داود کبریا پاشا روز ‌شنبه در گفت وگو با ایرنا در خصوص فعالیت های این نهاد از ابتدای سال تاکنون با بیان اینکه 43 دوره آموزش در دو نوبت صبح و عصر برگزار شده است، اظهار داشت: 607 نفر وارد کارگاه های آموزشی شدند که از این تعداد 520 نفر آزمون کتبی و عملی دادند.
وی افزود: از بین کسانی که در آزمون ها شرکت کردند، 255 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده و از این تعداد 50 نفر نیز کار آفرین شدند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون، هفت مرحله آزمون هماهنگ با استان برگزار شده است، ادامه داد‌: 23 آموزشگاه آزاد در سطح شهرستان فعالیت دارند که یک هزار و 346 نفر در آزمون های این آموزشگاه ها شرکت کردند.
کبریا پاشا خاطر نشان کرد: 543 نفر در بخش صنعت ساختمان موفق به اخذ مدرک درجه 3 شدند و 140 نفر نیز در حوزه آموزش در محیط کار واقعی در حوزه اصناف مورد آزمون قرار گرفتند و 30 نفر نیز در آموزش روستایی شرکت کردند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دماوند بیان کرد: مکانیک، برق خودرو، لوازم خودرو، لوازم صنعتی، برق خورشیدی، جوش سازه و مخازن و پکیج، لوله کشی گاز، plc، برق ساختمان و بنای درجه 1 تا 3 از جمله حرفه هایی است که در این مرکز ارائه شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه در مجموع 14 حرفه در بخش دولتی در این مرکز آموزش داده می شود، اضافه کرد: علاوه بر این حرفه ها، دو حرفه آسانسور سازی و آموزش رانندگی گواهینامه پایه یک را نیز درخواست دادیم که نیازمند کمک مسئولان و خیرین شهرستان هستیم.
کبریا پاشا تاکید کرد: اجرا، طراحی و نگه داری ابزار این دو حرفه در مجموع حدود 350 میلیون تومان هزینه دارد و البته یکی از نیازهای منطقه محسوب می شود که در صورت جذب این دو حرفه، یک فعالیت اقتصادی نیز محسوب می‌شود و افراد جویای کار می توانند در این دو حرفه آموزش دیده و مشغول به کار شوند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دماوند تصریح کرد: تنها مشکل موجود این مرکز مربوط به کمبود اعتبار است که نیازمند کمک خیرین و شهرداری ها است.
تهرام/7246//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.