به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، ابراهیم شیخ در نشست خود با رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران با اشاره به تجربه زلزله سال گذشته در تهران و اتفاقات رخ داده پیرامون آن اظهار داشت: ما از نظر تاب آوری ذهنی و رفتاری در زمینه مواجهه با رخدادها و بحران های ناشی از سوانح طبیعی نیازمند تدوین سازوکارهایی هستیم که بتوان بر اساس آن اوضاع شهر را به خوبی مدیریت کرد.
وی یادآور شد: باید ذهن را به گونه ای آماده کنیم که بتوان سخت ترین شرایط را مدیریت کرد.
معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران بر ضرورت آموزش مدیریت بحران به مدیران شهری در سطوح مختلف تاکید کرد گفت: از این پس در سطوح مختلف انتصابات مدیریت شهری، در کنار شاخص های موجود، صلاحیت افراد از نظر مدیریت بحران نیز بررسی و زیر نظر کارشناسان ارزیابی و کنترل خواهد شد.
در این نشست مشترک همچنین رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به نقش مهم سرمایه انسانی موجود در انجام ماموریت های اداری مربوط به مدیریت بحران در سطح تهران گفت: سرمایه انسانی ما متخصص و با انگیزه است و بسیاری از فعالیت های موجود بدون کمک گرفتن از مشاور و پیمانکار به مدد حضور همین سرمایه انسانی در حال اجراست.
احمد صادقی افزود: در حال حاضر بدون هیچ خللی در انجام کار با عزم جدی به سمت تاب آور شدن شهر تهران پیش می رویم.
جانشین شهردار در شورای هماهنگی مدیریت بحران تهران در ادامه ضمن ارائه گزارشی در زمینه ساختار فعالیت های سازمان از بدو شکل گیری تاکنون به تشریح فعالیت های انجام گرفته برای توسعه منابع انسانی در سازمان، اقدامات اداری و رفاهی کارکنان و چالش های موجود در این بخش پرداخت.
صادقی از بی توجهی مدیران شهری به نقش، وظایف و ماموریت های خود در حوزه تاب آوری و مدیریت بحران به عنوان بزرگترین چالش این بخش یاد کرد و خواستار برنامه ریزی بیشتر برای رفع این مسئله شد.
تهرام/7243//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.