رئیس شورای شهرستان تهران تاکید کرد: در بخش آفتاب به دلیل عدم استقرار سیاسی و اداری, انسجام اداری وجود ندارد.

به گزارش ایلنا، سید حسن رسولی رئیس شورای اسلامی شهرستان تهران به همراه اعضای این شورا صبح امروز در  بخشداری آفتاب حضور یافتند.

در ابتدای جلسه حمید صالح، جانشین بخشداری آفتاب به تشریح کاملی از وضعیت این بخشداری پرداخت و گفت: این بخش دارای ۱۵ روستا است اما از حداقل امکانات رفاهی، خدماتی و بهداشتی و درمانی و شهرداری مستقل محروم است. 

وی با بیان اینکه قبل از تشکیل بخش آفتاب با مصوبه هیات دولت شهر فرهنگی مذهبی آفتاب مصوب شد، اظهار داشت: با توجه به مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی و تناقض با قانون تقسیمات کشوری به خصوص ماده ۱۳ و قوانین تعریف محدوده شهر و روستا ضرورت دارد از سوی متولیان امر بازنگری و اصلاح قوانین انجام شود.

جانشین بخشداری آفتاب افزود: با اجرای مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی، مالکان اراضی این بخش بلاتکلیف هستند و املاک آنها در حریم طرح قرار گرفته است. 

در این جلسه به مشکلات موجود در روستاهای این بخش از جمله مشکل توسعه حریم روستاها، ساخت و سازهای غیرمجاز در برخی روستاها، کمبود فضای سبز و مکان‌های تفریحی, نامطلوب بودن روشنایی راه‌های روستایی, ناکافی بودن علایم راهنمایی و رانندگی، کمبود پارکینگ به‌خصوص در صالح‌‌آباد، ازیاد سگ‌های بدون صاحب و غیره اشاره شد. 

در این جلسه غلامحسین آرام، معاون فنی و عمرانی فرمانداری تهران تصریح کرد: در تملک اراضی روستاهای محدوده حرم مطهر تلاش شده رضایت مردم گرفته شود. 

وی با اشاره به مجموعه شهر آفتاب از رسولی درخواست کرد تا این مجموعه مورد بهره‌‌برداری قرار گیرد. 

سیدحسن رسولی، رئیس شورای شهرستان تهران نیز بعد از استماع مشکلات و مسایل خاطرنشان کرد: در بخش آفتاب با عدم استقرار سیاسی و اداری مواجه هستیم یعنی تقسیمات کشوری در این بخش با نقایصی مواجه است و انسجام اداری وجود ندارد. از این رو  به دلیل عدم استقرار جدال هایی میان شهرداری, دهیاری و شوراهای روستا, فرمانداری, بنیاد مسکن با بخش آفتاب ایجاد میشود که کاملا طبیعی است.

وی با اشاره به شیوه‌نامه «بهینه‌سازی روند اجرای مفاد مجوزهای صادره در تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در حوزه حریم شهرستان تهران» مصوبه دوره چهارم شورای شهر تهران ابراز داشت: این شیوه‌‌‌نامه نقشه‌‌‌راه بین دستگاه‌‌های مختلف اجرایی را ترسیم و طراحی کرده تا شهرداری و دهیاری‌‌‌ها خارج از ضوابط عمل نکنند برای نمونه درباره ساخت و سازهای غیرمجاز تعیین و تکلیف شده است.

رئیس شورای شهرستان تهران با بیان اینکه این بخش در زمان برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره) دارای اهمیت سیاسی و فرهنگی می‌شود، عنوان کرد: وقتی بخشداری آفتاب ایجاد شد، براساس تقاضای مردم نبود بلکه تصمیم سیاسی بود. اما باید با ساکنان این بخش به گونه‌‌‌ای رفتار شوند که رضایت داشته باشند تا این روابط دچار چالش نشود.

رسولی ادامه داد: مشکلات متعددی که از سوی حاضران درباره روستاهای بخش آفتاب مطرح شد. شورای شهرستان تهران آمادگی دارد به نمایندگی از مردم برای حل این مشکلات با دستگاه‌‌ها و نهادهای مربوطه هماهنگی‌‌های لازم را انجام دهد.

وی درباره مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب یادآور شد: انتقال نمایشگاه سئول به شهرآفتاب کاملا علمی و منطقی است. با وجود سرمایه‌‌گذاری ۱۵۰۰ میلیارد تومانی این مجموعه باید به بخش خصوصی واگذار شود زیرا وظیفه شهرداری نمایشگاه‌‌داری نیست. همچنین با وجود بدهی بالا شهرداری به پیمانکاران نمی‌توان این مجموعه در اختیار شهرداری باقی بماند.

بعد از این جلسه از چند روستا (قلعه میر حاج موسی، صالح‌‌آباد و رسالت) نیز بازدید شد. همچنین رسولی به همراه اعضای شورای شهرستان تهران در حاشیه این بازدید با خانواده شهید محسن علیرضا دیدار کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.