به گزارش ایرنا،فرزانه صادق روز سه شنبه در همایش نما در بوستان گفت و گو افزود: معماری و ساختمان فقط بروز بیرونی آن به عنوان نما نیست که در سیمای شهر موثر است.
وی یادآورشد: استمرار در یک حرکت خود موجب فرهنگ سازی می شود و این استمرار باعث شد که امروز متخصصان مختلف آسیب شناسی و محل ایجاد تغییر را شناسایی کنند.
صادق با بیان اینکه نکته مهم توجه ویژه به خود معماری ساختمان است، اظهار داشت: انبوهی از ساختمان سازی انجام می شود اما همه معتقدیم که برای برخی بناها باید به صورت ویژه طراحی خاصی با هر سه وجه معنایی، کالبدی و کارکردی مد نظر قرار گیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز وجه کالبدی بسیار پررنگ تر است و زمانی که وجوه معنایی و کارکردی کمرنگ می شود بروز نا مناسبی در سیمای شهر پیدا می کند و از همین رو حداقل با این وضع می توان به نما توجه بیشتری کرد.
وی خاطر نشان کرد: سعی کنیم در خود ضوابط و مقررات هم تغییری متناسب با نیاز محیط ها و شهرها ایجاد کنیم تا تاثیر آن را هم در خود نماها هم ببینیم.
صادق ادامه داد: در گذشته ما فضای باز، بسته و نیمه باز داشتیم و اکنون فضای نیمه باز حذف شده و تا حد امکان تا توانستیم برای ساخت بنا از محیط موجود استفاده کردیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: آنچه که در وزارت تصمیم می گیریم به اجرا در آمدن آن به کمک شهرداری ها به خصوص شهرداری پایتخت امکان پذیر است.
وی اضافه کرد: برای بسیاری از خیابان های قدیمی موجود در سطح شهر، باز پیرایی قدم بزرگی در بازگرداندن زیبایی به آنهاست اما باید متوجه بود که اغلب طبقه دوم این بناها انبار است و دغدغه مردمی مورد نیاز مغفول مانده و در این بازپیرایی فقط نباید اصلاح الحاقات مد نظر قرار گیرد.
تهرام/ 9206 / 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.