از کار است و بحث کارآمدی، ارزش های دینی و ... نیز بحث های جدی هستند».
لواسانی ضمن تاکید بر اهمیت شفافیت و دور شدن از پنهان کاری اظهارداشت: اگر مسائل شفاف بیان شود گرفتاری های متعدد هر بحث پیدا و حق مردم، دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا می شود. دنیا به سمت شفافیت حرکت می کند؛ امروز فضای مجازی اجازه نمی دهد شفاف نباشیم؛ اگر شفافیت وجود نداشته باشد سریع با شایعه از پا در خواهیم آمد زیرا مردم به سمت رسانه های خارجی جذب می شوند، رسانه هایی که به هیچ اصلی اعتقاد ندارند و هدفشان مستعمره شدن مجدد ایران است.
**شفافیت و فرآیندهای فسادانگیز
وی با بیان اینکه اختلافات داخلی کشور ما کوچک و جزیی است و در مقبولیت نظام مقدس جمهوری اسلامی وحدت داریم گفت: شفافیت نیازی است که دیر یا زود باید به صحن مجلس برود؛ برخی از مباحث نظیر فرآیندهای صدور مجوز ساخت، مالیات، ثبت و ... فسادانگیز هستند که باید مانند کشورهای دیگر راهکار مناسب آنها را پیدا کنیم که بسیاری از این راهکارها نیز شفافیت است. برای ایجاد دمکراسی و حضور مردم در صحنه نیازمند شفافیت هستیم.
لواسانی ضمن تاکید بر اهمیت مسئولیت اجتماعی گفت: نباید در مبارزه با ظلم و فساد در جامعه چشممان را ببندیم؛ نظام مقدس جمهوری اسلامی از نظر مبنایی و برنامه سالم است اما در اجرا با مشکلاتی مواجه شده است که باید آنها را اصلاح کنیم.
امام جمعه لواسانات ضمن بیان اینکه پنهان کاری شرایط ایجاد فساد را فراهم می کند اظهارداشت: خبرگزاری ها نقش بسیار مهمی در ایجاد شفافیت دارند و مراقبت داشته باشند با انتشار برخی از اخبار موجب تشویش اذهان عمومی نشوند. اخبار بد را نیز باید به طوری انعکاس داد که پیشرفت ها پنهان نشود چراکه مشکلات وجود دارند و هر کس با انجام کار تخصصی خود باید درصدد برطرف سازی آنها برآید.
**عزم جدی علیه زمین و کوه خواری
وی همچنین اظهارداشت: با نگاه نشاط، انگیزه، امید به آینده و عاقبت اندیشی باید وارد عرصه انجام امور شد؛ مباحثی نظیر زمین خواری و کوه خواری آنقدرها هم پیچیده نیست و برای برطرف شدن تنها نیازمند عزم جدی است. فساد هیچگاه از بین نمی رود اما می توان آن را به حداقل رساند؛ باید تلاش کنیم فساد به بدنه دولت، دیگر نهادها و نیز کارمندان مرتبط نشود و سریع نمایان شود.
وی تاکید کرد: سهل انگاری در کار شایسته نیست؛ با برنامه ریزی و عاقبت اندیشی می توان بروز فساد را مهار کرد، تاکنون نیز سکوت بسیاری از افراد منجر به پدیدار شدن فسادهای متعدد در جامعه شده است. بسیاری از افراد از ساده اندیشی و بی تدبیری درگیر فساد می شوند اما برخی دیگر انسان های فاسدی هستند که باید شناسایی و برخورد شدیدی با آنها شود.
**ویلاسازی ها را پیگیری کنید
امام جمعه لواسان در بخش های پایانی این مصاحبه نیز با اشاره به ویلاسازی های شهرک کلاک در این شهر تشریح کرد: در راستای جمع بندی گزارش جامع در این باره شایسته است از افرادی که اسمشان در این پرونده شنیده می شود، محلی های قدیمی، شهرداری و ... تحقیق کرد تا به تمام سوالات احتمالی پاسخ داده شود. خبرنگاران با این اقدام به دولت و قوای دیگر کمک می کنند تا اگر قانون نقصی داشته باشد درصدد اصلاح آن برآیند. همه باید یکسان به قانون کشور احترام بگذارند.
لواسانی افزود: ظاهراً امکانات خبرگزاری ایرنا به نسبت دیگر خبرگزاری ها برای کار بر پرونده های اینچنینی بهتر است و با کمی زمان می توانید گزارش های خوبی را به سرانجام برسانید.
لواسانات یکی از بخش های شهرستان شمیرانات در 11 کیلومتری شمال شرقی تهران واقع شده است.
تهرام/9897/ 1008
کپی شد