به گزارش ایرنا، علی شهری روز دوشنبه در جلسه مشترک با فرماندار شهرستان قرچک گفت: اعتبارات استانی برای ساخت مدرسه بسیار ناچیز است و اگر کمک و همراهی خیرین در احداث مدارس نبود، برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جاری با مشکل کمبود فضای آموزشی مواجه بودیم.
وی با اشاره به آغاز عملیات احداث 60 پروژه آموزشی در کل استان تهران گفت: به منظور دست یابی به وضعیت مطلوب فضای آموزشی، احداث 12 هزار کلاس درس برای استان تهران پیش بینی شده که از این تعداد 331 کلاس مربوط به شهرستان قرچک است.
وی سرانه فضای آموزشی شهرستان قرچک را نصف میانگین کشوری اعلام کرد.
شهری اظهار داشت: برای آن که وضعیت فضای آموزشی قرچک به نقطه مطلوب برسد باید 30 مدرسه 15 کلاسه در این شهرستان احداث شود.
**قرچک از وضعیت مطلوب فضای آموزشی و اداری برخوردار نیست
سرپرست فرمانداری قرچک نیز در این جلسه با اشاره به تازه تأسیس بودن شهرستان گفت: قرچک از نظر فضای آموزشی و اداری، از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست و لازم است تا از توان خیرین در توسعه فضای آموزشی استفاده کرد.
بهمن خطیبی افزود: بیش از 52 هزار دانش آموز در مدارس قرچک مشغول به تحصیل هستند که با توجه به مهاجر پذیر بودن این شهرستان، برای دست یابی به اهداف آموزشی به مدارس جدید نیاز است.
وی تعداد فضاهای آموزشی قرچک را 80 مدرسه اعلام کرد و افزود : 12 مدرسه شهرستان قرچک عمری بالای 20 سال دارند ، 5 مدرسه مقاوم سازی شده و 20 مدرسه نیز با اقدامات لازم به سطح استاندارد رسیده است.
خطیبی همچنین از قلع و قمع 4 مدرسه و خارج شدن آن از حوزه آموزش و پرورش خبر داد.
وی با اشاره به توان خیرین در احداث فضاهای آموزشی گفت: خیرین بازوان توانمند دولت در توسعه فضاهای آموزشی محسوب می شوند، تاکنون 25 باب مدرسه در این شهرستان احداث کرده اند.
قرچک با 270 هزار نفر جمعیت در 30 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
تهرام/7254//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.